Τρίτη 14 Μαΐου 2013

ΔΥΟ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΣΕ ΓΙΑΦΚΑ ΜΙΑ...

Η συμμορία της «νέας» ιστοσελίδας «Banque d’Orient» γεννήθηκε στην ίδια γιάφκα με την συμμορία Σώρρα – Λαμπράκη... 

BANQUE D ORIENT 4Ο φίλος μου ο «ΑΥΤΟΛΥΚΟΣ» μου έδειξε τη νέα ανάρτηση της Ιστοσελίδας «Τράπεζα της Ανατολής — Banque d’Orient» με τον νέο τους καυγά, με τον μέχρι «χθες» συνέταιρό τους στην απάτη της μετοχής, Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος όπως ξέρουμε, πριν από τα Αμερικάνικα ομόλογα, είναι αυτός που προμοτάριζε επί 2 χρόνια τις ανύπαρκτες ή πλαστές ή φιλοτελικές ή εξοφλημένες μετοχές της «Τράπεζα της Ανατολής — Banque d’Orient».
  
Οι ΑΟΡΑΤΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ των μαϊμουδομετοχών, της ιστοσελίδας και της επίσης ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ και ΑΟΡΑΤΗΣ ΜΚΟ, στη προσπάθεια να δείξουν τη παρθενορραφή τους, έχουν επιδοθεί σε έναν ΕΜΦΥΛΙΟ πόλεμο με τα υπόλοιπα της συμμορίας Σώρρα.  Αφού διάβασα τους παρθενορραμμένους μετοχιάτες της χρεοκοπημένης «Τράπεζα της Ανατολής — Banque d’Orient» σημειώνω τα παρακάτω:...


30 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ!!! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ…. ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΗ!!! ΠΑΠΑΡΕΣ!!!
Οι ΑΟΡΑΤΟΙ ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας http://banquedorient.org/web/  είναι ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ του Σώρρα και του Λαμπράκη, στην ΙΣΗΣ ΑΞΙΑΣ  ΑΠΑΤΗ της μετοχής «Banque d’Orient» οι οποίοι είναι σε πόλεμο πλέον και αλληλοξεβρακώνονται. Είναι τόσο ηλίθιοι όμως και αυτοί, που ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ να επικαλούνται την ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΚΑΡΥΩΤΗ και ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑ, περί της αξίας μίας μόνο μετοχής με….. 670 δις!!!!. ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ, ξέρουν, ότι ο Καριώτης τους έχει αποκηρύξει και οποίως αυτοί έχουν αποκηρύξει τον Γεωργαντζά, οπότε η εκτίμηση πάει στράφι!!! Επίσης συνεχίζουν να επικαλούνται της ηλίθιες εκπομπές του Τριανταφυλλόπουλου στο …..ALTER με τον Λαμπράκη, τις οποίες ο δημοσιογράφος προσπαθεί να ξεχάσει!!! Ο Καριώτης πρέπει να ξέρετε «έκοψε λάσπη» και τη κοπάνισε απ΄ όλους, παραδεχόμενος την απάτη με τις μετοχές ΔΗΜΟΣΙΩΣ, αλλά βγάζοντας τον εαυτό του απ΄ έξω, ως αποπλανηθέντα!!!.
 
Και αυτό το αληταριό το έχω ξεσκεπάσει και με έχουν απειλήσει ακόμα και με εκτέλεση. Για τέτοιους οπαδούς της… δικαιοσύνης μιλάμε. Ακόμα και σε κακομοίρηδες, που απλά αναδημοσίευσαν αναρτήσεις μου, έστειλαν ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ e-mails!!!!!! Μιλάω απερίφραστα για ΚΑΜΟΡΑ, που αν δεν είχα ξεσκεπάσει την απάτη της μετοχής που εμφάνισε ο Τριανταφυλλόπουλος, ως μετοχή του Σώρρα, ακόμα θα ήσαν συνέταιροι στην ίδια συμμορία.
 
BANQUE D ORIENT 1Από αυτά που επικαλούνται στον καυγά με τον Σώρρα, το 60% είναι γνωστά θέματα που έχουν αποδειχθεί με ντοκουμέντα, τα οποία τα ντύνουν με «πρακτικές Σώρρα» χωρίς να μπαίνουν στον κόπο να αποδεικνύουν, αλλά το κάνουν απλά για να ενισχύσουν την εικόνα του ΠΟΛΕΜΟΥ, ώστε να πει κανείς, ότι αυτοί δικαίως φέρουν τον μανδύα τιμιότητας και παρθενίας!!!! ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΞΙΣΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ και αν ασχοληθώ, θα το κάνω για να τους τσουβαλιάσω ξανά και να τους ρίξω στον ίδιο βόθρο. Εκεί ανήκουν. Αν έχουν κότσια, να δημοσιοποιήσουν τα προσωπικά τους στοιχεία και αληθινά καταστατικά περί της…. ανώνυμης Μη Κυβερνητικής Οργάνωσής τους. ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.
 
Εξήγησαν ποτέ, γιατί η μετοχή (ή μετοχές) τους εμφανίζονταν επί 2 χρόνια και πλέον, ως ιδιοκτησία του Σώρρα και της συμμορίας του??? Ποίων μετοχές της «Τράπεζα της Ανατολής — Banque d’Orient» εμφάνιζε ο Σώρρας σαν δικές του??????  Νομίζουν ότι ξοφλούν στο ντούκου, με το που λένε, ότι δεν έχουν σχέση πλέον μαζί του???? Ξέρεις τι χαμός γίνεται με τις αλλαγές ιστοσελίδων κάθε τόσο???
 
Την μετοχή που είχαν εμφανίσει με τον Τριανταφυλλόπουλο, εγώ ΑΠΕΔΕΙΞΑ ότι ΗΤΑΝ ΞΟΦΛΗΜΕΝΗ και έγινε χαμός. Μόνο σε μια μέρα είχα δεχθεί 16.500 επισκέψεις και για μέρες. Αν δείτε στο Alexa τα στατιστικά της σελίδας μου, ακόμα και σήμερα το 6% + 5% της επισκεψιμότητας αφορά το τι έχω γράψει για τους απατεώνες της Τράπεζας της Ανατολής. Ας εμφανίσουν έστω μία πλήρη μετοχή, με ή χωρίς σφραγίδες, που να ισχυρίζονται ότι είναι γνήσια και όχι…. φιλοτελική και ανεξόφλητη και τα ξαναλέμε...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ "ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου