Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Θα μετατρέψουν την Κύπρο σε σατραπεία των μουσουλμάνων με τη λύση της διζωνικής-δικοινοτικής

«Ελεύθερους αφήκε πάντας Θεός, ουδένα δούλον η φύσις πεποίηκε»... 
(Αλκιδάμας) 

Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες(Κ) με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη(Α) και τον ηγέτη της Τουρκοκυπριακής κοινότητας Μουσταφά Ακιντζί(Δ) ενώνουν τα χέρια του στη Διάσκεψη για το Κυπριακό, στο Crans Montana της Ελβετίας, Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017. Συνεχίζονται για τρίτη κατά σειρά μέρα, οι εργασίες της Διάσκεψης για το Κυπριακό στο Κραν Μοντάνα της Ελβετίας παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες.ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΚΥΠΕ/ΚΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Όχι όμως και ο Θεός των μουσουλμάνων ο οποίος, κατά τον Προφήτη του Μωάμεθ, μας θέλει όλους εμάς τους «άπιστους», τους καφούρ, δούλους. Μας θέλει, πάντοτε κατά τον Μωάμεθ, να υπηρετούμε τους πιστούς, θέλει τις γυναίκες μας –ακόμη και τα ανήλικα παιδιά μας– να...
βρίσκονται στη διάθεση των ορέξεών τους, και όλους μας να πληρώνουμε ετήσιο φόρο –«τζίζγια»– ώστε να διατηρούμε το κεφάλι μας στους ώμους μας. Αυτά δεν είναι κουβέντες του αέρα και δεν συνέβαιναν πριν εκατοντάδες χρόνια, όταν κυριαρχούσαν οι μουσουλμάνοι. Εντοπίζονται παντού μέσα στο Κοράνι, στις παραδόσεις (σούννα) του Μωάμεθ και των «πεφωτισμένων» (σαλαφιστών) συνεργατών του και πρώτων Χαλίφηδων, στα χαντίθ (λόγια του Μωάμεθ) και στη σίρα (πράξεις του Μωάμεθ). Όλα αυτά συναποτελούν τη σαρία, τον ιερό νόμο του Ισλάμ, που πρέπει να τηρείται απαράκλητα από κάθε μουσουλμάνο. 

Όμως μην πάτε μακριά. «Κεφαλικό φόρο» επέβαλαν την περίοδο αυτή στους χριστιανούς στο Ιράκ και στη Συρία οι σουννίτες σαλαφιστές του ισλαμικού κράτους – σε αυτούς δηλ. που δεν σφάγιασαν και που δεν αιχμαλώτισαν για να τους χρησιμοποιούν ως σεξουαλικούς δούλους, ακριβώς όπως έπραττε ο Μωάμεθ και οι «πεφωτισμένοι» του σύντροφοι. Ίσως το πιο σημαντικό που εμείς δεν κατανοούμε είναι η πεποίθηση των πιστών πως όλα αυτά τα δικαιούνται, πως οι άπιστοι πρέπει να τους υπηρετούν και να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους, διότι τάδε έφη ο Μωάμεθ προς παγκόσμια δόξα του Ισλάμ. Και γι’αυτό απαιτούν οι μη μουσουλμάνοι να λειτουργούν ως σατράπηδές τους, και να τους εξυπηρετούν ως ογλάνια τους. Ιδού πως οι ιδρυτής των Αδελφών Μουσουλμάνων (1928), Hassan al-Banna, διατυπώνει αυτή τη «θεϊκή» αντίληψη των πιστών για παγκόσμια κυριαρχία μέσω του τζιχάντ: «Το ευγενές Κοράνι εξουσιοδοτεί τους μουσουλμάνους να είναι εγγυητές επί της ανθρωπότητας και τους δίνει το δικαίωμα να ασκούν κυριαρχία πάνω στον κόσμο ώστε να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους… Έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι είναι καθήκον μας να εγκαταστήσουμε παγκόσμια κυριαρχία και να οδηγήσουμε την ανθρωπότητα στην ορθή αντίληψη για τις αρχές του Ισλάμ και των διδαγμάτων του». 

Και ας μη νομίζουμε πως αυτά που λέν’ οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι είναι ακραία και εξτρεμιστικά, επειδή για λόγους πολιτικών σκοπιμότητων οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι έχουν στοχοποιηθεί από τη Δύση και από σημαντικές χώρες όπως τη Σαουδική Αραβία και την Αίγυπτο. Τα λόγια των Αδελφών Μουσουλμάνων βρίσκουν απήχηση στον μέσο μουσουλμάνο διότι του εξασφαλίζουν την ανωτερότητά του αλλά και την καθημερινότητά του. Εάν δούμε τι ποσά εισπράττουν οι λεγόμενοι μουσουλμάνοι «πρόσφυγες» από τις δυτικές χώρες ως βοήθεια θα εκπλαγούμε δυσάρεστα, πιστεύω. Σε χώρες όπως τη Γερμανία, μιλάμε για ποσά που φτάνουν και μέχρι τα 10 χιλιάδες ευρώ τον μήνα σε οικογενειάρχες με παιδιά. Αλλά και στην Κύπρο έχουν καταγραφτεί περιπτώσεις εισπράξεων από οικογενειάρχες ποσών 5-7 χιλιάδων ευρώ μηνιαίως επί κυβερνήσεως Χριστόφια, η οποία, αγνοώντας παντελώς τα περί Ισλάμ, πίστευε πως έπραττε «ανθρωπιστικό» έργο. Και ο μόνος λόγος που τα εξωφρενικά αυτά ποσά σταμάτησαν στην Κύπρο ήταν η οικονομική κρίση του 2013. Επιπλέον είναι διαπιστωμένο πως σε πάμπολλες περιπτώσεις –σε Βρετανία, Γερμανία, Βέλγιο και στις σκανδιναβικές χώρες– ένα πολύ μεγάλο μέρος των επιδοτήσεων καταλήγει στη χρηματοδότηση του τζιχάντ – του ιερού πολέμου κατά του δυτικού πολιτισμού, τα αιματηρά αποτελέσματα του οποίου βλέπουμε καθημερινά στις οθόνες μας. 

Στην Κύπρο η Δικοινοτική Διζωνική Ομοσπονδία, την οποία τα δυο κόμματα εξουσίας επιδιώκουν ως «λύση», νομοτελειακά θα μετατρέψει την Κύπρο σε σατραπεία των μουσουλμάνων και τους Έλληνες της Κύπρου σε σατράπηδες που θα πληρώνουν κεφαλικό φόρο εσαεί, στη φαινομενικά μειοψηφία των μουσουλμάνων της Κύπρου. Και εάν αλλάξουν οι καιροί και τα πράγματα, θα έχουμε στην Κύπρο συνθήκες όπως αυτές που βίωσαν και βιώνουν οι χριστιανοί της Μέσης Ανατολής και οι οποίες συνέβησαν και το 1974 και για τις οποία υπάρχουν χιλιάδες μαρτυρίες στα αρχεία του ΟΗΕ για την Κύπρο. Έχει φτάσει πλέον ο χρόνος να δούμε το Κυπριακό, όχι όπως μας το επιβάλλει η λεγόμενη «διεθνής κοινότητα», αλλά όπως το αντιλαμβάνονται οι πραγματικοί μας εχθροί, οι μουσουλμάνοι Τούρκοι. Με τα υφιστάμενα δεδομένα και αν δεν θέλουμε να μετατραπούν σε σατράπηδες των μουσουλμάνων οι Έλληνες της Κύπρου, μια μόνο ασπίδα προστασίας υπάρχει και την οποία οι μουσουλμάνοι Τούρκοι, όλοι οι πάτρωνές τους και οι δικοί μας πεμπτοφαλαγγίτες δεν μπορούν να καταλύσουν. 


Και αυτή είναι η Κυπριακή Δημοκρατία που όλοι βυσσοδομούν να εξαφανίσουν. Γιατί άραγε; Γιατί βυσσοδομούν; Διότι δεν θέλουν τον λαό της Κύπρου ελεύθερο, μια ελευθερία που μόνο το κυπριακό κράτος τού διασφαλίζει. Και ο Θεός που θέλει τους ανθρώπους ελεύθερους και όχι δούλους, όπως τους θέλει, κατά Μωάμεθ, ο Θεός του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου