Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Συμφωνία Εθνικής Μειοδοσίας που οδηγεί σε κλιμάκωση της αποσταθεροποίησης στη Βαλκανική


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ «Μετώπου για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ»

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ – ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΗ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ

Α. Το «Μέτωπο για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ», καταγγέλλει την γνωστή φαρσοκωμωδία που συντελέστηκε μέσα στο Ελληνικό κοινοβούλιο, με κυρίαρχο στοιχείο το επικοινωνιακό μπρα ντε φερ των ευθυνών, και η οποία ολοκληρώνεται σήμερα, με τρόπο που ενσωματώνει όλη τη μειοδοτική διαχείριση που έχει προηγηθεί, με την υπογραφή της ολέθριας συμφωνίας στις Πρέσπες μεταξύ των κυρίων Τσίπρα και Ζάεφ.


Είχαμε προειδοποιήσει πως το επικοινωνιακό παραμύθι που στήθηκε όλες τις προηγούμενες μέρες, ήταν κατασκευασμένο, ήταν απολύτως ελεγχόμενο, και φυσικά δεν θα ανέτρεπε το αυστηρά υπαγορευμένο χρονοδιάγραμμα που θα οδηγούσε στη σημερινή αποφράδα ημέρα. Ήταν ένα παραμύθι, που αξιοποιήθηκε απλώς, για να προετοιμάσει την Ελληνική κοινωνία, για τη δυσάρεστη και ταπεινωτική εξέλιξη της σημερινής μέρας.

Είχαμε επίσης προειδοποιήσει, πως μόνο η αποφασιστική, οργανωμένη, ενωτική και ρωμαλέα αντίσταση του Ελληνικού λαού, μπορεί να ανακόψει τις δυσάρεστες εξελίξεις που έρχονται.

Προειδοποιούμε βεβαίως τον Ελληνικό λαό, πως η Ελληνική υπογραφή της ντροπής που μπαίνει σήμερα σε αυτό το κατάπτυστο κείμενο της μειοδοσίας... 
  • ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ με έναν τρόπο γόνιμο και εποικοδομητικό μια γεωπολιτική εκκρεμότητα δεκαετιών... 
  • Αντιθέτως ΑΝΟΙΓΕΙ έναν τρομακτικό γεωπολιτικό εφιάλτη, που... ήδη αφυπνίζεται σε ολόκληρη την Βαλκανική, και οι προεκτάσεις του θα είναι απρόβλεπτες.
Τα σημερινά χαμόγελα σύντομα θα μετατραπούν σε δράματα, με τη χώρα μας να ενσωματώνεται στην περιδίνηση αυτού του εφιάλτη.

Ο Ελληνικός λαός, κατέδειξε από την πρώτη στιγμή την απόλυτη και κατηγορηματική αντίθεσή του σε αυτό που δρομολογήθηκε, και προσπάθησε με την αντίστασή του να αποτρέψει τη σημερινή δυσάρεστη και ανησυχητική εξέλιξη.
  • Η γνώμη του αγνοήθηκε… 
  • Η αντίστασή του λοιδορήθηκε… 
Ο αγνός, άδολος και απολύτως δικαιολογημένος αγώνας του επιχειρήθηκε να δηλητηριαστεί από τους τυχάρπαστους της πατριδοκάπηλης πασαρέλας.

Μια πρώτη μάχη χάθηκε χθες το βράδυ πνιγμένη στα χημικά της πλατείας Συντάγματος… Η πολύτιμη εμπειρία της όμως θα πρέπει να αξιοποιηθεί, για την κλιμάκωση της μεγάλης πατριωτικής αντίστασης, προκειμένου να κερδηθεί ο πόλεμος και να αχρηστευθεί στην πράξη αυτή η κατάπτυστη συμφωνία, πριν ξεβράσει το καταστροφικό της φορτίο σε ολόκληρη την Βαλκανική.

ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Β. Οι εξελίξεις του τελευταίου 48ωρου, μόνο τυχαίες δεν μπορούν να θεωρηθούν. Η επιχείρηση καπελώματος, αποδυνάμωσης και εν τέλει εκφυλισμού της προσπάθειας του Ελληνικού λαού που επιχείρησε να αποτρέψει την υπογραφή της πολλαπλά επικίνδυνης και καταφανώς μειοδοτικής Ελληνοσκοπιανής συμφωνίας, κλιμακώθηκε με πολύ συγκεκριμένο τρόπο, αμέσως μετά από το πρωτοφανές σε όγκο πρώτο συλλαλητήριο της Αθήνας, και αυτό της Θεσσαλονίκης που προηγήθηκε.

Οι χρήσιμες εφεδρείες του συστήματος, επιστρατεύτηκαν με ρητορική ξέφρενης πατριδοκαπηλίας, για να συγκροτήσουν το ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ με προφανή στόχο τον αποπροσανατολισμό του αγώνα του.

Το «Μέτωπο για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ» κατήγγειλε από την πρώτη στιγμή την δόλια ενεργοποίηση αυτών των μηχανισμών, αποκάλυψε με τρόπο αδιαμφισβήτητο τις σκοτεινές διαδρομές και τις χρυσαυγίτικες συμφύσεις τους και συνέβαλε αποφασιστικά στην περιθωριοποίησή τους, πράγμα που οδήγησε και στο πλήρως αποτυχημένο εγχείρημα που απετόλμησαν, με το γνωστό ακροδεξιό σόου της Αθήνας.

Ωστόσο… παρά την αποτυχία του να συμπαρασύρει τον Ελληνικό λαό στην αδιέξοδη, διχαστική και εν τέλει επικίνδυνη ρητορική του Η, η προβολή των εκπροσώπων του συνεχίστηκε τόσο σε «συστημικά» όσο και σε «μη συστημικά» ΜΜΕ, με προφανή επιδίωξη να προσδώσουν οντότητα στο ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ και να το αναγορεύσουν σε συντελεστή των εξελίξεων που θα ακολουθούσαν.

Δυστυχώς, αυτή η προσπάθεια βρήκε και πρωτοφανή υποστήριξη, από δυνάμεις που...
  • Είτε σιώπησαν όταν έπρεπε να αναδείξουν τον επικίνδυνο ρόλο του… 
  • Είτε συγκάλυψαν επιχειρώντας να υποβαθμίσουν και να δικαιολογήσουν την επικίνδυνη ρητορική του… 
  • Είτε αποδέχτηκαν να λειτουργήσουν ως «πλυντήριο» καθαγιασμού του εν όψει εξελίξεων. 
Οι ευθύνες όλων τους είναι τεράστιες, είναι πολιτικές, και έχουν ονοματεπώνυμο.

Το χρυσαυγίτικης έμπνευσης και κοπής σόου συνεχίστηκε και το διήμερο των κινητοποιήσεων στην Αθήνα, με το «κοινοβουλευτικό» μέρος της Χρυσής Αυγής να δίνει τη δική του παράσταση μέσα στη Βουλή με τη γνωστή στάση του βουλευτή Μπαρμπαρούση κατά τη διάρκεια της συζήτησης πάνω στην πρόταση μομφής... 

Και το «εξωκοινοβουλευτικό» της κομμάτι να πρωτοστατεί στο συντονισμό των προβοκατόρικων προκλήσεων μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη, που διασφάλισαν και τα απαραίτητα προσχήματα, όχι μονάχα για την δολοφονική επίθεση της αστυνομίας με τα χημικά εναντίον των πολιτών, αλλά κυρίως για την κατασυκοφάντηση του αγώνα και των αιτημάτων του Λαού μας.

Αυτή τη φορά λοιπόν, δεν χρειάστηκε να εμφανιστούν καν οι γνωστοί κουκουλοφόροι μπαχαλάκηδες με τις μολότωφ. Το ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ έφερε σε πέρας όλη τη βρώμικη δουλειά, επενδύοντας προκλητικά σε συνθήματα πατριδοκαπηλίας.

Η δολοφονική μάλιστα επίθεση μαυροφορεμένων νεαρών, συνεχίστηκε ακόμη και μέσα στην αποβάθρες του "ΜΕΤΡΟ", αφού σύμφωνα με μαρτυρίες εθεάθησαν να ρίχνουν χημικά στις αποβάθρες του σταθμού του Συντάγματος, αδιαφορώντας για τις δολοφονικές επιπτώσεις αυτής της απαράδεκτης συμπεριφοράς.

Το «Μέτωπο για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ», θεωρεί ότι η αναιμική (σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν) συμμετοχή του λαού της Αθήνας στις κινητοποιήσεις μπροστά στο κοινοβούλιο κατά τη διάρκεια του τελευταίου 48ώρου, δεν ήταν μονάχα αποτέλεσμα σοβαρότατων αδυναμιών που σχετίζονται με την διοργάνωση, οι περισσότερες από τις οποίες προφανώς και θα μπορούσαν να είχαν αντιμετωπιστεί επιτυχώς.

Υπήρξε κυρίως αποτέλεσμα όλης αυτής της δόλιας προσπάθειας που προηγήθηκε, και που αποσκοπούσε στον εκχουλιγκανισμό της πατριωτικής αντίστασης, με αποτέλεσμα να αποτρέψει την κοινωνία από τη διάθεση συμμετοχής σε αυτή την κινητοποίηση, σε ένα περιβάλλον συνθημάτων και ρητορικής που ΟΥΤΕ το αποδέχεται ΟΥΤΕ και την εκφράζει. Πρόκειται για εξέλιξη αναμενόμενη… 
  • Γι’ αυτό και επιμέναμε όλον αυτό τον καιρό στην ανάγκη αποκάλυψης αυτού του άθλιου παρασκηνίου…
  • Γι’ αυτό και τοποθετηθήκαμε απέναντι σε όλους αυτούς που άλλοι από αφέλεια και άλλοι εξ αιτίας καταφανούς και συνειδητής συνενοχής, μοίραζαν αφειδώς συγχωροχάρτια στους πρωταγωνιστές… 
  • Γι’ αυτό και επιμείναμε στην ανάγκη κλιμάκωσης του αγώνα με πρωτότυπες μορφές αντίστασης σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια, και όχι μονάχα στον εντυπωσιασμό της Αθήνας.
Δυστυχώς όμως, η δραματική διαφοροποίηση των δεδομένων υποτιμήθηκε. Και μια σειρά από επιπόλαιες προσεγγίσεις, οδήγησαν…
  • Είτε στην εμφάνιση Αθηναϊκών "Επιτροπών Αγώνα" που γλυκοκοίταζαν μικρόψυχα και κοντόφθαλμα μερίδιο από την πιθανολογούμενη επιτυχία…
  • Είτε στην καιροσκοπική προσέγγιση του όλου ζητήματος, με «διακηρύξεις»… «ανακοινώσεις»… και «συγκέντρωση υπογραφών», μέσα από τις οποίες θα σπεύσουν να καθαγιαστούν ακόμη και φτηνοί αβανταδόροι του «ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ»… υποβαθμίζοντας έτσι τον αγνό και άδολο πατριωτικό αγώνα του λαού μας, σε μέσο αυτοπροβολής και όχι σε αδιαπραγμάτευτο πεδίο ύψιστης προτεραιότητας για όλους.
Η  πολυαναμενόμενη «ΔΟΞΑ» όμως δεν ήρθε… Ήρθε η «ΕΥΘΥΝΗ»… Και αυτή την ευθύνη οφείλουν να την αναλάβουν όσοι ανέλαβαν συνειδητά ή ασυνείδητα να λειτουργήσουν ως «πλυντήρια» ανομημάτων, και μέσα από φτηνούς συμψηφισμούς, δεν δίστασαν να «κάψουν» ακόμη και το σημαντικό πολιτικό κεφάλαιο ανθρώπων, που μπορούν εν δυνάμει να έχουν σημαντική πολιτική συνεισφορά στην οικοδόμηση του αυθεντικού, ρωμαλέου και γνήσια λαϊκού πατριωτικού κινήματος που έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Το «Μέτωπο για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ», θα πρωτοστατήσει στην ανάδειξη των πραγματικών προβλημάτων, με την πραγματική τους ταυτότητα και φυσιογνωμία, επενδύοντας από κοινού με άλλες αυθεντικές πατριωτικές δυνάμεις, στην ενδυνάμωση της πραγματικά Δημοκρατικής Πατριωτικής Κουλτούρας, ως μόνης ικανής να καταστήσει την κοινωνία μας πρωταγωνιστή, για τις πολιτικές ανατροπές που έχει ανάγκη ο τόπος μας, για να δραπετεύσει οριστικά από το φαύλο κύκλο της αμετάκλητης στοχοποίησής του.

Ο αγώνας της πραγματικής πολιτικής ανατροπής, τώρα ξεκινά. Ο Ελληνικός λαός θα νικήσει.

Η Π.Γ του «Μετώπου για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου