Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

ΛΑΧΑΝΙ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΑ ΓΙΔΙΑ ΣΕ ΦΟΝΤΟ ΡΟΖΟΥΛΙ

Θέλω να μην είμαι λαϊκιστής αλλά οι κυβερνώντες δε μ' αφήνουν. Μπενύτο, πρέπει να αποφασίσεις, τι θες επιτέλους. Εκεί στο γιαπί ,που λέγεται ΠΑΣΟΚ, κυκλοφορούν οι πιο αντιθετικές απόψεις μεταξύ των «συμμοριτών». Από τη μια βγαίνουν και λεν, ότι πιθανόν να κατέβουν μαζί με την ΠΟΛΑ στις εκλογές...
 
Εξαιρετική ιδέα, να το κάνετε. Ίσως, αν πάρετε και τον τρίτο της παρέας μαζί, να έχετε όλοι σας μαζεμένοι, ένα ποσοστό διψήφιο, 10%. Ίσως. Από την άλλη, βγαίνουν οι ίδιοι και λένε, ότι είναι αντίθετοι στον ένα ή τον άλλο νόμο. Πχ κλαίνε τώρα γοερά, για τον νόμο που βγάζει τις απεργίες παράνομες. Του Μεταξά είναι, του Παπαδόπουλου... θα σας γελάσω, copy paste είναι πάντως.
Προσέξτε! Δεν κλαιν για το νόμο αυτόν καθ αυτό, δηλαδή για την κατάλυση του συντάγματος, της δημοκρατίας, των εργασιακών δικαιωμάτων κλπ. Ποιος σκοτίστηκε γι’ αυτά τα «πεζά» πράγματα στο ΠΑΣΟΚ και την παρέα του Φώτη.  Θύμωσαν και στη ΔΗΜΑΡ και στο ΠΑΣΟΚ γιατί ο σαμαράς... 
 
Δεν τους ενημέρωσε πρώτα!!! Γιατί να το κάνει Βαγγέλη; Αν σε ενημέρωνε τι θα άλλαζε;
Η απέχθεια των βένετων για τους πράσινους και τη λυκοφιλία με τους μαϊμού αριστερούς του κουνέλι, είναι σαν τα αέρια που βγαίνουν από πίσω. Δεν κρύβεται... Αμοιβαία φυσικά τα αισθήματα. Τώρα μου θυμίζουν τις ύαινες και τους γύπες. Τρώνε από το ίδιο κουφάρι των ταμείων, αλλά τσακώνονται για τα κοψίδια, ποιος θα φάει τις περισσότερες μπουκιές.
Το πόσο σε υπολογίζει ο σαμαράς, Βαγγέλη, το βλέπεις. Σαν χαρτί υγείας σε έχει. Ξέρει βλέπεις πόσο «ικανός» είσαι και γνωρίζει καλά την απελπιστική θέση του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ. Ξέρει ότι, αν φύγετε και πέσει η κυβέρνηση, θα συμβούν τα εξής:
Η ΠΟΛΑ μετά τη βέβαιη πανωλεθρία θα ψάχνει νέο αρχηγό. Κάτι άκουσα για Καραμανλή (ποιόν από όλους όμως), άλλοι λένε για κάποιον με τσεκούρι, άλλος προωθεί γιούς και κόρες κοκ. Όμως κι εσείς θα έχετε τη μοίρα του «Μαζί Τον Φάγαμε». Βουλή μόνο από TV θα ξαναδείτε. Άσε, που ο κόσμος θα απαιτήσει δικαιοσύνη και ξέρεις καλά τι πάει να πει αυτό. Είναι το δίλημμα ελικόπτερο και διαμονή στο εξωτερικό, ή να κοιμηθείς αγκαλίτσα με έναν παλιό σου φίλο, τον Άκη; Δύσκολο να είσαι αρχηγός του ΠΑΣΟΚ σήμερα...
 
Ο σαμαράς ποντάρει στα λάθη σου Βαγγέλη. Σ' έχει κάνει τσόντα. Τσόντα δούλου τοκογλύφων, πολύ kinky κατάσταση... Είσαι πολύ εγωιστής, για να καταλάβεις, ότι έπρεπε ήδη να είχες κλείσει το μπάχαλο, που σου άφησε ο Γιωργάκης. Θα το καταλάβεις όμως πολύ σύντομα. Θα κλείσει ούτως ή άλλως από τους ψηφοφόρους.
Δεν έχεις επιλογή Μπενύτο. Όπως διατάζουν οι τοκογλύφοι το σαμαρά, έτσι διατάζει αυτός εσένα. Θα κάνεις και θα ψηφίσεις, όπως κι ό άλλος, ότι σου φέρνει, ακόμα και το πιο παράλογο. Έτσι κάνουν τα καλά δεκανίκια, οι υπάκουοι σκλάβοι.
Και μην νομίσεις ότι δεν καταλάβαμε που το πάτε με όλο αυτό το θέατρο. Φωνάζετε τώρα, για να κάνετε το κομμάτι σας, να αποσυρθεί ο παράνομος νόμος, ώστε να ξανάρθει αργότερα, να τον ψηφίσετε «ενημερωμένοι», ή πιο σωστά, εξημερωμένοι.
Ότι και να κάνεις τελείωσες κι εσύ κι ο Σαμαράς. Φάτε τώρα που μπορείτε, γιατί μετά θα σας φάει ο κόσμος.
 
Ένα τελευταίο προς το λαχανί γίδι: Πως αισθάνεσαι; Σ αρέσει, που ψηφίζεις ΝΔ; Ξέρεις, αυτό το κόμμα που 30 χρόνια κατηγορούσες, για όλα τα δεινά, που σιχαινόσουν και σε μισούσε, που είχες πολεμήσει για να το ρίξεις. Κατάντια ε; Κατάντια να φτιάξεις τη θεσούλα του νεοδημοκράτη κι αυτός να σε κοιτάει αφ υψηλού. Να θυμάται, όπως θυμάσαι κι εσύ τις κόντρες σας και να σου χαμογελά ειρωνικά. Συνέχισε να ψηφίζεις ΝΔ, άντε ντε, συνέχισε...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου