Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Νέα δεδομένα... Καινούριες προκλήσεις... Ώρα ευθύνης για όλους

Προφανώς δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο. Και η αναπαραγωγή μυστικών ή εμφανών δημοσκοπήσεων για την έτσι κι αλλιώς δεδομένη πάνδημη καταδίκη του εκτρώματος των Πρεσπών, δεν συνιστά επένδυση στο χρόνο...


Ομοίως και τα αποπροσανατολιστικά φληναφήματα περί "δημοψηφισμάτων", προφανώς και δεν υπηρετούν τίποτε σπουδαιότερο, από τους μικρόψυχους εγωκεντρισμούς πολιτικών χασομέρηδων, που...
αναζητούν σωσίβιο στην άβυσσο της αφάνειάς τους...

Η ανακοίνωση της "Πανελλαδικής Επιτροπής για την Υπεράσπιση της Δημοκρατίας και της Πατρίδας μας", έθεσε με τρόπο σαφή και ξεκάθαρο, μια τριπλή πρόκληση ενώπιον της κοινωνίας. Πιο συγκεκριμένα θέσαμε...

Το πολιτικό πλαίσιο της οργανωμένης κοινωνικής αντίστασης, που τροποποιεί καταλυτικά την πολιτική ατζέντα και απομονώνει αντικειμενικά το πολιτικό περιθώριο και τον καιροσκοπισμό, που επενδύουν αναφανδόν στην πατριδοκαπηλία.

Το αγωνιστικό πλαίσιο σειράς πρωτοβουλιών που μπορούν να ενεργοποιήσουν τις τοπικές κοινωνίες με τρόπο που η αντίθεσή τους στο έκτρωμα των Πρεσπών, να είναι απόλυτη και πλήρως υπολογίσιμη.

Ένα περιβάλλον κορύφωσης, πλήρως ενωτικό... διεθνοποιημένο... διαρκές... ανατροφοδοτούμενο σε δυναμισμό... και με καθαρή πολιτικά ανατρεπτική ατζέντα, έξω απο τη μικρόψυχη λογική της εσωστρέφειας και της μιζέριας.

Όπως αντιλαμβάνεστε κύριοι, τα ψέματα τελείωσαν. Η στάση και οι συμπεριφορές όλων θα είναι δεικτική, ΚΑΙ προθέσεων ΚΑΙ ρόλων.

Τις επόμενες μέρες θα υπάρξει πρωτοβουλία για σύσκεψη πανελλαδικού συντονισμού. Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του.

Είναι προφανές πως δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε κανέναν να υπονομεύσει αυτήν την προσπάθεια. Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΑΝΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ που θα είναι το αποκορύφωμα στοχευμένων περιφερειακών κινητοποιήσεων, και που θα ξεκινήσει στις 27 Αυγούστου από την ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και θα καταλήξει στην ΑΘΗΝΑ με μεγάλη διαδήλωση που θα κλιμακώσει την ΜΕΓΑΛΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ, πρέπει να είναι η αρχή του τέλους τους, και η πρεμιέρα της μεγάλης ανατροπής που θα επιβάλλει ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ο Λαός μας.

Η ώρα της μεγάλης πρόκλησης έφτασε... Είναι η ώρα της μεγάλης ευθύνης για όλους. Όσοι αξίζουν... Θα την αναλάβουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου