Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΟΙ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ" ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΕΡΩΤΟΤΡΟΠΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ

Τα πουλημένα στους Εβραίους ΜΜΕ δεν δείχνουν την απροκάλυπτη σχέση των ψευδεπαναστατών μισθοφόρων με το επίσημο Ισραηλινό καθεστώς – Η «δημοκρατία» του σιωνισμού είναι εδώ δηλαδή οι μισθοφόροι των ΗΠΑ, επισκέφτηκαν το Τελ Αβίδ και ζήτησαν τη «συνδρομή» του ναζιστικού σιωνιστικού ισραηλινού καθεστώτος για να επικρατήσει η αμερικάνικη δημοκρατία στη Συρία!!!

Δείτε τις αγκαλιές και τους ασπασμούς των “επαναστατών” της Συρίας με τους σιωνιστές και εξάγετε συμπεράσματα…

Το ερώτημα για τις ιμπεριαλιστικές επιχειρήσεις στη Μέση Ανατολή είναι αμείλικτο, όχι για τους υπαλλήλους των ΗΠΑ, αλλά για εκείνο το τμήμα της ευρωπαϊκής αριστεράς που στο όνομα των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» ταυτίζεται με τα σχέδια των ΗΠΑ!

Αφού απέτυχαν οι προσπάθειες των αμερικανοσιωνιστών να πέσει η Συρία στα νύχια τους, αφού εξαγόρασαν τα αραβικά καθεστώτα-καντόνια χωρίς καν τυπικές εκλογικές διαδικασίες, αφού ελέγχουν ΟΛΑ τα δυτικά ΜΜΕ και τους “δημοσιογράφους” Υπηρεσίας, αφού εξαγόρασαν και το Al Jazeera, αφού κατάφεραν να βάλουν τη “Σοσιαλιστική” Διεθνή μαζί με την κυρία Κλίντον να διοργανώνουν εκδηλώσεις υπέρ της λεγόμενης Αραβικής Άνοιξης… τώρα ανοικτά συντάσσονται με τον χωροφύλακα των ΗΠΑ στην περιοχή!



Κάθε αριστερός, κάθε δημοκράτης, κάθε ελεύθερος άνθρωπος οφείλει να συλλογιστεί τι συμβαίνει στην περιοχή μας!
 Κάθε πολιτικό κόμμα και κίνημα είναι μπροστά στις ευθύνες του απέναντι στην ιστορία!
 Η Συρία δεν είναι Ιράκ, Λιβύη, Αίγυπτος… === Ο Λαός της Συρίας δεν θα υποκύψει στα σχέδια των ιμπεριαλιστών!>
Να γίνει η Συρία και το Ιράν… ο τάφος των ιμπεριαλιστών!ΟΜΑΡ Σ.

 ====================
 Τελ Αβίβ, (ειδική ανταπόκριση) της Συριακής «Αλήθειας»:
Ο Εκπρόσωπος της λεγόμενης «Γενικής Αρχής της Συριακής Επανάστασης» ισχυρίστηκε στο ….Ισραήλ, ότι θα εγκατασταθεί στη Δαμασκό, ως «Σουνιτική πλειοψηφία της Συρίας», και κάλεσε το Ισραήλ να υποστηρίξει την «επανάσταση» εναντίον του «Σιιτικού κοινού εχθρού!».


Στο Τελ Αβίβ ανακοινώθηκε, η απόφαση υπουργού, για τη δημιουργία του «Συντονιστικού Οργάνου του Ισραήλ για την Υποστήριξη της Συριακής Επανάστασης» υπό την ηγεσία του (εβραϊκού κόμματος) Λικούντ και την υποστήριξη μεγάλου αριθμού (Εβραίων) βουλευτών και προσωπικοτήτων, Ισραηλινών ραβίνων και στρατιωτικών αξιωματούχων και εκπροσώπων των εργαζομένων και των ….Μουσουλμάνων κληρικών. Η ανακοίνωση της δημιουργίας του «Συντονιστικού Οργάνου» κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «παύσης της αλληλεγγύης» που διοργανώθηκε από όλους αυτούς μπροστά από τη Ρωσική πρεσβεία στο Τελ Αβίβ την περασμένη εβδομάδα. Όλοι αυτοί κρατούσαν Ισραηλινές σημαίες και μπαλόνια, στα οποία υπήρχε τυπωμένη η εικόνα του Μπασάρ αλ-Άσαντ και από κάτω έγραφαν στα εβραϊκά, ότι είναι κατά συρροή δολοφόνος.
Κατά τη διάρκεια αυτής της συγκέντρωσης και Agafthm, «δέχθηκαν» τηλεφώνημα μέσω «Skype», όπού με αυτό ήθελαν να δείξουν ότι μιλά ένα από τα μέλη «Της Διοίκησης της Συριακής Επανάστασης» στην πόλη Homs, χωρίς να αναφερθεί το όνομά του (από την hadeeth των διαδηλωτών φαίνεται ότι το όνομά του ήταν Αχμάντ).


Ο «καλών» ζήτησε τη μεταφορά ενός μηνύματος στον Ρώσο πρέσβης στο Ισραήλ, λέγοντας ότι οι άνθρωποι της Συρίας πιστεύουν, ότι η Ρωσία είναι «εταίρος στη δολοφονία των Σύρων». Ζήτησε επίσης να γνωστοποιήσουν την «Επιστολή του προς τον ισραηλινό λαό και την ισραηλινή κυβέρνηση, καλώντας τους να στηρίξουν τη Συριακή Επανάσταση!» Και επανέλαβε την κλήση του παραπάνω, που είχε πει ο κ. Khaled Khoja τον περασμένο μήνα, ότι το Ισραήλ «είναι ο σύμμαχος του συριακού λαού και της Συριακής Επανάστασης κατά του ….Ιράν, κατά της ….Χεζμπολάχ και κατά του σιιτικού καθεστώς στη Συρία, οι οποίοι υποστηρίζουν τρομοκρατικές κινήσεις κατά του Ισραήλ», όπως είπε ο ίδιος! Ο «καλών», χαρακτήρισε τον εαυτό του ως «εκπρόσωπο της πλειοψηφίας των ….μετριοπαθών Σουνιτών της Συρίας!» …

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου