Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Κάλεσμα της της Πανελλαδικής Πρωτοβουλίας για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας και της Πατρίδας μας


Ανακοίνωση – Κάλεσμα

Η Διαρκής Πολιτική Επιτροπή Κοινωνικής και Εθνικής Ανασύνταξης (Δι.Π.Ε.Κ.Ε.Α) της Πανελλαδικής Πρωτοβουλίας για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας και της Πατρίδας μας, καλεί τον λαό της Αθήνας και ολόκληρο τον Ελληνικό λαό, να δώσει μαζικά και με αποφασιστικότητα το παρόν στις καθημερινές κινητοποιήσεις στο Σύνταγμα και σε όλη τη χώρα...

Αποτέλεσμα εικόνας για syllalhthrio

Η επικίνδυνη συμφωνία στην οποία ενέδωσε η Ελληνική κυβέρνηση ακολουθώντας πρόθυμα εντολές και οδηγίες τρίτων, δεν μπορεί να αποκτήσει καμία απολύτως εθνική η διεθνή νομιμοποίηση, αν προηγουμένως δεν τεθεί στην κρίση του Ελληνικού λαού, με αδιάβλητο και ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.

Το επιχείρημα του Έλληνα πρωθυπουργού, πως δήθεν «ο Ελληνικός λαός δεν μπορεί να αποφανθεί για το όνομα γειτονικού κράτους», είναι ψευδές, ανέντιμο, ανήθικο, αποπροσανατολιστικό και επικίνδυνο. 

Ο Ελληνικός λαός δικαιούται να αποφανθεί για την εμπορευματοποίηση και εν τέλει την εκχώρηση της πολιτισμικής και ιστορικής του παρακαταθήκης, γιατί αυτό ακριβώς κρίνεται με πρόσχημα την ονοματοδοσία του υβριδικού κρατιδίου των Σκοπίων, το οποίο γεννήθηκε και συγκροτήθηκε στη θερμοκοιτίδα του εθνικιστικού αλυτρωτισμού, και ΟΧΙ το όνομα αυτοτελώς.

Ο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΜΟΣ» που αποτελεί αναπόσπαστο και οργανικό μέρος της Ελληνικής πολιτισμικής και ιστορικής κληρονομιάς, και εν τέλει της ίδιας της Εθνικής μας υπόστασης, ΔΕΝ ΑΠΕΜΠΟΛΕΙΤΑΙ με απόφαση δύο ανθρώπων, ούτε βεβαίως με...
συγκυριακές κοινοβουλευτικές πλειοψηφίες, που ενέχονται σε λογικές δουλοπρεπούς και μειοδοτικής διαχείρισης.

Μια τέτοια διαχείριση, πολύ δε περισσότερο που η κατηγορηματική και απόλυτη αντίθεση της Ελληνικής κοινωνίας είναι εκπεφρασμένη ΚΑΙ μέσα από τα συλλαλητήρια των προηγούμενων μηνών, ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑ ΑΣΚΗΣΗ… ΑΛΛΑ ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, και αυτή η εξέλιξη θα πρέπει να ανακοπεί με την κοινωνία πρωταγωνιστή.

Ο Ελληνικός λαός, είναι ο ΜΟΝΟΣ που υποχρεούται να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο απέναντι σε επικίνδυνες επιλογές, που ανοίγουν την Κερκόπορτα για γενικευμένη αποσταθεροποίηση στα Βαλκάνια, και μέσω αυτής καθιστούν την πατρίδα μας ευάλωτη ακόμη και σε εδαφικό διαμελισμό. Και αυτό το δικαίωμα ΟΥΔΕΙΣ νομιμοποιείται να του το στερήσει.

Η ψευδής επιχειρηματολογία στην οποία καταφεύγει ο Έλληνας πρωθυπουργός, δεν μπορεί να του διασφαλίσει ένα τέτοιο υπερδικαίωμα, το οποίο μόνο ο ίδιος Ελληνικός λαός μπορεί κατ’ αποκλειστικότητα να το ασκήσει.

Καλούμε τον λαό της Αθήνας και ολόκληρης της Ελλάδας, να υπερασπιστεί το θεμελιώδες δικαίωμά του, αποφασιστικά, με συνέπεια και δυναμισμό, επιβάλλοντας με την παρουσία και τον αγώνα του, ακόμη και την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ αυτής της επικίνδυνης κυβέρνησης, δρομολογώντας έτσι διεργασίες, για την πλήρη ανάκτηση του ελέγχου της πατρίδας μας, της κανονικότητας και της Δημοκρατικής λειτουργίας.

Η εμμονή της κυβέρνησης, για την ντε φάκτο επιβολή αυτής της κατάπτυστης και επικίνδυνης συμφωνίας, θα συνοδευτεί σύντομα και από φαινόμενα εκφασισμού της πολιτικής ζωής, γι’ αυτό και καλούμε τον Ελληνικό λαό σε αυξημένη επαγρύπνηση για την πλήρη απομόνωση των φερέφωνων του ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ, και της αποπροσανατολιστικής χορογραφίας που ετοιμάζεται με τις γνωστές καρικατούρες του Εθνομηδενισμού.

Όλοι κάτω… Όλοι στους δρόμους της Αθήνας και ολόκληρης της Ελλάδας…
  • Για να αποπέμψουμε το προκλητικό ανοσιούργημα της μειοδοσίας πριν να είναι αργά…
  • Για να επιβάλουμε το θεμελιώδες δικαίωμα του Ελληνικού λαού, να αποφασίσει ο ίδιος αν είναι διατεθειμένος να αποδεχτεί το βιασμό της Ιστορίας του…
  • Για να απαιτήσουμε την πολιτική ανατροπή αυτής της επικίνδυνης συγκυβέρνησης, που δεν διαθέτει πλέον ούτε κατ’ ελάχιστον κοινωνική αποδοχή στο επικίνδυνο έργο που επιχειρεί να ολοκληρώσει…

Όλοι κάτω… Όλοι στους δρόμους της Αθήνας για να υπερασπιστούμε τη Δημοκρατία και την Πατρίδα μας…

Ειδικά για αύριο Σάββατο, το Σύνταγμα από τις 12 το μεσημέρι και μετά θα πρέπει ν αρχίσει να βουλιάζει, λόγω της πρόωρης ψήφισης της σχετικής πρότασης δυσπιστίας που έχει κατατεθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου