Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ – Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Δικαιοσύνη που εκπορνεύεται στην πιάτσα της κατοχικής διοίκησης που καταδυναστεύει τον τόπο…

Αναρωτιέστε αν μπορεί κανείς να βρει διαφορετικά λόγια για να χαρακτηρίσει αυτό που συμβαίνει στον τόπο???

Αν ναι τότε δείτε τις παρακάτω δύο ειδήσεις…

  • Αντισυνταγματικό έκρινε ομόφωνα η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας το νόμο που ισχύει για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων - Στον αέρα χιλιάδες αυθαίρετα - “Κατεδάφισε” το νόμο το ΣτΕ – Τι θα γίνει με όσους είχαν τακτοποιήσει το αυθαίρετό τους; 
  • Νόμος - πρόκληση για τα κότερα και σκάφη αναψυχής - Με 100 ευρώ/μέτρο θα αλωνίζουν ανεξέλεγκτα σκάφη αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ
Και τα δυο νομοθετήματα ήταν έμπνευσης και κατασκευής της κατοχικής διοίκησης των ανδρεικέλων.

Το πρώτο νομοθέτημα (αυτό που αφορά στη νομιμοποίηση των αυθαιρέτων) αφορά εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες στον τόπο μας, που γι ακόμη μια φορά εξαπατήθηκαν από το κράτος – δυνάστη το οποίο με το «έτσι θέλω» υπεξαίρεσε από τις τσέπες των πολιτών εκατοντάδες εκατομμύριο ευρώ…

Το δεύτερο νομοθέτημα, αφορά το δικαίωμα της πλουτοκρατίας να σουλατσάρει ατελώς με τα πανάκριβα κότερά της πληρώνοντας το υπέρογκο ποσόν των …100ευρώ στο μπουρδέλο της Αρχόντως.

Για το πρώτο νομοθέτημα, το Συμβούλιο της Κατεχόμενης Επικράτειας απεφάνθη ότι είναι αντισυνταγματικό, για το δεύτερο έκτρωμα τηρεί ένοχη σιγή ιχθύος.

Το πρώτο νομοθέτημα αφορά στη λαϊκή οικογένεια κατά κανόνα. Το δεύτερο στο δικαίωμα στην καλοπέραση μιας κάστας πλουτοκρατών.

Αντισυνταγματικό λοιπόν το δικαίωμα των πολιτών να απαλλαγούν από τη Δαμόκλειο σπάθη του μόνιμου εκβιασμού από την εχθρική πολιτεία που βάλθηκε να τους στερήσει με κάθε τρόπο το δικαίωμα της οικογενειακής γαλήνης στο δικό τους σπίτι.

Συνταγματικό το δικαίωμα της κατοχικής διοίκησης να ληστεύει αδίστακτα και απροκάλυπτα το μόχθο των πολιτών.
Κουβέντα για το ποιος θα επιστρέψει άμεσα στους πολίτες τα κλεμμένα…
Κουβέντα για τις αμοιβές που εισέπραξαν οι μηχανικοί που διευθέτησαν τις τακτοποιήσεις, και για τις οποίες το γαμημένο υπό κατοχήν δημόσιο εισέπραξε φόρους, ΦΠΑ, και λοιπά μπαχτσίσια.

Αυτά λοιπόν απεφάνθη το Συμβούλιο της Κατεχόμενης Επικράτειας. Ξέρετε… εκείνο που ξανα-απεφάνθη ότι…
  • Το μνημόνιο της ξένης κατοχής που κατέλυσε το Σύνταγμα είναι …συνταγματικό.
  • Τα χαράτσια που ήταν συνταγματικά για δυο χρόνια αναβαθμίστηκαν σε συνταγματικότατα από τη στιγμή που άλλαξαν όνομα για να συνεχίσουν απρόσκοπτα να αλλάζουν τα φώτα στην Ελληνική κοινωνία…
Η κατοχή είναι εδώ… Και το Συμβούλιο Κατεχόμενης Επικράτειας παράγει κατοχικό δίκαιο στο όνομα του κουρελιασμένου Συντάγματος.

Reporto

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου