Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΝ ΚΑΘΙΣΤΑ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ... ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ

"Η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε κάθε ίχνος επιβίωσής μας. Δεν μπορώ να βρω άλλον τρόπο αντίδρασης εκτός από ένα αξιοπρεπές τέλος πριν αρχίσω να ψάχνω στα σκουπίδια για να επιβιώσω και πριν γίνω βάρος στο παιδί μου."

"Δεν πρέπει να αφήσουμε χρέη στα παιδιά μας" Αυτές ήταν οι τελευταίες κουβέντες που βγήκαν σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, από τα χείλη του 77χρονου Δ.Χ. συνταξιουχου φαρμακοποιού που έστρεψε στον εαυτό του ένα όπλο και αυτοκτόνησε σήμερα το πρωί μέσα στην πλατεία Συντάγματος. 

Ήταν παντρεμένος και είχε μια κόρη...

Ο Κώστας Λουράντος, Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, είπε ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν μέλος του ΦΣΑ έως το 1994 όταν πούλησε το φαρμακείο του σε έναν άλλο φαρμακοποιοί.
"Τον θυμάμαι ως έναν αξιοπρεπέστατο άνθρωπο με πολλή ευγένεια και με πολύ τακτ. Θεωρώ ότι λόγω του ότι η αξιοπρέπειά του δεν θα επέτρεπε να ζήσει υπο συνθήκες διαφορετικές από αυτές που πίστευε, τον οδηγησε σε αυτή την πράξη που όχι μόνο με θλίβει αλλά με εντυπωσιάζει αρνητικά."...



Και συνέχισε: "δεν έχει σημασία ποιός είναι αυτός που το έκανε αλλά το γιατί το έκανε. Δεν έχει κανείς το διακαίωμα να αφαιρεί την ζωή του άλλου, ακόμα και αν δεν είναι αυτός που τραβάει το πιστόλι. Ουσιαστικά ηθικοί αυτουργοί υπάρχουν και θα σας πω και κάτι ακόμα. Μια συνάδελφός μου όπως μου είπε ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πειραιά, πήγε να αυτοκτονήσει και το αποτρέψαμε την τελευταία στιγμή."

Aκούστε τι δήλωσε στο NewsIt ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής...
 

To χρονικό
Όλα έγιναν λίγο πριν τις 9 το πρωί. Κόσμος πήγαινε κι ερχόταν στο πιο κεντρικό σημείο της Αθήνας, όταν ένας άνδρας μπροστά στο παρτέρι απέναντι από την είσοδο του ΜΕΤΡΟ, έβγαλε από την τσέπη του ένα όπλο, είπε "Φεύγω για να μην αφήσω χρέη στα παιδιά μου", και το έστρεψε στον εαυτό του. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο πυροβολισμός "πάγωνε" όσους βρισκονταν εκεί γύρω και ο άνθρωπος αυτός σωριαζόταν νεκρός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου