Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Μήπως πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα οι συλλήψεις για εσχάτη προδοσία???

Ο επικίνδυνος αυτοεγκλωβισμός σε μια διαπραγμάτευση αδιέξοδη και με γκάνγκστερς αποφασισμένους να στραγγαλίσουν τη χώρα, δε θα έχει καλό τέλος... 

Αποτέλεσμα εικόνας για εσχατη προδοσια

Ούτε για την κυβέρνηση που παραδέρνει σε πελάγη μιας απέραντης αυταπάτης, ούτε και για την κοινωνία που σπρώχνεται στα όρια της ελάχιστης πλέον αντοχής που θα μπορούσε να διαθέτει.

Ίσως είναι δύσκολο να διανοηθεί κανείς τι πρόκειται να γίνει όταν αναλάβει δράση ο πρώτος θερμόαιμος... ο πρώτος πράκτορας...
ο πρώτος τρομοκράτης.


Είναι δύσκολο να σκιαγραφηθούν οι μέρες που πρόκειται να ξημερώσουν σ αυτή τη δύσμοιρη πατρίδα, έτσι όπως την κατήντησαν οι «σωτήρες» της και η ευρωλαγνεία που επεχείρησε να στήσει το δικό της νέο-χίτικο της παραμονές του δημοψηφίσματος της πολιτικής απάτης.

Τα πολιτικά ανδρείκελα που πρωταγωνίστησαν στην καταστροφή, είχαν το θράσος να εμφανιστούν σε μια χορογραφημένη επιχείρηση εξαπάτησης, ζητώντας από τους πολίτες να υπερψηφίσουν το «ΝΑΙ» της ντροπής.

Μήπως πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα οι συλλήψεις για εσχάτη προδοσία??? Λέμε… Μήπως???

Εκτός αν το χρέος των 250 δις, η γκιλοτίνα του «Αγγλικού δικαίου», η Ολυμπιάδα του αίσχους και της ρεμούλας, το προδοτικό PSI, η μιζοκρατία, και η συνολική πολιτική διαχείριση 40 ετών, δε συνιστά πράξεις Εσχάτης προδοσίας, αλλά έργο θεάρεστο που πρέπει να τιμούμε μέσα στη γενικευμένη δυστυχία.


Κυριάκος Κυριακόπουλος

1 σχόλιο:

  1. Ποιός θα εκκινήσει θέμα σύλληψης εξ' αφορμής εχάτης προδοσίας ;;;
    Ο Τσίπρας;;;;;;
    Ακόμα και πραξικόπημα να γινόταν, εξαιρετικά δύσκολο να πάρει κανείς
    πάνω του την ευθύνη της ποινής.
    Εγώ ξέρω κάποιον που θα τόκανε χωρίς να ιδρώσει τ' αυτί του ούτε
    εκατοστό του δευτερολέπτου.
    Με την διαφορά όμως ότι υπάρχει κάποιο εμπόδιο.
    Πέθανε πρίν 2338 χρόνια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή