Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Χτύπημα και από τον Χουντή στον Τσίπρα???

Δεν έφτανε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα η "δημιουργική ασάφεια" και το "Έτσι και βγει το "όχι" εγώ φεύγω " του Γιάνη Βαρουφάκη, δεν του έφτανε το "Έτσι και κάνεις περικοπές στην Άμυνα μένεις μόνος" του Πάνου Καμμένου... 


Δεν του φτάνει που οι ΑΝΕΛ φυλλορροούν, ήρθε και η κεραμίδα εκ των (πολύ) έσω, από τον Νίκο Χουντή! Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, ενώ είχε παντού δηλώσει ότι...

"Δεν πρόκειται να παραιτηθεί από το υπουργείο για να πάει στην Ευρωβουλή" (είναι πρώτος επιλαχών μετά τον Μανόλη Γλέζο), χθες, μέσω του πολιτικού του γραφείου, ζήτησε σύμφωνα με πληροφορίες από την αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Εσωτερικών "να καθυστερήσει για μια εβδομάδα τη διαδικασία για την αντικατάσταση του Μανόλη Γλέζου". 


Έτσι, ενώ στις 6 Ιουλίου επρόκειτο να αντικαταστήσει τον Μ. Γλέζο ο (δεύτερος επιλαχών) Γιάννης Μηλιός, τώρα διεκδικεί τη θέση και ο Ν. Χουντής, ο οποίος διαβλέπει ότι από την ερχόμενη εβδομάδα είναι πιθανό να (ξανα)μείνει χωρίς πόστο και σπεύδει να "κρατήσει πισινή". 

Πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου αναφέρουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας έγινε έξαλλος όταν του μεταφέρθηκε (μάλλον από την ηγεσία του υπ. Εσωτερικών) η πληροφορία και οι φωνές του ακούστηκαν μέχρι το Προεδρικό Μέγαρο! Ποιός είπε ότι μόνο τα ποντίκια εγκαταλείπουν το πλοίο που βουλιάζει; Στην "πρώτη φορά αριστερά" προηγούνται οι αξιωματικοί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου