Τρίτη 10 Απριλίου 2012

ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ

Στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ ON LINE Διαβάσαμμε το παρακάτω άχρωμο και ακίνδυνο για τους ληστές άρθρο:
 
ΣΔΟΕ: Αποκάλυψε υπερτιμολογήσεις έως και 1.368% σε ιατρικά είδη.

Υπερτιμολογήσεις έως και 1.368% διαπίστωσαν οι υπηρεσίες του ΣΔΟΕ, ερευνώντας φορολογική υπόθεση που αφορά σε τριγωνικές συναλλαγές με ιατρικά είδη μεταξύ μιας ημεδαπής και δύο αλλοδαπών εταιριών (έδρα σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης), όπως αποκαλύπτει με έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών, Φίλιππος Σαχινίδης.

Το έγγραφο διαβιβάστηκε προς απάντηση ερώτησης που είχαν καταθέσει βουλευτές για την προστασία του ελληνικού δημοσίου από κακές πρακτικές υπερκοστολόγησης.

Αφορμή για την υποβολή της ερώτησης έδωσε η αποκάλυψη σκανδάλου – μαμούθ με αμερικανική εταιρία, στην οποία επιβλήθηκε πρόστιμο από το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης για δωροδοκία Ελλήνων γιατρών δημόσιων νοσοκομείων...


Επιπλέον, ο υπουργός Οικονομικών αναφερόμενος στις προσπάθειες του ΣΔΟΕ για την αποκάλυψη τέτοιων υποθέσεων, επισημαίνει ότι, στο πλαίσιο εισαγγελικής παραγγελίας που αφορούσε σε προμήθειες φαρμακευτικών σκευασμάτων, το ΣΔΟΕ πραγματοποίησε ελέγχους στις εμπλεκόμενες επιχειρήσεις και διαπίστωσε συναλλαγές μεταξύ δύο εταιριών που ανήκουν στον ίδιο επιχειρηματία (ενδοομιλικές συναλλαγές).

Η μία από τις εταιρίες έχει έδρα την Ελλάδα και η δεύτερη βρίσκεται σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ενωσης και διαπιστώθηκαν υπερτιμολογήσεις που έφταναν σε ποσοστό έως και 158%.

Εγγραφο – απάντηση σε αντίστοιχη ερώτηση είχε διαβιβαστεί, πριν από λίγες μέρες, στη Βουλή και από το υπουργείο Υγείας, με το οποίο γινόταν γνωστό ότι προετοιμάζεται αίτημα δικαστικής συνδρομής προς τις αμερικανικές δικαστικές αρχές για την υπόθεση δωροδοκιών Ελλήνων γιατρών από αμερικανική εταιρία.
==================
ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ:
Η ΙΣΤΟΡΙΑ έγραψε, ότι δεκάδες (ή και εκατοντάδες) blogs  (μεταξύ αυτών και η ταπεινότητά μου), αποκάλυψαν το τεράστιων διαστάσεων σκάνδαλο δωροδοκιών ανθελλήνων ορθοπεδικών ιατρών Ελληνικών δημόσιων νοσοκομείων, από τις johnson & johnson και DePuy. Τη σκυτάλη πήραν μερικές φυλλάδες και εν τέλει αξιώθηκαν μερικοί ξεφωνημένοι βουλευτές, μέσα στα πλαίσια του καλοπληρωμένου ευπρεπισμού, έκαναν ερώτηση για να σκοτώσουν την ώρα τους.
Τόσο οι μη-ερωτώντες βολευτές, όσο και το διεφθαρμένο υπουργείο οικονομικών γνωρίζουν τα ονόματα των καταδικασθέντων από την Αμερικάνικη δικαιοσύνη εταιρειών. Όμως, αντί να ενεργοποιήσουν την άσκηση ποινικών διώξεων, ξαναέπαιξαν το πρόστυχο παιχνίδι «Σ’ ερωτώ – Μ’ απαντάς και τέρμα» με την ίδια ευχέρεια που πεντοβολούν το πετσάκι τους.
Με ευθύνη του ανίκανου από όπου κι’ αν πέρασε διώκτη των δικαιωμάτων του Ελληνικού λαού, ο Διώτης έφτιαξε το παραπάνω άχρωμο σημείωμα-απάντηση του Σαχινίδη, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτό, αόριστες περιγραφές, οι οποίες είναι γνωστές και στη «κουτσή Μαρία» με περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά λετσι όπως τα πλασάρει ο Σαχινίδης, επί της ουσίας δεν αγγίζουν τους δράστες ληστές και σε καμία περίπτωση, ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
Οι κατά Πάγκαλο πολιτικοί κοπρίτες και τα πιράνχας του υπουργείου υγείας, ακόμα ….ετοιμάζουν το «αίτημα» δικαστικής συνδρομής προς τις Αμερικάνικες δικαστικές αρχές, ενώ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ανακριτική διαδικασία δεν έχει καν ξεκινήσει στο ελλαδιστάν του Λοβέρδου, του Αβραμόπουλου, της Ξενογιαννακοπούλου, του Παπανδρέου, του Σαμαρά, του Καραμανλή, του Βενιζέλου, του Καρατζαφέρη και των υποαχυρανθρώπων του στο ΣΔΟΕ και στην αμαρτωλή Επιτροπή Προμηθειών του Υπουργού υγείας.
Για να κατανοήσετε τη σοβαρότητα και την ικανότητα του ΔΙΩΚΤΗ Διώτη, αρκεί να σας πω, ότι αγόρασα λιανική, πριν από 6 μέρες από τη Βουλγαρία, ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ Βακτηρίες Αγκώνος, προς 7,50 € τη μία, συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ. Ξέρω πόσο πωλούνται στα Ελληνικά καταστήματα, πόσο μέσω ελληνικού διαδικτύου και πόσο μέσω του ….αν-Ασφαλιστικού φορέα….
Δίνω όμως την ευκαιρία στον Διώτη, να δείξει τις ανικανότητές του και να μας λύσει το διαιωνιζόμενο πρόβλημα των υπερκοστολογήσεων, των ορθοπεδικών βοηθημάτων, αντί να στέλνει τις γνωστές μακακίες του στους ανίκανους της βουλής. Ξέρει το πρόβλημα, ξέρει ποιοι το συνεχίζουν και γράφουν στ’ απαυτά τους τις Αμερικάνικες ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ αποφάσεις. Δείξε τη σοφία σου γιαννάκη.
Μήπως κάπου εκεί τις γράφει και ο επικεφαλής του ΠΑΝΤΑ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥ  ΣΔΟΕ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου