Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Ο Κατσίφας κρατούσε όπλο - λένε οι "ευαίσθητοι" - Τούτοι εδώ τι κρατούσαν;;; Τριαντάφυλλα;;;.. Δεν μας λένε οι "ευαίσθητοι"

Περίπου 30 Ρομά επιτέθηκαν στους αστυνομικούς που έκαναν έλεγχο σε αυτοκίνητο στην Πειραιώς. Οι δράστες πυροβόλησαν με καραμπίνες και οι αστυνομικοί έριξαν στον αέρα για εκφοβισμό...


Έξι συλλήψεις έκαναν οι αστυνομικοί μετά την επίθεση. Ο ένας από τους δράστες είχε μαχαιρώσει έναν άνδρα, είχε καταδικαστεί και...
αποφυλακίστηκε με τον νόμο Παρασκευόπουλου.

Απίστευτο το περιστατικό τη νύχτα στην οδό Πειραιώς. Οι άνδρες ενός περιπολικού σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο με τέσσερα άτομα για έλεγχο καθώς κινούνταν περίεργα και με τη μουσική στη διαπασών. Μόλις το αυτοκίνητο σταμάτησε στη συμβολή της Πειραιώς με την Κηφισού άρχισε μια πραγματική μάχη. Οι επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο άρχισαν να ρίχνουν στον αέρα με καραμπίνα, ενώ περίπου 25 άτομα βγήκαν από κοντινό καταυλισμό Ρομά και άρχισαν να εκτοξεύουν πέτρες κατά των αστυνομικών.

Οι αστυνομικοί πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό, ωστόσο φαίνεται ότι αυτό δεν σταμάτησε τους επιτιθέμενους που συνέχισαν να εκτοξεύουν αντικείμενα με αποτέλεσμα να τραυματίσουν τους αστυνομικούς στο κεφάλι, τα χέρια και το σώμα.

Το πλήρωμα του περιπολικού κάλεσε ενισχύσεις και όταν έφτασαν στο σημείο περισσότεροι αστυνομικοί οι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Οι αστυνομικοί που τραυματίστηκαν μεταφέρθηκαν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Την καταγγελία ότι ο ασύρματος στο περιπολικό με τους αστυνομικούς που δέχθηκαν επίθεση στου Ρέντη, δεν λειτουργούσε ώστε να καλέσουν ενισχύσεις, έκανε ο γραμματέας των Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος. Μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε ότι ο ένας από τους δράστες της επίθεσης αναγνώρισε τον έναν από τους δύο αστυνομικούς που επέβαιναν στο περιπολικό γιατί τον είχε συλλάβει στο παρελθόν ειδοποίησε κι άλλους Ρομά από τον κοντινό καταυλισμό και έτσι έγινε η επίθεση με μάρμαρα και πέτρες που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους. 


Ο Στράτος Μαυροειδάκος, είπε ακόμη ότι ο ασύρματος στο περιπολικό δεν λειτουργούσε ώστε να κληθούν ενισχύσεις και ο ένας από τους δύο αστυνομικούς χρησιμοποίησε το κινητό του τηλέφωνο για να επικοινωνήσει με το κέντρο της Άμεσης Δράσης.

ON ALERT & https://hellasjournal.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου