Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Γενικός ξεσηκωμός για την άμεση ανατροπή των εντολοδόχων της δουλοπρέπειας

ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Ο ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
ΚΑΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του «Μετώπου για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ» Με αφορμή τις δραματικές εξελίξεις στην διαπραγμάτευση για την ονομασία των Σκοπίων.

Οι μάσκες έπεσαν. Μαζί τους και τα προσχήματα που συντήρησαν όλες αυτές τις μέρες τους δόλιους επικοινωνιακούς χειρισμούς, οι οποίοι αποσκοπούσαν στην ελεγχόμενη εξοικείωση της Ελληνικής κοινωνίας, με την ιδέα της ηττοπάθειας που αποπνέει η προσυμφωνημένη πράξη εθνικής μειοδοσίας στην οποία ενέχεται η πολιτική ηγεσία του τόπου.


Η ελληνική κυβέρνηση εκχώρησε τα πάντα. Ταπείνωσε τη χώρα. Καθυπέταξε τις ζωτικές εθνικές της προτεραιότητες, στην εξυπηρέτηση των ευρωνατοϊκών γεωστρατηγικών σχεδιασμών και επιδιώξεων, και παραχώρησε στα σκοτεινά κέντρα  του σλαβόφωνου εθνικιστικού αλυτρωτισμού, το δικαίωμα να...
συνεχίσουν να ασελγούν πάνω στο πολιτισμικό και ιστορικό φορτίο της Μακεδονίας.

Κανένα πρόθεμα… Κανένας επιθετικός προσδιορισμός… Καμία παρένθεση και κανένας αστερίσκος… Αλλά και κανένα ‘’erga omnes”… Όπως και καμία υποσχετική για ευμετάβλητες και προσωρινές Συνταγματικές μεταρρυθμίσεις, δεν μπορούν να ακυρώσουν τις συνέπειες από την πράξη εθνικής μειοδοσίας που συντελέστηκε

Και η επιμονή του Έλληνα πρωθυπουργού να συνεχίσει να εμφανίζει όλα τα παραπάνω ως «νίκη» της Ελληνικής διπλωματίας, ισοδυναμεί με θρασύτατη πρόκληση που υποτιμά την νοημοσύνη του λαού μας.

Τίποτε δεν πήραμε πίσω... Το όνομα της «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» παραχωρήθηκε αυτοτελώς, και η θερμοκοιτίδα πάνω στην οποία γεννήθηκε, αναπαράγεται και ενδυναμώνεται ο εθνικιστικός αλυτρωτισμός των Σκοπίων, παραμένει εν ισχύ και αμετάβλητη, τώρα πια ΚΑΙ με την υπογραφή της Ελληνικής κυβέρνησης.

Είναι τουλάχιστον θλιβερή η εικόνα ενός πρωθυπουργού που έχει πάρει οριστικό διαζύγιο με την αλήθεια, να τολμά να πανηγυρίζει για το πρωτοφανές αντεθνικό ολίσθημα της Κυβέρνησής του, και συνιστά κορυφαία πρόκληση η προσπάθειά του να καλεί τον Ελληνικό λαό να συμμεριστεί αυτούς τους πανηγυρισμούς.

Με αυτή την άθλια μειοδοτική συμφωνία, όχι μόνο δεν εγκαινιάζεται ένας νέος κύκλος σταθερότητας και ευμάρειας στην περιοχή, αλλά αντίθετα ενεργοποιούνται οι παράγοντες αποσταθεροποίησης στο σύνολό τους, και μάλιστα στην πιο ακραία τους μορφή, αφού οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια στην ανεξέλεγκτη υπερενίσχυση της σύγκρουσης των εθνικισμών και των μεγαλοϊδεατισμών, που υποβόσκουν σε ολόκληρη την Βαλκανική.

Τα Βαλκάνια εισέρχονται σε μια νέα περίοδο εντάσεων, κλιμακούμενης αστάθειας και ανεξέλεγκτων ανατροπών.

Αυτό το έκτρωμα δεν πρέπει να περάσει. Και καλά θα κάνει ο Ελληνικός λαός να μην παραδοθεί στην αυταπάτη που καλλιεργούν οι «λαγοί» της κυβέρνησης, ότι δήθεν είναι δύσκολο να γίνει αποδεκτό από τα πολιτικά κόμματα και τον λαό των Σκοπίων, γιατί σύντομα θα βρεθούμε όλοι μας μπροστά σε εξελίξεις μη αναστρέψιμες.

Την πατρίδα μας δεν θα τη σώσει ο μαξιμαλισμός των Σκοπιανών υπερεθνικιστών, αλλά η αγάπη και η αντίσταση του λαού της.

Η αποτροπή αυτού του αίσχους, μόνο με την άμεση ανατροπή των εντολοδόχων της δουλοπρέπειας μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Το «Μέτωπο για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ» καλεί τον Ελληνικό λαό σε γενικό ξεσηκωμό για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας και της Πατρίδας μας.

 Όλοι στους δρόμους σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, μπροστά σε κάθε δημόσια υπηρεσία και οργανισμό… Όλη η Ελλάδα, να βουλιάξει την Αθήνα με ένα και μόνο καθολικό αίτημα:

«Να ανατραπεί άμεσα αυτή η κυβέρνηση και οι πρωτεργάτες αυτής  της κατάπτυστης συμφωνίας να τιμωρηθούν παραδειγματικά»

Ας ετοιμαζόμαστε όλοι για την ύψιστη των υποχρεώσεών μας. Το δίλημμα είναι αμείλικτο.  Ή θα γράψουμε ιστορία αντίστασης παίρνοντας και πάλι τον έλεγχο της πατρίδας μας ή θα υπογράψουμε την καταδίκη μας και μαζί μ’ αυτήν και την έναρξη της διαδικασίας διαμελισμού της χώρας. Τρίτος δρόμος δεν υπάρχει...

Τις επόμενες ώρες αναμένονται ανακοινώσεις…

Η Π.Γ του "Μετώπου για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου