Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

ΘΕΤΙΚΟ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ "ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ"

Ομιλία με πολλούς αποδέκτες του Αλέξη Τσίπρα στην περιφερειακή συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ, που ξεκινά σήμερα στο Ηράκλειο Κρήτης. Ανάμεσα στα άλλα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε πως οι ευθύνες για όσους κινδυνολογούν είναι και ποινικές...

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT7nc5LTY0I8OBIJRI0gSpCL5S2gu6yCTTdBG3zkgs1R4wdXA_l

Σπασμός πριν το τέλος είναι και η ξέφρενη κινδυνολογία με ευθύνη του ίδιου του πρωθυπουργού. Που όχι μόνο θυμήθηκε πάλι το Grexit, ξεχνώντας ότι...
μόλις προχτές πανηγύριζε γιατί η Ελλάδα ξέφυγε οριστικά από τον κίνδυνο να βρεθεί εκτός ευρωζώνης. Αλλά και έφτασε στην κινδυνολογική του έξαρση να απειλεί τους Έλληνες με το χάος.», σημείωσε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Κάνοντας εδώ μια παρένθεση να πούμε πως το "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ" πρώτο και μόνο τόιζε ήδη από χθές μεταξύ άλλων: "...Έχει όμως σημασία να μην περάσει απαρατήρητο το περιεχόμενό της, διότι αυτή η παρέμβαση έχει συγκεκριμένη ταυτότητα και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπιστεί, όχι μονάχα πολιτικά, αλλά θεωρούμε ότι η αντιμετώπισή της εμπίπτει πλέον καθολικά στις αρμοδιότητες του ποινικού δικαίου".

Και συνεχίζαμε λέγοντας: "...Ένας τέτοιος πρωθυπουργός, δεν πρέπει να παραμείνει ούτε λεπτό στη θέση του… Είναι ήδη έκπτωτος… Αποτελεί όνειδος για τον τόπο, και η τιμωρία του πρέπει να είναι παραδειγματική".

«Το 2012 έλεγαν ότι αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ δε θα καταβληθεί η δόση, δε θα πληρωθούν μισθοί και συντάξεις και θα καταρρεύσουν οι τράπεζες, θα χαθούν καταθέσεις. Η δόση δεν κατεβλήθη ούτε τον Ιούλη, ούτε τον Αύγουστο, ούτε το Σεπτέμβρη, αλλά 7 μήνες μετά και μάλιστα σε δύο κομμάτια και τίποτα δε συνέβη. Είπαν  ψέματα», σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Προαναγγέλλοντας μάλιστα για ποινικές ευθύνες για όσους κινδυνολογούν θέτοντας σε κίνδυνο τη χώρα, είπε: «Υπέγραψαν μνημόνιο και ένα μεγάλο κομμάτι του λαού μας έμεινε και χωρίς καταθέσεις και χωρίς τα βασικά αγαθά. Προειδοποιούμε ότι όσοι επιλέξουν να παίξουν με τη σταθερότητα της χώρας θα πληρώσουν βαρύ τίμημα».
Θα αποδοθούν ευθύνες, όχι μόνο πολιτικές.

Σχετική μας ανάρτηση...

ΑΠΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΖΙΑΣ ΣΕ ΕΠΙΟΡΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΦΙΑΛΤΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου