Τρίτη 7 Μαΐου 2013

ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΟ ΑΝΤΡΟ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ

Τον έχει ξεφτιλίσει ο Μπενύτο κι αυτός ούτε που σκέφτεται να ζητήσει μία συγνώμη… όχι ν’ αυτοκτονήσει! Γιατι η αυτοκτονία προϋποθέτει αδένες (όρχεις)!... 


Σύντομα οι υπεύθυνοι για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ, από το 2004 έως και το 2011, θα περάσουν την πόρτα της δικαιοσύνης για να δώσουν εξηγήσεις για... 


Την "μαύρη τρύπα" στα ταμεία του κόμματος. Σύμφωνα με πληροφορίες από δικαστικούς κύκλους οι εισαγγελείς παρακολουθούν και καταγράφουν όλες τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ και είναι καθόλα έτοιμοι για να πιάσουν δουλειά σε λίγες ημέρες, καλώντας τους πρώτους μάρτυρες.
Οι αποκαλύψεις για το πάρτι εκατομμυρίων που έγινε στο πάλαι ποτέ μεγάλο κόμμα, είναι τέτοιες που η δικαστική έρευνα αναπόφευκτα θα φτάσει, σύμφωνα με δικαστικές πηγές, και στα ηγετικά κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό…
 
Από την πλευρά του πάντως ο Ευάγγελος Βενιζέλος δηλώνει πως δεν θα πάρει στις πλάτες του τις (οικονομικές) αμαρτίες του παρελθόντος.

Γι΄ αυτό έχει διαμηνύσει προς πάσα κατεύθυνση πως μόλις πάρει στα χέρια του το πόρισμα των ελεγκτών θα το θέσει στην κρίση των οργάνων του κόμματος για να ξεκαθαρίσει αυτή η ζοφερή υπόθεση.

Από την πλευρά του ο τέως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γ. Παπανδρέου, αφενός δεν αποδέχεται τις «κατηγορίες» για κακοδιαχείριση και αφετέρου δηλώνει αποφασισμένος να φτάσει την κόντρα με την σημερινή ηγεσία του κόμματος στα άκρα.

Κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ εκτιμούν πως η μαύρη τρύπα στα ταμεία του κόμματος, μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε διάσπαση του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου