Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΤΟ ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟ - ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

Ολόκληρος ο νέος... 509 δηλαδή το αντιρατσιστικό ν/σ Αποφάσισαν να κάνουν το κόμμα-εργαλείο (χρυσή αυγή) αξιωματική αντιπολίτευση... 

Το αντιρατσιστικό ν/σ, που κατατέθηκε στη νομοπαρασκευαστική Επιτροπή της Βουλής, σε ελεύθερη μετάφραση θυμίζει τον αναγκαστικό νόμο 509: Όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!
Ένα "κοστούμι"που χωραει σε όλους: πολιτικόυς, δημοσιογράφους, κληρικούς, δικηγόρους, γιατρούς, ακόμη και τον κακό σας γείτονα, έτσι και σας καταγγείλει ότι είστε κατά των λαθρομεταναστών!
Προφανώς ένας νέος νόμος που θεωρείται βεβαιώνει ότι θα διχάσει τον Ελληνικό Λαό, για μια ακόμη φορά. Έτσι λοιπόν... 
 
Με απόφαση του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κατά περίπτωση, σωρευτικά ή διαζευκτικά θα μπορούν να επιβάλλονται στο...
νομικό πρόσωπο ή στην ένωση προσώπων, οι ακόλουθες κυρώσεις:
α) Διοικητικό πρόστιμο από δεκαπέντε (15.000) έως διακόσιες (200.000) χιλιάδες ευρώ
β) Ανάκληση ή αναστολή της άδειας λειτουργίας του για χρονικό διάστημα από έναν έως έξι μήνες ή απαγόρευση άσκησης της επιχειρηματικής δραστηριότητας για το ίδιο χρονικό διάστημα
γ) αποκλεισμός από δημόσιες παροχές, επιχορηγήσεις, ενισχύσεις, επιδοτήσεις ή αναθέσεις έργων και υπηρεσιών, προμήθειες, διαφημίσεις και διαγωνισμούς του δημοσίου ή των νομικών προσώπων του δημόσιου τομέα για το ίδιο χρονικό διάστημα. Η διοικητική κύρωση του στοιχείου α επιβάλλεται πάντοτε, ανεξαρτήτως της επιβολής άλλων κυρώσεων. Σε περίπτωση υποτροπής του νομικού προσώπου ή της ενώσεως προσώπων οι κυρώσεις των στοιχείων β και γ μπορεί να έχουν οριστικό χαρακτήρα».
 
Γιατί πάγωσε;
Εξηγήσεις Μαξίμου για την καθυστέρηση στην κατάθεση του αντιρατσιστικού ν/σ.
Γιατί διχάζει την τρικομματική;
Ουσιώδεις αλλαγές στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο φαίνεται πως επιθυμεί η Νέα Δημοκρατία κάτι που αναφέρουν και συνεργάτες του πρωθυπουργού, την ίδια στιγμή που οι άλλοι δύο κυβερνητικοί εταίροι επιμένουν πως το νομοσχέδιο πρέπει να φτάσει άμεσα στη Βουλή.
Το «πάγωμα» του νομοσχεδίου προκαλεί νέους ισχυρούς κραδασμούς στην τρικομματική κυβέρνηση, με το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ να ασκούν διαρκείς πιέσεις για την κατάθεσή του, την ώρα που και ο ΣΥΡΙΖΑ φέρεται διατεθειμένος να το υπερψηφίσει.
Παράλληλα, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ χαρακτηρίζουν λαθεμένη τη στρατηγική της ΝΔ να εξισώνει τη Χρυσή Αυγή με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Η στάση της ΝΔ στο ζήτημα του αντιρατσιστικού στέκεται ως αφορμή για σφοδρή επίθεση από την Κουμουνδούρου, η οποία κάνει λόγο για πολιτικό φλερτ της Συγγρού με την ακροδεξιά.
Σε κάθε περίπτωση, είναι δεδομένες ορισμένες εισηγήσεις οι οποίες διατυπώνονται στο εσωτερικό της ΝΔ περί στροφής προς τα δεξιά ως μοναδικής επιλογής ανάσχεσης του... εκλογικού κινδύνου της Χρυσής Αυγής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου