Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ: ΤΟ ΠΙΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΤΙΜΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΤΟ ΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ

Ν 3536 -2007 ΑΡΘΡΟ 41 παρ 1-2ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΛΑΛΟΥΣΑΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΚΑ (10) ΠΕΠΟΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΔΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΧΩΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΕΣΜΕΝΟ ΒΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ, ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ «ΤΟΡΝΑΔΟΡΟ» ΝΑ ΠΟΛΕΜΑ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΞΥΛΙΝΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ!!!...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ οι ανώτατοι δικαστικοί, στη μεγάλη πλειοψηφία τους, ουσιαστικά και προς διατήρηση «κεκτημένων δικαιωμάτων» τους, με περισσή ευκολία ταυτίζονται με τη χούντα της διεφθαρμένης συγκυβέρνησης και ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ.

Σύμφωνα με τη παράγραφο 7 του άρθρου 41 του… λαθρονόμου 3536/2007 (παρακάτω 2η εικόνα), από της ισχύος του νόμου αυτού και μετά...


Πολιτική κινητοποίηση (=ΧΟΥΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ) θα αποφασίζεται, αποκλειστικά σύμφωνα με το άρθρο 41 του λαθρονόμου και οποιαδήποτε προηγούμενη διάταξη, που είναι αντίθετη με αυτό ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ.

Η παράγραφος 2 του άρθρου 41 του λαθρονόμου 3536/2007, προσδιορίζει επακριβώς, κάτω από ποιες συνθήκες κηρύσσεται η επιστράτευση πολιτών (την οποία ΛΑΘΡΑΙΑ βάφτισαν ως πολιτική κινητοποίηση, ώστε η κάθε χούντα να καταλύει τα ανθρώπινα δικαιώματα και να καταργεί τις απεργιακές κινητοποιήσεις!!! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΝΑΖΙ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΩΣ ΧΟΥΝΤΑ: 
«…Έκτακτη ανάγκη σε περίοδο ειρήνης, που επιβάλει την επίταξη προσωπικών υπηρεσιών, είναι κάθε αιφνίδια κατάσταση, η οποία απαιτεί τη λήψη άμεσων μέτρων προς αντιμετώπιση αμυντικών αναγκών της χώρας ή επείγουσας κοινωνικής ανάγκης από κάθε μορφής απειλούμενη φυσική καταστροφή ή ανάγκης που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη δημόσια ηγεία.   Έκτακτη ανάγκη σε περίοδο ειρήνης, που επιβάλλει την απίταξη ακινήτων και κινητών πραγμάτων, είναι κάθε άμεση κοινωνική ανάγκη που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη ή υγεία….»

Στη περίπτωση των εκπαιδευτικών, έχουμε κυβερνητικό εξαναγκασμό, να φτάσει το πρόβλημα μέχρι τον Μάϊο. Από την άλλη, εφόσον απεργήσουν, ούτε την άμυνα της χώρας θίγουν, ούτε την δημόσια υγεία επιβαρύνουν. Το πολύ-πολύ να αναβληθούν οι πανελλαδικές! Έεεεε και??? 
Οι εκπαιδευτικοί φταίνε ή η χούντα που σέρνει τα προβλήματα και ξεπουλά τη χώρα στους εβραίους τραπεζίτες??? 

Ν 3536 -2007 ΑΡΘΡΟ 41 παρ 3-7Οι ανώτατοι δικαστικοί δεν βλέπουν ότι ο ΧΟΥΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΣΑΜΑΡΑΣ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ??? ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΡΟΪΔΟ??? 

ΑΝ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ??? ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ «ΕΠΙΚΡΙΝΟΥΝ» ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ???  

Εσείς ρε, είστε άξιοι να υψώσετε ανάστημα και να λέτε ότι θα γίνετε «δεκάδες Πεπόνηδες??? 
Εσείς ρε που χέζεστε και από τον ίσκιο σας ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΠΕΜΒΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ??? Ο λαός θα βρει τις λύσεις για όλες τις μορφές της χούντας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όταν τα σχολικά κτίρια είναι δημόσια, επιτάσσονται ρέεεεεεεεεεεε????? Εις βάρος ποίου ρέεεεεεε??? Του κράτους που έχετε καταλύσει??? Η επίταξη ρε ΖΩΑ και ΤΟΥΒΛΑ, αφορά ακίνητη και κινητή περιουσία που ανήκει σε ιδιώτες και ΝΠΙΔ, τούβλα, έεεε τούβλα!!! Να σας δω να κάνετε και κατάσχεση σε….. δημόσια κτίρια και ακόμα, να περάσετε ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ οικήματα του ΔΗΜΟΣΙΟΥ στα οποία στεγάζονται δημόσια λύκεια, να με τρελάνετε ακόμα περισσότερο, ΤΟΥΒΛΑ. Να μη ξεχάσετε να επιστρατεύσετε τους ιδιώτες εκπαιδευτικούς , εντάξει??? ΤΟΥΒΛΑ…….

ΣΧΟΛΙΟ:  Kwstas Kourhs Για ποια δικαιοσύνη μιλάτε; Δεν υπάρχει αυτό που λέτε στην Ελλάδα. Δυστυχώς κυβερνάνε άτομα χωρίς βούληση, χωρίς ευθύνη των πράξεων τους και ανίκανοι να αντιμετωπίσουν απλούς ανθρώπους και ελεύθερους στο πνεύμα και στο μυαλό. Δυστυχώς η βρωμιά υπάρχει  αλλά την βλέπει κάποιος που μπορεί και θέλει πραγματικά να την δει. Εγώ είμαι ο καπετάν Κώστας απο Κέρκυρα και την αλήθεια θα την λέω, γιατί μου αρέσει και έτσι γουστάρω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου