Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Όχι στον εκφασισμό και τις διώξεις – Όχι στην αναβίωση του ‘’νέου 509’’

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
της ΠΓ του «Μετώπου ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ»

Το φασιστικό εξάμβλωμα που ακούει στο όνομα ‘’Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος’’, βγήκε και πάλι παγανιά με καινούριο ‘’πακέτο’’ διώξεων σε βάρος αγωνιστών.

Αυτή τη φορά καλούνται σε απολογία ο Θανάσης Γούναρης πρόεδρος της ΔΕ του κόμματος ‘’ΠΕΙΡΑΤΕΣ’’, η Αυγή Βουτσινά μέλος του κινήματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α και ο Α. Μαυρομμάτης από τη ΛΑΕ.


Το αμάρτημα όλων είναι η συμμετοχή τους στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες, και πιο ιδιαίτερα η ενεργή δράση τους στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών οι οποίοι επιβλήθηκαν στη χώρα από την κατοχική διοίκηση και υλοποιούνται ευλαβικά από την δουλοπρεπή κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Οι συγκεκριμένες διώξεις, όπως και αυτές που προηγήθηκαν, συνιστούν πράξη ντροπής για τους ηθικούς αυτουργούς και εμπνευστές τους, αλλά και...
απόλυτη επιβεβαίωση του επικίνδυνου κατήφορου στον οποίο οδηγείται η πολιτική ζωή του τόπου, με ευθύνη της άθλιας συγκυβέρνησης.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΟΥΝΑΡΗΣ ΠΕΙΡΑΤΕΣΤο «Μέτωπο ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ» έχει προειδοποιήσει έγκαιρα, και κατ’ επανάληψη, πως η υποτακτικότητα στις καταστροφικές απαιτήσεις της κατοχικής διοίκησης, η δουλοπρέπεια στα κελεύσματα των Ευρωνατοϊκών «προστατών», και οι πρακτικές της Εθνικής μειοδοσίας που οδηγούν σε κατάρρευση την χώρα, θα συνοδεύονταν αργά ή γρήγορα και από πράξεις κατάλυσης κάθε έννοιας Δημοκρατίας, και ότι αυτό συνιστά απροσχημάτιστη πολιτική εκτροπή και εκφασισμό της πολιτικής ζωής του τόπου.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΟΥΤΣΙΝΑ ΑΥΓΗ
Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε. Η αναβίωση του ‘’αναγκαστικού νόμου 509’’ και οι απαράδεκτες διώξεις αγωνιστών, αποπνέουν έντονα τη δυσωδία από τη δράση σκοτεινών κέντρων, και φέρουν ανάγλυφη τη σφραγίδα μυστικών υπηρεσιών, παραπέμποντας στις πιο μαύρες εποχές της νεότερης Ελληνικής ιστορίας.

Η θλιβερή εικόνα αυτής της κυβέρνησης, ο απόλυτος κατεξευτελισμός αυτού του πρωθυπουργού που αναγορεύει εαυτόν σε ρόλο σύγχρονου Θεμιστοκλή Σοφούλη, και η αναβίωση των συμβόλων της υποτέλειας στους σύγχρονους Βαν Φλιτ, είναι εικόνα ντροπής για τη χώρα, και ο Ελληνικός λαός δεν πρέπει να ανεχτεί αυτή την εξέλιξη.

Το «Μέτωπο ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ» καλεί τους πολίτες της Αθήνας να δώσουν μαζικό και αποφασιστικό παρόν μπροστά στη ΓΑΔΑ (Λεωφ. Αλεξάνδρας 173), την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 11 πμ, διαδηλώνοντας την αποφασιστικότητά τους να υπερασπιστούν την Δημοκρατία και την Πατρίδα μας.

Η ΠΓ του «Μετώπου ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου