Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΒΡΑΖΕΙ - ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ

Κανείς δε ζήτησε να ανοίξει άμεσα ο φάκελος της μυστικής διπλωματίας με τον Ερντογάν για να μάθει ο Ελληνικός λαός το θλιβερό ρόλο του ΓΑΠ. Κανείς δεν απαίτησε την παραδειγματική του παραπομπή με το ερώτημα της εσχάτης προδοσίας...


Ο Νταβούτογλου αλωνίζει και πάλι στη Θράκη ωσάν να πρόκειται για περιφέρεια της τουρκικής επικράτειας, και οι αναβαθμισμένοι κανόνες εμπλοκής που έχουν δοθεί στου τούρκους πιλότους, είναι βέβαιο ότι θα βάψουν και πάλι κόκκινα τα νερά του Αιγαίου.

Η ένταση κορυφώνεται επικίνδυνα, αλλά το ξεφτιλισμένο πολιτικό προσωπικό που σφετερίζεται την πολιτική εξουσία στον τόπο, δε δείχνει να το αγγίζουν καν οι εξελίξεις που τείνουν να καταστούν ανεξέλεγκτες.

Ο ένας μετά τον άλλο, συναγωνιζόμενοι σε πρωτοφανή ανευθυνότητα, ζουν στο δικό τους παραμύθι, με μεθοδολογία εθνικά επικίνδυνη, που όλα δείχνουν πως σύντομα θα οδηγήσουν τον τόπο σε νέα εθνική τραγωδία.

Πρωταίτιος και εκ των πραγμάτων εθνικά επικίνδυνος, είναι ο ίδιος ο κατοχικός πρωθυπουργός, που αντί να εμπνεύσει εθνική ενότητα και καθολική αφύπνιση όπως και την επιβεβλημένη ετοιμότητα απέναντι σε όλα όσα απειλούν να επακολουθήσουν, αναγορεύεται σε επικίνδυνο πεμπτοφαλαγγίτη και...
χορογράφο του εθνικού διχασμού, αδιαφορώντας για το βαρύτατο τίμημα που θα κληθεί να πληρώσει ο Ελληνισμός.

Πρόκειται για μια εθνικά επικίνδυνη πολιτική μαριονέτα που ενώ θα έπρεπε να είχε αποκαθηλωθεί με συνοπτικές διαδικασίες για τον εθνικά επιζήμιο ρόλο του, εν τούτοις συνεχίζει να παραμένει στη θέση του έχοντας εγκαταλείψει ουσιαστικά τη χώρα στην τύχη της, και ασχολούμενος κατ αποκλειστικότητα και εμμονικά με την αθλιότητα του «πρωτογενούς πλεονάσματος» ακόμη και στις συναντήσεις του με τον αλητήριο τουρκομογγόλο Νταβούτογλου.

Επίσης πρωταίτιος και καθολικά επικίνδυνος, ο συνεταίρος του και αντιπρόεδρος της κατοχικής συγκυβέρνησης, που επιμένει να κρατά στα ανίκανα χέρια του το τιμόνι της εξωτερικής πολιτικής της χώρας. Έχει εγκαταλείψει τη χώρα στην τύχη της, ασχολούμενος κατ αποκλειστικότητα με πατριδοσωτήριες μεγαλοστομίες, με τη χολέρα του πράσινου θιάσου και με την προσωπική και πολιτική του επιβίωση στο ρευστό πολιτικό σκηνικό.

Και μέσα σ αυτό τον απόλυτο εθνικό ξεπεσμό,  επανεμφανίζεται ο ΓΑΠ, αυτός ο τρισάθλιος εθνικός ολετήρας με όσα αδέσποτα τον πλαισιώνουν από το πράσινο τσίρκο, απειλώντας να διεκδικήσει και πάλι το ρόλο του σωτήρα στην πατρίδα της οποίας ο Εφιάλτης άνοιξε την Κερκόπορτα στις συμμορίες της μαφίας των εκβιαστών.

Εμφανίζεται με το απίστευτο θράσος που του εξασφάλισε η ολιγωρία όλων των άλλων που φρόντισαν να τον αφήσουν να κυκλοφορεί ελεύθερος ψαρεύοντας κορόιδα στο τσίρκο των πράσινων αυστραλοπιθήκων.

Κανείς δε ζήτησε να ανοίξει άμεσα ο φάκελος της μυστικής διπλωματίας με τον Ερντογάν για να μάθει ο Ελληνικός λαός το θλιβερό ρόλο του. Κανείς δεν απαίτησε την παραδειγματική του παραπομπή με το ερώτημα της εσχάτης προδοσίας.

Αυτοί κυβερνούν τον τόπο μας και αυτοί θα τον οδηγήσουν στην καταστροφή.

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου