Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΙΠΤΑΝΤΑΙ ΟΙ ΓΑΪΔΑΡΟΙ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΔΕΝ ΠΕΤΟΥΝ

Ούτε οι σάλπιγγες της Ιεριχούς έτσι! Ουρανομήκεις πλέον οι αλαλαγμοί της κυβερνητικής προπαγάνδας ότι – επιτέλους- πάμε καλά! Κλονίζονται τα τείχη της Ιεριχούς και σείεται το Σινικό Τείχος – επιτέλους ο κ. Μυταράκης πάει καλά...

του ΣΤΑΘΗ

Μπορεί να λέει παπάρες ο κ. Πάγκαλος, αλλά τις έχει αναβαθμίσει η FITCH! Θαρρείται, Αργείοι, επιτέλους η Τρόικα είναι ευχαριστημένη με τον τρόπο που εφαρμόζεται η πολιτική της από τα ανδρείκελα της – κέρβερος  ο κ. Κουβέλης,αν δεν μειωθεί ο ΦΠΑ της εστίασης στο τέλος της σεζόν, την άλλη σεζόν ο Φώτης θα αρνηθεί να πιάσει δουλειά ως γκρουμ με 350 ευρώ τον Αύγουστο, πληρωτές τον επόμενο Φλεβάρη. (Αν τα πληρωθεί). Όντως πάμε κατά διαβόλου. Φερ’ ειπείν στον τουρισμό... 


Επαίρεται η κυρία Κεφαλογιάννη. Έρχονται 17 εκατομμύρια τουρίστες! Αλήθεια από ποιές χώρες; με τί οικονομικές δυνατότητες. Κι απ’ την άλλη με τί μισθούς θα τους (εξ)υπηρετήσουν οι εργαζόμενοι στον τουριστικό τομέα; με τί συνθήκες δουλειάς θα εργασθούν; Συνθήκες COSCO; Α, καλά!πάμε καλά!
Πάμε καλά για την περικοπή κι άλλο του επιδόματος κοινωνικής αλληλεγγύης σε 120.000 συνταξιούχους, πάμε πρίμα για την παραλαβή νέων τελών ακινήτων, αναδρομικών τε και νέας εσοδείας, πάμε υπέροχα χαμένοι μέσα στον λαβύρινθο των συνεχών φορολογικών ρυθμίσεων.

Πάμε πολύ καλύτερα, γιατί δεν το αντιλαμβάνεστε; ουλαμοί παπαγαλάκια και σμήνη από κοράκια υμνούν την αλλαγή του κλίματος, πίπτουν τα σπριντ, ο Μπάμπης ο Σκάης θα βγει στις αγορές το 2014 κι αν δεν βγει, θα βγει ανυπερθέτως το 2015, γιατί ανησυχείτε; δεν θα αντέξετε ως το 2015 να σας ροκανίζουν κάθε τρεις μήνες τον μισθό; να απολύεστε ορισμένοι; να βάζει ο χάρος στο σημάδι τους πιο ευάλωτους; Γιατί στενοχωριέσθε; θέλετε να στενοχωρήσετε τον κ. Σαμαρά; Δεν ακούτε για το «ενδιαφέρον» των Κινέζων; Τι άλλο θέλετε επιτέλους; να πάψει να λέει αγριότητες για τα «δύο άκρα» ο κ. Κεδίκογλου; Του ζητάτε το ακατόρθωτο! – γιατί είσθε τόσο σκληροί; Μπορεί από τη μια μέρα στην άλλη να βάλει μυαλό ο κ. Κεδίκογλου και να πάψει να βάζει φωτιά στη δημοκρατία, εξισώνοντας τη φασιστική τη φασιστική αλητεία με τη δημοκρατική νομιμότητα; Μη ζητάτε το αδύνατον . μπορεί να πηγαίνουμε καλά, αλλά όχι τόσο καλά! Παρηγορηθείτε – τουλάχιστον για την ώρα – ότι με το ο κ. Στουρνάρας «ήρθε για να μείνει». Ώσπου να φύγει όπως έφυγε ο κ. Παπακωνσταντίνου, κακήν – κακώς με το καλό, ή με ελικόπτερο, αν ίπτανται ακόμα αυτά τα οχήματα στη χώρα που ίπτανται οι γάιδαροι – οι μόνο που όντως πάνε καλά, αυτοί που συνεχίζουν να λαμβάνουν παχυλές αμοιβές για να βρίσκουν τρόπους με τους οποίους θα κάνουν ακόμα φτωχότερους τους φτωχούς, ώστε να μείνει κάτι για να γίνονται ακόμα πλουσιότεροι οι πλούσιοι. Αυτή η διαδικασία, σας διαβεβαιώ, πάει όντως καλά – συνεχίζουν να πλουτίζουν οι συνήθεις γρύπες μέσα στην κρίση. Από το αίμα που ρέει λόγω της κρίσης, ρέει καλά!

Μη χάνετε λοιπόν το κέφι σας, ακόμα κι αν έχετε χάσει το κουράγιο σας. Δείτε τα γκάλοπ! Κι έκει πάμε καλά. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κολώσει, η Ν.Δ. ανεβαίνει σαν τη μαγεμένη φασολιά 0,5% στην καθισιά της, το ΠΑΣΟΚ δεν έχει εξαφανισθεί από προσώπου γης, όπως δεν έχει εξαφανισθεί ούτε η ιλαρά, ούτε η ΔΗΜΑΡ, ούτε ο κυρ Λοβέρδος. Αν εξαιρέσεις κάτι μαγαζιά που κλείνουν, κάτι σπίτια που κλαίνε, τα χρέη που μεγαλώνουν, την ύφεση που βαθαίνει, όλα πάνε καλύτερα. Δεν έχει σημασία πού πάνε καλύτερα προς το χειρότερο.
Παραφράζοντας τον φίλο μου τον Σκαρμπαδώνη θα έλεγα, ότι βαδίζομε εναντίον μας υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις. Ότι πάμε κατ’ ευχήν κατά διαόλου!

Αλλωστε το φούντο από τη φούντα διαφέρουν κατά ένα γράμμα. Άμα φουμάρεις έναν ολόκληρο λαό ότι πάει καλά, ενώ τον πας για φούντο, με λίγη φούντα προπαγάνδας όλα πάνε καλύτερα...
Ούτε η ΑΕΚ έπεσε στην Τρίτη εθνική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου