Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΟΠΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Μόλις 48 ώρες, πριν από την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για την Κίνα και στο πρωθυπουργικό γραφείο διαπίστωσαν κάτι που τους προκάλεσε έντονο εκνευρισμό... 

Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι πολλοί από τους υπουργούς, που θα ακολουθήσουν τον πρωθυπουργό στο Πεκίνο... 


Δεν έχουν φροντίσει να κλείσουν ούτε ένα ραντεβού με Κινέζους αξιωματούχους, όπως θα όφειλαν να έχουν κάνει. Ο ίδιος ο κ. Αντώνης Σαμαράς, όταν πληροφορήθηκε το γεγονός, φέρεται να εξοργίστηκε και εκεί οφείλεται η απόφαση του να ζητήσει αλλεπάλληλες συνεδριάσεις, με τη συμμετοχή των ...αμελών υπουργών, όλο το Σαββατοκύριακο.

Το θέμα, ωστόσο, είναι αν κάτι πέτυχε ο πρωθυπουργός με αυτή την τακτική. Δηλαδή, αν αναγκάσθηκαν οι υπουργοί του να κλείσουν τα απαραίτητα ραντεβού, έστω, στο παρά 5’. Αυτό θα φανεί σε δύο μέρες από σήμερα στην πράξη. Επίσης, ενδιαφέρον έχει η τελική σύνθεση της λίστας με τους επιχειρηματίες, οι οποίοι θα ακολουθήσουν την πτήση του πρωθυπουργού στο Πεκίνο. Υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 50 γνωστοί επιχειρηματίες, από όλους τους κλάδους δραστηριοποίησης, θα πάρουν μέρος στην ...εκστρατεία, από την επιτυχία της οποίας θα εξαρτηθούν πολλά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου