Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

ΕΚ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΚΟΡΑΚΟΥ... "ΚΡΑ" ΕΞΕΡΧΕΤΑΙ

Ανησυχώ!… Ανησυχώ για την υπόκωφη βία που εκπέμπει ο υφυπουργικός σύζυγος Χ. Μουτσόπουλος!… 

ΜΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Χ -ΥΠΟΚΩΦΗ ΒΙΑ 1Ανησυχώ, διότι ουδείς επιστήμων και συνάδελφός του ενδιαφέρεται, δια το ενδεχόμενο να υποστεί χρόνια βλάβη η υγεία του και η υγεία μας, από τας επιπτώσεις των σφοδρών πολιτικών διαταραχών, ντάλα μεσημέρι, διαρκούντος του παγετού της κρατικής τρομοκρατίας, στην οποία συμμετέχει χωρίς φυσικά τη θέλησή της, η σύζυγος υφυπουργός υγείας Φωφώ Σκοπούλη...

Ανησυχώ σφόδρα, διότι η οικογένεια επαγγελματιών πολιτικών της υγείας, ακόμα δεν μας ενημέρωσε, επί του ανοικτού θέματος, της αναθέσεως ή μη αρμοδιοτήτων στην υφυπουργό Φωφώ Σκοπούλη και υποπτεύομαι πως το καθεστώς κάπου την έχει έγκλειστη, δεμένη, φιμωμένη και δεν ξέρω άλλο τι….


Δεν εξηγείται άλλως, η διαπίστωση του Τ.Ν. ότι [H παροιμία του λαού μας λέει: ΕΚ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΚΟΡΑΚΟΥ "ΚΡΑ" ΕΞΕΡΧΕΤΑΙ]. Δεν μπορώ να φανταστώ, ότι μια υφυπουργός (έστω και άνευ αντικειμένου) θα αδιαφορήσει για τους γλωσσικούς κραδασμούς τρομοκρατικής ασυναρτησίας με φίλια αλλά αισχρά υπονοούμενα, ενός συνταξιούχου ομότιμου καθηγητή ιατρικής και συζύγου… Είναι εμφανές και προφανές στο ακατάσχετο του ανερμάτιστου και αχταρμά πολιτικού λόγου, ότι ο ομότιμος είναι πολύ μόνος και ότι του λείπει η σύζυγος υφυπουργός, η οποία απουσιάζει αδικαιολογήτως, στα χουντικά καθήκοντα και στις χουντικές αρμοδιότητες, που εισέτι δεν της ανετέθησαν!!!

ΜΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Χ -ΥΠΟΚΩΦΗ ΒΙΑ 2 

Λίγο ανθρωπισμό ρε Λυκουρέντζο!!!! Λίγο οίκτο πανάθεμά σε!!!! Τι σκατά θα πάθεις αν φτιάξεις ακόμα ένα υφυπουργείο υγείας χωρίς αντικείμενο, ώστε ο συνταξιούχος Χαράλαμπος Μουτσόπουλος να μπορεί να βλέπεται με τη Φωφώωωωω!!!! Τι περιμένεις???? Θέλεις να τον δεις να ανεβαίνει στη ταράτσα σου και να αυτοχειριαστεί ανήμερα του Βαλεντίνου???? Και ποιος θα αρθρογραφεί αθυροστόμως μεν, καλοπισμένος ως καθηγητής δε, μέρα παρά μέρα στο συγκρότημα  του κυβερνητικού πάσης χούντας Σταύρου Ψυχάρη, και ποιος στο συγκρότημα του επίσης χουντικού Μπόμπολα????

Τι έπαθα κι΄ ανησυχώ??? Διάβασα τη νέα αρθρογραφική τρομοκρατική επιτυχία του ομότιμου Χ. Μουτσόπουλου σΤΑ ΝΕΑ της 5 Φεβρουαρίου ενεστώτος τρόμου (που σας την αφιερώνω εικονογραφημένη), και έπαθα. Έτσι απλά, όπως μπορεί να πάθει έκαστος που διαβάζει πολιτικολογία και εθνική αντίσταση, ενός καραχουντικού επίτιμου συνταξιούχου καθηγητή Ιατρικής. Σας το λέω και σας καθιστώ υπεύθυνους!!!… Αν δεν υπάρξει ανθρωπιστικό ενδιαφέρον, θες απ΄ τον Σαμαρά-Μπενάκη, θες από τον νόθο αριστερό Κουβέλη, θες από τον Λυκουρέντζο, θες απ΄ τη Φωφώ, μου είναι αδιάφορη η αρμοδιότης επί του συγγραφέως, σας το λέω, ότι θα πάθω εγώ για να διαχωρίσω τη θέση μου και το κρίμα στον λαιμό του τρομοκρατικολόγου Χαράλαμπου Μουτσόπουλου!!!! Κι΄ άντε, πες πως παθαίνει και εισέρχεται στο στάδιο της χρονίας πολιτικοτρομοκρατικής παθήσεως, ποιος πληρώνει τα σπασμένα???? Ξεχνάτε μωρέ, ότι οι ομότιμοι κι΄ οι επίτιμοι ζουν μέχρι και τα 100???? Τις φαντάζεστε τις εκ τούτου συνέπειες στην υγεία μας????

Κάντε κάτι, διότι είναι κάτι παραπάνω από προφανές, ότι ο ομότιμος πάσχει τουλάχιστον από φοβίαν μη τυχόν μετατραπεί αυτομάτως σε αδρανές υλικό και αυτό πολύ φοβάμαι, ότι θα τον οδηγήσει πολύ σύντομα, στην αγκαλιά της τρομοκρατίας και τότε ποιος μας σώζει!!!! Μας βλέπω όλους παράπλευρες απώλειες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου