Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Ο σκληρός πυρήνας της Ελληνικής ψυχής στα Πομακοχώρια - Θράκη - ΕΥΠ - Δημοκρατική Πατριωτική Κουλτούρα



Συλλαλητήρια... Η Δημοκρατική Πατριωτική Κουλτούρα το ασφαλές αντίδοτο απέναντι στον Εθνομηδενισμό και στις καρικατούρες του "ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ" - Συζήτηση με τον κ. Αχμέτ Ιμάμ για το σκληρό πυρήνα της Ελληνικής ψυχής στα Πομακοχώρια και τις διαχρονικές του μάχες ενάντια στην εγκατάλειψη, τον εκτουρκισμό, και την πολιτική αφανισμού που ασκήθηκε επάνω του με κάθε τρόπο από τη συνθήκη της Λωζάνης και μετά.
Το δημοκρατικό πρόσημο του Πατριωτισμού - Πανελλαδική πρωτοβουλία για την υπεράσπιση της...
Δημοκρατίας και της Πατρίδας μας (πρώτη παρουσίαση).

Συζήτηση με τον Κώστα Καραΐσκο για την κατάσταση στη Θράκη... Την δράση του Τουρκικού Προξενείου στην Κομοτηνή και την ανάγκη οριστικής απομάκρυνσής του... Περίεργες εξελίξεις με την διάλυση του τοπικού κλιμακίου της ΕΥΠ στην Κομοτηνή.

Ανάλυση συζήτησης:
  • από το 3:46 έως το 4:30 - Εισαγωγή στο Πομακικό.
  • από το 4:35 έως το 8:42 - Συλλαλητήρια... Η Δημοκρατική Πατριωτική Κουλτούρα το ασφαλές αντίδοτο απέναντι στον Εθνομηδενισμό και στις καρικατούρες του "ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ".
  • από το 8:51 έως το 44:04 - Συζήτηση με τον κ. Αχμέτ Ιμάμ για το σκληρό πυρήνα της Ελληνικής ψυχής στα Πομακοχώρια και τις διαχρονικές του μάχες ενάντια στην εγκατάλειψη, τον εκτουρκισμό, και την πολιτική αφανισμού που ασκήθηκε επάνω του με κάθε τρόπο από τη συνθήκη της Λωζάνης και μετά.
  • από το 44:30 έως το 58:20 - Το δημοκρατικό πρόσημο του Πατριωτισμού - Πανελλαδική πρωτοβουλία για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας και της Πατρίδας μας (πρώτη παρουσίαση).
  • από το 59:10 έως το 1:25:00 - Συζήτηση με τον Κώστα Καραΐσκο για την κατάσταση στη Θράκη... Την δράση του Τουρκικού Προξενείου στην Κομοτηνή και την ανάγκη οριστικής απομάκρυνσής του... Περίεργες εξελίξεις με την διάλυση του τοπικού κλιμακίου της ΕΥΠ στην Κομοτηνή.
44η εκπομπή "τα πρακτοράκΗα" - ΕΡΤopen 6 Ιουνίου 2018.

Συνομιλούν: Κ. Κυριακόπουλος - Ιμάμ Αχμέτ - Κ. Καραΐσκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου