Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

ΠΟΡΔΟΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ - ΜΟΥΦΕΣ

Le baroufa-Moufa του Πρώτου Θέματος περί των πραγματικών ιδιοκτητών των 550.000.000 € του Εβραίου Μιωνή…

ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΟΥΦΑ ΓΙΑ ΔΙΑΣΩΣΗ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΌταν τον Οκτώβριο του 2010 ο Βουλγαράκης πνιγόταν στα σκάνδαλά του και στα offshore πλυντήριά του, μέσα στην απελπισία του, έβαλε να του βγάλουν από την offshore-κή Κυπριακή Δημοκρατία, μια σαχλή τυπική βεβαίωση, που να δείχνει ποιοι είναι οι μέτοχοι στα χαρτιά της offshore εταιρείας που του χρέωνε το σύμπαν ως δική του!!!
 
Η Κυπριακή Δημοκρατία του έστειλε το σχετικό έγγραφο-baroufa με τρεις επαγγελματίες ….εικονικούς μετόχους, που το είδα, θύμωσα και το αποκάλεσα ΠΟΡΔΟΕΓΓΡΑΦΟ, με αποτέλεσμα έκτοτε, να χαίρω άκρας εκτιμήσεως στους οικονομολογικούς κύκλους. Άλλες πέντε (5) φορές έχω κάνει συστάσεις να μη λέγονται και να μη γράφονται μαλακίες για το συγκεκριμένο φοροδιαφευγικό εργαλείο, αλλά... 


Πολλοί αμαρτωλοί, εξακολουθούν να ακολουθούν την οδό του οξαποδώ και του Αυνάν!!!!
 
ΚΥΡΙΩΣ…. ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
Τελευταία λερώθηκαν μερικά πολύ ισχυρά πολιτικά πρόσωπα, με τη περίπτωση των 550.000.000€ που διαχειρίστηκαν οι Σάμπι Μιωνή και Μαρία Παντελή. Κάποιοι λοιπόν θέλουν και έχουν συμφέρον να απεμπλακούν τα ισχυρά ονόματα που ακούστηκαν, διότι άλλως, οι μεν πολιτικοί πάνε οριστικά κατά πολιτικού διαβόλου μετά των απογόνων τους, οι δε επιχειρηματίες ξεπλύματος μαύρου χρήματος, αποβάλλονται δι΄ άγραφου νόμου από τη μαφιόζικη πιάτσα ως επικίνδυνα άσχετοι και προδότες λοιπών πολιτικοοικονομικών μαφιόζων.
 
Τις τελευταίες 2-3 μέρες, με τη μακακία περί Παπακωνσταντίνου, ότι έκανε μεταχειρισμένη τη λίστα φοροφυγάδων και κατόχων κατάμαυρου χρήματος, που μας φιλοδώρησε η Κριστίν Λαγκάρντ, επειδή έψαχνε ….ενοχοποιητικά στοιχεία για τον γκαγκά Παπανδρέου και όχι γιατί ήταν το μισό του σόϊ στη λίστα, ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ «ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗΣ» ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ.
 
Και δες ποιος μιλάει!!!… Το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» του αμαρτωλού Θέμου Αναστασιάδη. Ναι αυτόν διάλεξαν για να εμφανίσουν τη νέα απόπειρα παρθενορραφής, ο οποίος αν και έχει προσωπική πλυστική εμπειρία, δια της οποίας έγινε παγκόσμια ξεφτίλα, δέχθηκε να απομυθοποιήσει ένα βαρβάτο σκάνδαλο, με τις ίδιες μουρλές πρακτικές, που εφάρμοσε το περιβάλλον Βουλγαράκη, πριν ο τελευταίος αναγκαστεί να παραδεχθεί ότι έφτιαξε ….νόμιμη offshore εταιρεία!!!!
 
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ -ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΙΩΝΗΔημοσίευσε λοιπόν ένα έγγραφο-μούφα το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, που βλέπετε εδώ ως «ΜΟΥΦΑ 1″ και «ΜΟΥΦΑ 2″ για να μας πει το… χαρμόσυνο νέο, για το ποιοι φαίνονται στα χαρτιά του Μιωνή, της Παντελή και των υπερακτικά συνεργαζόμενων ΚΑΤΑΜΑΥΡΩΝ τραπεζών, ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΝΤΑΣ για όσο χρόνο χρειαστεί, την υπέρτατη αρχή της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑΣ και ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ, η οποία μαζί με τη «ταχύτητα» και την «εξοικονόμιση χρήματος» είναι το λεγόμενο ιερό τρίπτυχο λειτουργίας των offshore εταιρειών.
 
Για να διασφαλίζουν οι διαχειριστές την απόλυτη εχεμύθεια και ανωνυμία των κατόχων μαύρου χρήματος πελατών τους, έχουν στην υπηρεσία τους ένα πλέγμα ατόμων και εταιρειών, οι οποίοι κατ΄ επάγγελμα, αναλαμβάνουν να παίξουν τον ρόλο του εικονικού ….ιδιοκτήτη μαύρου χρήματος, του λεγόμενου και (εικονικού) μετόχου της offshore εταιρείας ή του συνιδιοκτήτη ενός δήθεν επενδυτικού Hedge Fund, που συναποτελείται από offshore εταιρείες.
 
Ρε κόπανοι, αφού ξέρετε ότι, τόσο στις offshore εταιρείες όσο και στα πλυντήρια Hedge Fund του Μιωνή (που επίσης είναι τίγκα σε offshore εταιρείες), ποτέ δεν εμφανίζονται οι πραγματικοί ιδιοκτήτες, είναι δυνατόν να εμφανίζονται σε…. αναλυτική καρτέλα τράπεζας???? 

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ -ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΙΩΝΗ 2
Αφού οι offshore και τα Hedge Fund από….offshore εταιρείες, συστάθηκαν με εικονικούς ιδιοκτήτες (ρε πανηλίθιοι) αυτών των εικονικών ιδιοκτητών τα ονόματα δημοσιεύσατε και τα παρουσιάζετε σαν δήθεν πραγματικούς ιδιοκτήτες ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΛΑΣΠΩΣΕΤΕ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ, ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ 550.000.000€ του…. Μιωνή!!!
Αυτούς προσπαθεί το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ του Θέμου να εμφανίσει σαν πραγματικούς ιδιοκτήτες του τεράστιου σκανδάλου, με μια μουρλή καρτέλα: 
Πιο αναλυτικά, ως δικαιούχοι του λογαριασμού εμφανίζονται οι εξής offshore εταιρίες:
- SUNFLOWERS CORPORATE LTD με καταθέσεις ύψους 27.514.060 δολαρίων.
– BERKLEY GLOBAL FUND LIMITED 161.802.709 δολάρια
– CMA TECHNOLOGY VENTURE PARTNERS LIMITED 2.158.452 δολάρια
– CMA GLOBAL INVESTMENTS LTD CLASS A (EX TC IN. LTD CL. A GL. EQ UNTIL 4.5.01) 2.424.581 δολάρια
– CMA GLOBAL INVESTMENTS LTD CLASS B (EX. TC INVEST.LTD CLASS B UNTIL 16.5.01) κενός
– CMA MULTI-HEDGE LTD (EX. TC MULTI-HEDGE LTD UNTIL 21.5.2001) 368.996.744 δολάρια
οι οποίοι έχουν διαχειριστές τύπου Μιωνή.
Σαχλαμάρες….. ΕΠΕΙΔΗ λόγω ηλικίας βαριέμαι να γράψω άλλα τόσα, όποιος θέλει να μάθει λεπτομέρειες για τις offshore να διαβάσει το άρθρο της wikipedia με το οποίο συμφωνώ κατά 98%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου