Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ???

Τα κυρίαρχα προβλήματα στο χώρο της υγείας και ιδιαίτερα αυτά που αφορούν στους ανασφάλιστους συζήτησε με τον πρωθυπουργό η ηγεσία του υπουργείου Υγείας το βράδυ της Τετάρτης...

Μπορεί το βασικό θέμα της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου να ήταν η αντιμετώπιση των προβλημάτων Υγείας των ανασφάλιστων Ελλήνων που κάθε μέρα αυξάνονται, όμως η προσοχή του πρωθυπουργού έπεσε και στο θέμα των μονάδων εντατικής θεραπείας.

Τι είπε ο πρωθυπουργός για τις εντατικές και πότε αναμένεται να δοθεί δωρεάν είσοδος στο ΕΣΥ σε 200.000 ανήμπορους συμπολίτες μας... 


"Δεν αντέχω στη σκέψη να πεθαίνει κόσμος ψάχνοντας για εντατική". Και μετά από αυτή τη δήλωση...

"Κατέρρευσε" για... μεζέδες στον «Βασίλη» της Κηφισιάς, ένα από τα αγαπημένα στέκια του Αντώνη Σαμαρά όπου πήγαν χθες βράδυ ο πρωθυπουργός, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο Μάριος Σαλμάς, ο Γιάννης Βρούτσης και ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. 

Όπως αναφέρουν τα «ΝΕΑ» οι συνεστιάσεις θα έχουν και συνέχεια με άλλους υπουργούς και στελέχη αφού εκλήθησαν και οι 21 βουλευτές της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής (Γιακουμάτος, Γεροντόπουλος, Μπασιάκος, Λαμπρόπουλος, Αυγενάκης, Μπέζας κλπ.) στα πλαίσια της σύσφιξης των σχέσεων του κ. Σαμαρά με τη «γαλάζια» κοινοβουλευτική ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου