Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΙΠΟΤΕ ΠΗΡΕ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠ ΟΣΕΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ 2007

Ο αριθμός των ψηφοφόρων στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, είναι ο συντριπτικά μικρότερος από ιδρύσεως του ΠΑΣΟΚ. 

Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι ο Ε.Βενιζέλος ως μοναδικός υποψήφιος πήρε τώρα λιγότερες από τις μισές ψήφους από αυτές που είχε πάρει το 2007 όταν ήταν τρεις οι υποψήφιοι: 

Τότε είχε πάρει 291.593 ψήφους και τώρα ως μοναδικός υποψήφιος λαμβάνει περίπου 145.000 ψήφους, αν εξαιρέσουμε τα "λευκά" της σημερινής κάλπης! 

Αυτό λέγεται "νίκη" και "μεγάλη συμμετοχή"; 

Το ...διάγγελμα πάντως το έκανε ο μικρομέγαλος...

«Φίλες και φίλοι αναλαμβάνω την ευθύνη να ηγηθώ της συλλογικής προσπάθειας. Επανιδρύθηκε μία σχέση εμπιστοσύνης. Αρχίσαμε», δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος από τα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους αμέσως μετά την πρώτη εκτίμηση του 10% των εκλογικών κέντρων. Ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι «ο λαός θέλει να ξέρει την αλήθεια. Υπάρχει καθαρή κομματική γραμμή, ικανή να διαχειριστεί την κρίση και να οργανώσει το μέλλον της πατρίδας»...

«Σήμερα το ΠΑΣΟΚ έκανε με επιτυχία μια μεγάλη άσκηση πολιτικής και οργανωτικής ετοιμότητας», τόνισε ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας την μεγάλη προσέλευση στις εσωκομματικές εκλογές.

Απευθύνοντας προσκλητήριο ενότητας σε όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ο κ. Βενιζέλος πρόσθεσε «Αναλαμβάνω την ευθύνη μίας συλλογικής προσπάθειας που δεν αφήνει απέξω κανέναν».

Σήμερα, επεσήμανε, είναι μία ανοιξιάτικη μέρα ανατροπής των εντυπώσεων που κάποιοι καλλιέργησαν τόσο καιρό.

Ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος στην ομιλία του εξέφρασε ότι όλοι στο ΠΑΣΟΚ και ο ίδιος προσωπικά «Έχουμε, και έχω και προσωπικά, πλήρη συνείδηση των λαθών, καθυστερήσεων και παραλείψεων» καθώς και για πράγματα που, όπως είπε, «ειπώθηκαν και δεν έγιναν, και για πράγματα που έγιναν χωρίς να έχουν ειπωθεί».

«Ξέρω καλά πόσο μεγάλη είναι δυσαρέσκεια και η πίκρα των πολιτών». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου