Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Φοβερό! Οι Ρώσοι μας αδειάζουν και ο Λαφαζάνης τους κουνά την… ουρά του

Παρά τα απανωτά πουλήματα και αδειάσματα των Ρώσων τις τελευταίες δύσκολες ημέρες, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης συνεχίζει να υπερασπίζεται τη Ρωσία...
Φοβερό! Οι Ρώσοι μας αδειάζουν και ο Λαφαζάνης τους κουνά την… ουρά του!
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας στο Mega και την εκπομπή «Ελλάδα ώρα μηδέν», αποκάλυψε ότι...
μετέβη στο Προεδρικό Μέγαρο κατά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών ώστε να ενημερώσει τον πρωθυπουργό για όλα τα θέματα που αφορούν τις ενεργειακές σχέσεις Ελλάδας – Ρωσίας, με αφορμή την τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα – Πούτιν που ακολούθησε.
Όπως εξήγησε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, το τηλεφωνικό ραντεβού ήταν κανονισμένο πριν το δημοψήφισμα, σε αυτό εκφράστηκε η (σ.σ. τζάμπα) στήριξη του προέδρου της Ρώσικης ομοσπονδίας προς την Ελλάδα αυτήν την στιγμή, ενώ η ατζέντα του αφορούσε αφενός σε αλληλοενημέρωση για τις εξελίξεις Ελλάδας – Ρωσίας, καθώς και στο δημοψήφισμα.
Ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης πρόσθεσε σχετικά ότι ο Ρώσος πρόεδρος στηρίζει την Ελλάδα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. «Δεν ακολουθεί αυτή την πολιτική των δανειστών, θεωρεί ότι η Ελλάδα πρέπει να υπογράψει μια συμφωνία η οποία να είναι θετική για την αναπτυξιακή της πολιτική», υπογράμμισε.
Παναγιώτη Λαφαζάνη δεν ξέρουμε τι συμβαίνει μέσα στο αριστερίστικο κεφάλι σου, ούτε μπορούμε να γνωρίζουμε που οφείλεται όλη αυτή η ρωσοφιλία, αλλά να «παραμυθιάζεις» τον ελληνικό λαό με τις σαχλαμάρες περί «ξανθού γένους» δεν σε τιμά.
Και δεν σε τιμά διότι μετά τα απανωτά αδειάσματα των Ρώσων τις τελευταίες ημέρες θα έπρεπε να είχες άλλη συμπεριφορά και να μην λειτουργείς σαν το παιδί για τα θελήματα του Πούτιν! Το κατάλαβες; Γιατί εάν δεν το κατάλαβες μπορούμε να στο γράψουμε και πιο σκληρά!
Άντε δες τι θα κάνεις με τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις τις ΔΕΗ, απίθανε τύπε, και άσε τη γεωπολιτική για εκείνους που ξέρουν το όνομα της Αγίας Πετρούπολης…
TRIBUNE.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου