Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ - ΑΝΩ ΚΑΤΩ Ο ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ

Κι όσο είδαμε wi-fi, άλλο τόσο θα δούμε εκλογές! Με την άλφα ή την βήτα δικαιολογία του χρόνου θα παρατείνει για λίγους μήνες τις εκλογές (''ε, τί είναι λίγοι μήνες'' θα πεί), και βλέπουμε...


Το μόνο που θα δούμε είναι να γίνονται υπουργοί(!) οι κραγμένα ανήθικοι, αυτοί που δημοσίως θα παραδεχτούν εμμέσως αλλά σαφέστατα ότι ''τα πιάνουν''. Όχι βέβαια ότι οι σημερινοί υπουργοί είναι καλύτεροι, αλλά βρε αδελφέ...
λίγο τακτ, έναν φερετζέ για την π@υστιά, τώρα που ο κοσμάκης δεν έχει ούτε τον ''δέκατο τρίτο'' μισθό για να κάνει Χριστούγεννα, λίγη στάχτη στα μάτια για να μην μας πούν κατάμουτρα ότι μας θεωρούν πίθηκους, δεν βλάπτει!

Ωστόσο και εν τω μεταξύ θα έχει ολοκληρώσει την καταστροφή της χώρας και της κοινωνίας κατά τις εντολές που έχει από τα αφεντικά του, τους τοκογλύφους και διεθνείς απατεώνες.

Είναι δυνατόν να πιστέψει κανείς τον γεννημένο ψεύτη;
Μπορείς να εμπιστευτείς τον ''πολιτικό'' των ''18 σημείων'' του Ζαππείου;
Τούτη η φυσιογνωμία του καλικάντζαρου δεν μας λέει τίποτα;
Αυτός που τρύπωσε απ΄τις χαραμάδες και τις καμινάδες της πολιτικής, μπορεί να θεωρηθεί φερέγγυος;

Λεβεντόπουλε, αποδείχτηκες ο αρχικαλικάντζαρος της πολιτικής! Θα πρέπει να έχεις φύγεις πριν τελειώσει το δωδεκαήμερο. Να γυρίσεις στον κάτω κόσμο της πολιτικής, εκεί που οι εσείς καλικάντζαροι βυσσοδομείτε όλο τον χρόνο, πώς θα κάνετε δύσκολη την ζωή των ανθρώπων.

Σε αντίθετη περίπτωση, σε περίπτωση που παραμείνεις, σημαίνει πως θα έχει νικήσει ο ''κάτω κόσμος'', ο υπόκοσμος..


Υπενθύμιση (καθημερινή και μέχρι την 29η του Δεκέμβρη): ΟΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ..και θα ανταμειφθούν ανάλογα!..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου