Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ... ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ

"Οι νέοι χωρίς μέλλον καποια μέρα θα πάρουν τα όπλα και στην πλατεία Συντάγματος θα κρεμάσουν ανάποδα τους εθνικούς προδότες όπως έκαναν το 1945 οι Ιταλοί στον Μουσολίνι"

ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ ΒΡΕ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ???

Ενταση επικρατεί μπροστά από τη Βουλή, όπου εκατοντάδες πολίτες έχουν συγκεντρωθεί με αφορμή την αυτοκτονία του 77χρονου συνταξιούχου φαρμακοποιού Δημήτρη Χρίστουλα.

Κάποιοι από τους συγκεντρωμένους πέταξαν καπνογόνα προς τους αστυνομικούς και οι δυνάμεις της αστυνομίας απάντησαν με ρίψη κρότου-λάμψης. Μάλιστα οι εύζωνες απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους, ενώ άγνωστοι προξένησαν ζημιές στα δύο φυλάκια.

Από νωρίς μέσω Facebook και λοιπών ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης αρκετοί καλούσαν σε συγκέντρωση στην Πλατεία Συντάγματος, ως «φόρο τιμής», όπως ανέφεραν, «σε όσους έπεσαν στον βωμό των μνημονίων»...

Η τροχαία έχει κλείσει προληπτικά μόνο τη μία λωρίδα της λεωφόρου Αμαλίας, στην οποία κινούνται τα λεωφορεία.

Σε μια παράλληλη εξέλιξη και οι Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας οργανώνουν απόψε την 34η Μοτοπορεία τους στον νομό Αττικής και την αφιερώνουν στον συμπολίτη μας που σήμερα το πρωί έδωσε τέλος στη ζωή του στην πλατεία Συντάγματος για να μην αφήσει χρέη στα παιδιά του και θα σταματήσουν στο Σύνταγμα προκειμένου να τιμήσουν την μνήμη του.

Την ίδια ώρα, στη Βουλή οι πολιτικοί "θρηνούν" με κροκοδείλια δάκρυα για το τραγικό συμβάν, καθώς κανείς δεν φαίνεται να θεωρεί υπεύθυνο τον εαυτό του για ανάλογα περιστατικά που λαμβάνουν χώρα κάθε μέρα στην Ελλάδα.

Το κείμενο που έχουν ανεβάσει στην σελίδα τους στο Facebook (http://www.facebook.com/agan.moto.hellas) έχει ως εξής:

Καταγγέλλουμε αυτούς που ανάλγητοι παρακολουθούν από τα βελούδινα κοινοβουλευτικά έδρανα ανθρώπους να αυτοκτονούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου