Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΚΙΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΤΣΟΝ ΣΤΟ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ

Μια σειρά από στελέχη του ΠΑΣΟΚ- και μάλιστα από τα κορυφαία-επιδίδονται τις τελευταίες μέρες σε μια προσπάθεια να αποδείξουν την... αριστεροφροσύνη τους. 

Ανάμεσα τους, ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Παπουτσής, η νέα υπουργός Ανάπτυξης Άννα Διαμαντοπούλου και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκανδαλίδης.
Και οι τρεις τους έκαναν χθες δηλώσεις «ξορκίζοντας» τα σενάρια μετεκλογικής συνεργασίας με την Νέα Δημοκρατία και «δείχνοντας» προς την πλευρά του Φώτη Κουβέλη ως το πιο συγγενικά ιδεολογικό τους κόμμα με το οποίο υποτίθεται ότι θα μπορούσαν να βρουν πεδίο συνεννόησης
μετά τις εκλογές.

Δεν γνωρίζω ποια είναι η άποψη του κ. Κουβέλη και της Δημοκρατικής Αριστεράς για την συγκεκριμένη προοπτική. Και για να είμαι ειλικρινής, δεν με νοιάζει. Όμως όταν βλέπω μεγαλόσχημους του ΠΑΣΟΚ σε αριστερές... πιρουέτες, δεν μπορώ να συγκρατήσω το χαμόγελο μου. Όπως κι όταν ακούω ορισμένους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ και κάποια στελέχη του να συνεχίζουν εν ετει 2012 να αποκαλούν ο ένας τον άλλον «σύντροφε» και να καταφέρνουν-μεγάλη... μαγκιά τους- να μην πλαντάζουν και οι ίδιοι από τα γέλια...


Ίσως όλοι αυτοί να μην έχουν ακούσει τη γνωστη ρήση : «Μπορεί να κοροϊδεύεις πολλούς για λίγο καιρό ή λίγους για πολύ καιρό αλλά όχι όλους για πάντα».
Ή για να το πω λίγο πιο λαϊκά: Σιγά, σύντροφοι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ μην σκιστεί κανένα καλσόν στο... σφυροδρέπανο!!!

IEFIMERIDA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου