Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Η γοητεία του δρόμου που οδηγεί στην καταστροφή, καιροφυλακτεί να καταπιεί τα μυαλά μας...

Μια ενδιαφέρουσα πρόκληση και η οφειλόμενη απάντηση που μας αφορά όλους - Αναρωτιέται λοιπόν μια φίλη με ανάρτησή της στο φέϊς μπουκ:... 

Αποτέλεσμα εικόνας για εθνεγερσια κολοκοτρωνης

Αλήθεια, που τον είδατε το διχασμό όλοι εσείς που αναμασάτε άκριτα το γκεμπελισμό του αιμοσταγούς συστήματος που μας έχει επιβληθεί και τον δυναμώνετε, νομίζοντας πως έτσι αποστασιοποιείστε και εναντιώνεστε στις...
κυβερνητικές επιλογές, που έτσι κι αλλιώς όλοι οι νοήμονες πολίτες κρίνουν αρνητικά. 

Αυτή τη στιγμή το ΟΧΙ δεν δυναμώνει τα κυβερνώντα κόμματα, αλλά τη συλλογική ψυχή των Ελλήνων, ασχέτως ιδεολογικοπολιτικής απόχρωσης. Σπάει την ηττοπάθεια και επιτρέπει την αναγέννηση της ελπίδας, που εδώ και πέντε χρόνια έχει καταρρακώσει το ηθικό μας και έχει οδηγήσει στην αυτοκτονία χιλιάδες κατεστραμμένους ανθρώπους. 

Ακόμα κι αν έρθουν πιο δύσκολες καταστάσεις, η ελπίδα και το σθένος της πίστης στον αγώνα της απελευθέρωσης από τα αισχρά δεσμά που μας έχουν ύπουλα επιβάλει, μπορούν να μετακινήσουν βουνά. 

Αν ο Κολοκοτρώνης σκεφτόταν με τον ίδιο τρόπο και κρατούσε στη δύσκολη ώρα αποστάσεις από τους κυβερνητικούς που τον κατέτρεχαν και τον φυλάκιζαν, ο Ιμπραήμ θα είχε θριαμβεύσει και οι Νενέκοι θα δικαιώνονταν !!! 

Αλήθεια, είναι διχασμός να εναντιώνεσαι στο ΔΟΛ, το Μπόμπολα και τα ασπόνδυλα ανδράποδά τους; Είναι διχασμός να αντιτίθεσαι σε 5.000 βολεμένες καραψωνάρες που βγήκαν με τα γκούτσι, τα πράντα και τα κολωνάτα στο Σύνταγμα; Τον εμφύλιο που επιδιώκουν δεν θα τους τον προσφέρουμε, ευτυχώς. 

Πουθενά δεν είδα πραγματικό μίσος ανάμεσα σε εκείνους που θα ρίξουν στην κάλπη Ναι ή Όχι. Κι αυτό, γιατί οι περισσότεροι πολύ λένε Ναι απλώς βρίσκονται υπό την επήρεια του πανικού λόγω τηλεοπτικής προπαγάνδας. 

Γι’ αυτό, πρέπει να συνειδητοποιήσομε όλοι πως η δημοκρατία και το δημοψήφισμα δεν είναι διχασμός, αλλά μια ευκαιρία αντίστασης στην ειδεχθέστερη και πιο ύπουλη μορφή του φασισμού, που έχει την ευχέρεια να μεταμορφώνεται κατά το δοκούν…

Απαντούμε λοιπόν... Γιατί  σήμερα είναι ίσως η μοναδική φορά που δε δικαιούμαστε να λαθέψουμε ούτε κατά λάθος...

Αλήθεια, πιστεύεις ότι αυτό το κίβδηλο ΟΧΙ, σηματοδοτεί άρνηση σ όλα αυτά που θα ήθελες και θα θέλαμε??? Και αν η πρόθεση των εμπνευστών του ήταν να σηματοδοτήσουν άρνηση σ όλα αυτά, γιατί δεν προσέφεραν στην κοινωνία μια καθαρή λύση, ένα πεντακάθαρο στίγμα του ΟΧΙ, αρά και μια δυνατότητα μιας πεντακάθαρης επιλογής, που θα παίρνει οριστικό διαζύγιο από την εγκληματική λογική της δημιουργικής ασάφειας??? 

Που τον είδαμε το διχασμό??? Μήπως στην επιθετική επανασυσπείρωση των ποταπών εκπροσώπων του δωσιλογισμού??? Μήπως στη δόλια επιδίωξή τους να σχηματίσουν στρατό γενιτσάρων πίσω από τον καλοστημένο φερετζέ του "Μένουμε Ευρώπη"??? Μήπως σε όλα όσα εύχομαι να μη συμβούν, αλλά μοιραία θα ακολουθήσουν, όταν ο πρώτος θερμόαιμος ή ουτσεκάς επιχειρήσει να "φυτέψει" το πρώτο θερμό επεισόδιο σε μια παράσταση που δε θα έχει πλέον τελειωμό??? 

Διχασμός δεν είναι να εναντιώνεσαι στον Μπόμπολα και στα ανδράποδά του. Σωστά το λες. Είναι όμως διχασμός να δημιουργείς τις προϋποθέσεις έτσι ώστε να αλληλοστοχοποιούνται οι συμπολίτες σου, την ίδια στιγμή που οι Μπόμπολες και τα ανδράποδά τους παραμένουν προστατευμένοι στο παρασκήνιο των εξελίξεων. 

Και βεβαίως σωστά έπραξε ο Κολοκοτρώνης, ο Παπαφλέσσας και οι λοιποί. Αλλά για να μην προβαίνουμε σε ατυχείς συγκρίσεις, μήπως θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι δε μας κάλεσαν Κολοκοτρώνηδες να αντισταθούμε με καθαρό και αταλάντευτο στόχο??? 

Μας προτρέπουν να αποπροσανατολιστούμε, προσκυνημένα ανδρείκελα και όχι Κολοκοτρώνηδες, που ενώ υποτίθεται ότι καλούν την κοινωνία να αντισταθεί, από την πίσω πόρτα προσφέρουν νέα συμφωνία υποταγής στους Ιμπραήμηδες του Γκεσταπίτικου κολαστηρίου. 

Και όπως αντιλαμβάνεσαι, ένας ξεπουλημένος αγώνας, είναι ίσως η τελευταία σταγόνα που θα ξεχειλίσει ανεξέλεγκτα το ποτήρι του εθνικού διχασμού, που θα απελευθερώσει και το τέρας του εθνικού διαμελισμού της χώρας. 

Μη γίνεσαι άδικη λοιπόν. Αυτός που ζητά καθαρή αντίσταση με καθαρό στόχο, και με το πραγματικό ΟΧΙ στα χέρια της κοινωνίας, δεν είναι αυτός ο ραγιάς και ο άτολμος. 

Δόλιος και επικίνδυνος είναι αυτός που ζητά από την κοινωνία να στρέψει το όπλο του ΟΧΙ στον κρόταφό της και να αυτοπυροβοληθεί. 

Τέτοια εθνικά εγκλήματα, οι Κολοκοτρώνηδες δε θα έκαναν, γι αυτό και παραμένουν ανεξίτηλα σύμβολα της πραγματικής εθνεγερσίας.


"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου