Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Η ενεργοποίηση μηχανισμών διάλυσης της χώρας έχει τεθεί σε πλήρη εφαρμογή

Προσκυνημένοι και τυχοδιώκτες νέμονται την πολιτική εξουσία στον τόπο. Η επιλογή της δουλοπρέπειας υπήρξε μια απόλυτα συνειδητή επιλογή. Και δυστυχώς αυτό που έχουμε απέναντί μας, αν και συνιστά πραγματικό εφιάλτη, στην ουσία δεν είναι παρά μονάχα η κορυφή του παγόβουνου...


Το σύνολο του πολιτικού κόσμου, εξαντλεί την ενασχόλησή του σε αντιπαραθέσεις που σχετίζονται με την εφαρμοζόμενη οικονομική πολιτική, ενώ αυτή τη στιγμή – και παράλληλα με την οικονομική λαίλαπα που σαρώνει τα πάντα – ενεργοποιούνται μηχανισμοί διάλυσης της χώρας, σε βαθμό και σε έκταση που την απειλούν πλέον ευθέως ακόμη και με εδαφικό διαμελισμό.

Η οικονομική πολιτική που ασκείται, προφανώς και είναι απόλυτα εναρμονισμένη με το σύστημα των συμφερόντων το οποίο υπηρετεί. Μόνο που αυτή την αλήθεια, αν την αντιστοιχίσει κανείς με τη μεθοδολογία με την οποία ασκείται, με το θεσμικό πλαίσιο με το οποίο επιχειρείται να οχυρωθεί, και με τις καταστροφικές επιλογές στρατηγικού χαρακτήρα  που ενσωματώνει, τότε γίνεται φανερό πως δε μπορούμε να μιλάμε απλά για την ακραία καπιταλιστική αναλγησία, αλλά για γενικό πλιάτσικο στη χώρα, με το οικονομικό σοκ στον πληθυσμό, να αποτελεί πρωτίστως εργαλείο παράλυσης και παραίτησης από κάθε αντίσταση.

Η εξωτερική πολιτική έχει καταρρεύσει. Για την ακρίβεια έχουν καταρρεύσει και τυπικά όλα εκείνα τα στοιχεία που έστω και προσχηματικά συνιστούσαν κόκκινες γραμμές σε επικοινωνιακό – διαχειριστικό επίπεδο. 

Η «ελληνική διπλωματία» έχει πλέον καταστεί απλώς ελληνόφωνη, και αντί να...


προωθεί εθνικές προτεραιότητες στη βάση ενός συγκεκριμένου στρατηγικού σχεδιασμού, λειτουργεί ως πέμπτη φάλαγγα, που διευκολύνει αλλότριες στρατηγικές και χρυσώνει το χάπι του γενιτσαρισμού στην Ελληνική κοινωνία.

Η εθνική ασφάλεια από την άλλη, έχει παραδοθεί στην περιδίνηση επικίνδυνων και αδιέξοδων ιδεολογημάτων με τρύπια σύνορα, με ναρκοθετημένες γειτονιές, και με την πολυπολιτισμική μαφία να θεσμοθετεί πλέον δικούς της κανόνες, που απειλούν καταφανώς και άμεσα την καθημερινότητα των πολιτών.

Επιπροσθέτως, ολόκληρη η χώρα είναι πλέον διάσπαρτη με απασφαλισμένα ναρκοπέδια του ανεξέλεγκτου ισλαμοφασισμού, τα οποία ήδη δείχνουν τα δόντια τους και προετοιμάζονται πυρετωδώς να χρησιμοποιηθούν για να πυροδοτήσουν επίσης ανεξέλεγκτες γεωπολιτικές αναταράξεις.

Γίνεται λοιπόν φανερό, πως αυτή η κυβέρνηση, επειδή παράλληλα με όλα τα υπόλοιπα, διαθέτει ακόμη φορτίο και δυναμική εξαπάτησης, μέσα και από το σφετερισμό της κίβδηλης «αριστερής» ταυτότητας που μοστράρει, είναι μια επικίνδυνη κυβέρνηση, που η άμεση ανατροπή της όπως και η άμεση ανακοπή της γενιτσαρικής παρακαταθήκης που οικοδομεί στο διάβα της, αποτελεί αντικειμενικά στόχο ύψιστης εθνικής σημασίας.

Κατά τα λοιπά το πάρτι ξεκίνησε. Η εθνική κυριαρχία στα σύνορα της χώρας έχει ήδη καταλυθεί. Τη συνέχεια ούτε στο όνειρο δε θα θέλαμε να τη ζήσουμε.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου