Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

ΣΑΠΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ

Πρέπει να διαθέτεις πολλούς τόνους αναλγησίας, να είσαι σάπιος μέχρι το μεδούλι, και ουσιαστικά να έχεις χάσει κάθε ίχνος αξιοπρέπειας για να καταντήσεις ένας άθλιος τσανακογλύφτης της εξουσίας και μάλιστα κουνώντας απειλητικά το δάχτυλο στους εργαζομένους που καθημερινά βλέπουν να εξαθλιώνονται όλο και περισσότερο...

Ο λόγος για τον «αριστερό» Φ. Κουβέλη που μιλώντας στην Κ.Ε του κόμματος του είχε το θράσος να επιτεθεί στους εργάτες που αντιστέκονται στην επέλαση της καπιταλιστικής βαρβαρότητας καλώντας τους να σκύψουν το κεφάλι και να δεχθούν μοιρολατρικά τον κοινωνικό και εργασιακό μεσαίωνα που μας επιβάλλει η κυβέρνηση στην οποία συμμετέχει (και τα στελέχη του απολαμβάνουν το «μέλι» της εξουσίας) γιατί «η περίοδος που διανύουμε είναι ειδική», και γιατί... 


«Δεν μπορούν να έχουν ούτε κοινωνική αποδοχή ούτε προοπτική επιτυχίας οι απεργιακές κινητοποιήσεις που δε λαμβάνουν υπόψη τις συνολικές ανάγκες»!


Το θράσος του Κουβέλη είναι απερίγραπτο. Συναίνεσε αυτός και το κόμμα του να εφαρμοστεί μια πολιτική ώστε χιλιάδες πολίτες να εκλιπαρούν για ένα λάχανο και κάποιες ντομάτες. Είναι κι αυτός υπεύθυνος για τις προχθεσινές εικόνες που έκαναν τον γύρο του κόσμου και δείχνουν την απόλυτη ένδεια που έχουν περιέλθει τεράστια λαϊκά στρώματα.


Έβαλε και το κόμμα του Κουβέλη την υπογραφή του σε μια πολιτική που κάνει παιδάκια να λιποθυμούν απ’ την πείνα στα σχολεία, γερόντια να τουρτουρίζουν από το κρύο, χιλιάδες πολίτες να δολοφονούνται από τις σφαίρες τις φτώχειας και της μιζέριας καταλήγοντας αυτόχειρες. Μας κουνάει το δάχτυλο ο Κουβέλης και αντί να απολογηθεί γιατί το κόμμα του συναίνεσε στο πετσόκομμα των μισθών και των συντάξεων, στο να επιβληθεί μια αβάσταχτη φορολογία στον λαό, στο να δημιουργηθούν 1.5 εκατ άνεργοι, στηρίζει με τέτοιο τρόπο την κυβέρνηση που θα τον ζήλευαν Βορίδης και Γεωργιάδης.

Ούτε για φτύσιμο δεν αξίζει το κατάντημα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου