Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ - ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΟΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ

O Κώστας Αρβανίτης που παρουσίαζε την «Πρωινή ενημέρωση» από την ΝΕΤ είναι απ’ τους πιο αξιοπρεπείς δημοσιογράφους που υπάρχουν στα ΜΜΕ. Γι’ αυτό κατόρθωνε να έχει μια τεράστια τηλεθέαση, (22-23%) πρωτόγνωρη για δημόσιο ΜΜΕ...
 

Δεν μασούσε τα λόγια του, δεν είχε καμιά διάθεση να γίνει αρεστός τους κρατούντες και αρκετές φορές έλεγε τα πράγματα με το όνομα τους, κάποιες φορές και σαρκαστικά. («Συνέλαβαν, λέει, καμιά 35αρια μέλη του ΠΑΜΕ μένουν ακόμα καμιά πενηνταριά χιλιάδες τους συλλάβουν για να τελειώσουμε μ αυτούς δηλαδή και να μην έχουμε θέμα», σχολίαζε τα πρόσφατα γεγονότα στο υπουργείο Εργασίας). Αυτός ήταν ο λόγος που... 


Δημόσια του είχαν επιτεθεί τα μαντρόσκυλα του συστήματος με τον Πάγκαλο να δίνει τον ρυθμό. «Φανατικό και στρατευμένο άνθρωπο», που κάνει το «κομματικό του καθήκον», «συκοφαντεί την Αστυνομία και εξυμνεί τους διαδηλωτές», ήταν μερικά από όσα του απέδωσε ο «μαζί τα φάγαμε».
 

Μετά απ’ αυτά το ότι είχαμε την κατάληξη ο Αιμίλιος Λιάτσος –και μόνο το ότι φτάσαμε να είναι γενικός διευθυντής της ΕΡΤ αυτό το γελοίο πρόσωπο τα λέει όλα- να μην ανανεώσει την σύμβαση τους με συνέπεια η εκπομπή να σταματήσει να παρουσιάζεται από την Κώστα Αρβανίτη και την Μαριλένα Κατσίμη ήταν κάτι το αναμενόμενο.
Δεν ξέρουμε τι αποτελεσματικότητα μπορεί να έχει, πάντως γνωστοποιούμε ότι δημιουργήθηκε ιστοσελίδα όπου συγκεντρώνονται υπογραφές με αίτημα να επανέλθουν στην δημόσια τηλεόραση οι παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής της ΝΕΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου