Τρίτη 17 Απριλίου 2012

ΤΟΤΕ ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΗΛΙΘΙΕ???

Ο από μηχανής Θεός της Ελλάδας, μπορεί να άργησε αυτή τη φορά, αλλά και τώρα όπως και πάντα, έκανε και πάλι το θαύμα του. 

Ένα βήμα πριν τη γενικευμένη καταστροφή, κι ενώ το σύνολο της χώρας παραδέρνει σε καθεστώς καθολικής κοινωνικής απελπισίας και απογοήτευσης, ένας νέος ηγέτης εμφανίστηκε από το πουθενά, και αναλαμβάνει να σηκώσει στις ρωμαλέες πλάτες του το μέλλον του τόπου.

Κανείς δεν ξέρει από πού έρχεται...
Κανένας δε γνωρίζει τίποτε για το παρελθόν του...
Αυτό όμως που έχει σημασία, είναι το πολλά υποσχόμενο μέλλον του, έτσι όπως αυτό προδιαγράφεται από τις πρώτες του πολιτικές δεσμεύσεις...

Μας καλεί να του παραδώσουμε τη χώρα από τα χέρια των δωσίλογων και των υποτακτικών που την οδήγησαν στην καταστροφή, και υπόσχεται να σηκώσει στους ώμους του το βαρύ φορτίο της ευθύνης για την αναστήλωση του τόπου και τη δραστική ανακούφιση του πολύπαθου λαού της...


Σε πείσμα των καιρών, δε δηλώνει ανένταχτος. Δηλώνει απερίφραστα ότι ηγείται ενός νεοσύστατου πολιτικού φορέα ασυμβίβαστου και αποφασισμένου να συγκρουστεί με τις συμμορίες των ισχυρών και ν ανοίξει το δρόμο για μια νέα πορεία της χώρας.

Σ αυτό τον ηγέτη αξίζει να εμπιστευθούμε το μέλλον μας...
Τη μοναδική ευκαιρία που μας δίνει η ζωή για να επανορθώσουμε τα διαχρονικά πολιτικά μας ολισθήματα από το παρελθόν, οφείλουμε να μη την αγνοήσουμε.
Την πολιτική σαβούρα που καταδυνάστευσε τον τόπο μας διαχρονικά και τσάκισε το καράβι της στα βράχια τη γνωρίσαμε.

Ήρθε η ώρα να εμπιστευθούμε νέους ανθρώπους... νέες ιδέες... νέα πολιτική δυναμική!!!
Ήρθε η ώρα να γείρουμε με εμπιστοσύνη στους ώμους του θεόσταλτου, και να τον αφήσουμε να οδηγήσει τον τόπο μας στη Γη της επαγγελίας...

Είναι μάλιστα ενδεικτικός ο τρόπος με τον οποίο μέσα από τις πρώτες πέντε δεσμεύσει του, χαστουκίζει ηχηρά τους προκατόχους του στην πολιτική εξουσία της χώρας, καταδεικνύοντας πέντε μέτρα άμεσης ανακούφισης που ενώ μπορούσαν δεν τα υιοθέτησαν, και τα οποία δεσμεύεται να εφαρμόσει από την επόμενη κιόλας των εκλογών.

Δείτε λοιπόν τι δε θα είχαμε πάθει αν είχαμε αυτό τον ηγέτη στο τιμόνι της χώρας την προηγούμενη διετία της απόλυτης εθνικής καταστροφής. Και μέσα από τις δεσμεύσεις που ακολουθούν, αποκαλύπτουμε και την ταυτότητά του αλλά και την ταυτότητα της πρωτοποριακής πολιτικής δύναμης της οποίας ηγείται, ως μοναδικά ικανής, υπεύθυνης και αποφασισμένης  να βάλει τον τόπο μας στο δρόμο της προοδου και την ευημερίας των πολιτών...

Τις πέντε προγραμματικές δεσμεύσεις του ΠΑΣΟΚ (έτσι λέγεται η θεόσταλτη πολιτική δύναμη) για την κοινωνική συνοχή, κεντρική θέση στις οποίες κατέχουν οι προτάσεις για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και τις ρυθμίσεις δανείων, παρουσίασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος (αυτό είναι το όνομα του Ρομπέν της εθνικής μας σωτηρίας), εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση κατά του Αντώνη Σαμαρά για τις «δημοσιονομιώς ισοδύναμες» προς τα σημερινά μέτρα, προτάσεις που έχει κατά καιρούς παρουσιάσει για την ανάκαμψη της οικονομίας... Τρείς λαλούν και δυο χορεύουν!!!

Οσον αφορά στην ανεργία των νέων: «Στόχος και δέσμευση μας είναι να επιταχυνθούν όλες οι διαδικασίες ώστε τα προγράμματα που είναι σε εξέλιξη για την ενίσχυση της απασχόλησης, να ολοκληρωθούν μέχρι το καλοκαίρι του 2013 αντί για το τέλος του 2014 όπως ήταν ο αρχικός προγραμματισμός του ΕΣΠΑ» είπε ο κ. Βενιζέλος...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΘΕΟΣ...

Για την καθολική υγειονομική προστασία: «Δέσμευσή μας, εφικτή και εφαρμόσιμη, είναι η καθολική υγειονομική προστασία. Χωρίς να υπάρχουν περιορισμοί σε σχέση με ένσημα που πρέπει να έχουν κολληθεί, με μεροκάματα που πρέπει να έχουν γίνει ή με διάρκεια κάλυψης της ασφάλισης της ανεργίας για τον άνεργο.

ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΕ... Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΒΡΗΚΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΥ!!!

Για το δίκτυο κοινωνικής προστασίας υπογράμμισε ότι «χρειάζεται μια ριζική αναμόρφωση στον τομέα της πρόνοιας με στόχο να διαμορφώσουμε το μηχανισμό του εγγυημένου επιπέδου αξιοπρεπούς προστασίας για κάθε πολίτη.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΑΝΩΜΑΛΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ ΚΑΙ Ο ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΩΝ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΔΙΚΙΑ!!!


Σχετικά με τις νέες ρυθμίσεις για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά ανέφερε ότι «με τις συζητήσεις που έχουμε κάνει με την τρόικα, είναι εφικτό και αυτό διεκδικούμε, να διευρύνουμε αισθητά το πεδίο εφαρμογής της υφιστάμενης νομοθεσίας, δηλαδή του νόμου 3869/2010 για τη ρύθμιση οφειλών υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων.

ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ... ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΗΓΕΤΗ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!

Για τις ρυθμίσεις των δανείων, ενότητα που αφορά πλέον στο σύνολο του ελληνικού λαού, ο κ. Βενιζέλος είπε ότι «εμείς δε δίνουμε υποσχέσεις ανεφάρμοστες, δε λέμε πράγματα που προσκρούουν σε ρητές δεσμεύσεις της χώρας. 

ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ... ΠΟΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ???

Σωστά καταλάβατε...Μαλάκες ψάχνουν... Φρόντισε να μην είσαι ένας από αυτούς... Γιατί αν σ αυτούς τους πρέπει μια φορά ντροπή και καταφρόνια για το μεγάλο κακό που έκαναν στον τόπο, τότε σε σένα που συνεχίζεις να τους στηρίζεις... τι σου πρέπει ηλίθιε???

REPORTO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου