Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

Οι εντολές από το διεφθαρμένο καθεστώς του Έντι Ράμα φαίνεται ότι ήταν ξεκάθαρες…

«Ένας Έλληνας νεκρός, ένας Έλληνας λιγότερο», έγραφε την επομένη της δολοφονίας το πανό στον ποδοσφαιρικό αγώνα της Partijan στην οποία διευθυντής είναι ο αδελφός του Έντι Ράμα! Έτσι μας ξεπληρώνουν οι Αλβανοί που τους σώσαμε (700.00 χιλιάδες συμπατριώτες τους)...


του ΔΡ. ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ (ΝΤΙΝΟΥ) ΑΥΓΟΥΣΤΗ

Ξημερώματα της Εθνικής μας επετείου της 28ης Οκτωβρίου 2018 στο μικρό μειονοτικό χωριό Βουλιαράτες, περίπου 300 κατοίκων του Δήμου Δρόπολης, μια ανάσα (8 μόλις χιλιόμετρα) από τα ελληνοαλβανικά σύνορα της Κακαβιάς. Επίλεκτες Ομάδες της RENEA εισβάλλουν γρήγορα στο χωριό αναζητώντας τον Κωνσταντίνο Κατσίφα. Κάποιοι από αυτούς κινήθηκαν με την...
κάλυψη ελικοπτέρου προς το βουνό Τσούκλισα, που δεσπόζει επάνω ακριβώς από τους Βουλιαράτες, ψάχνοντας τα ίχνη του 35χρονου Βορειοηπειρώτη συνοδεία εκπαιδευμένου σκύλου. Στο σπίτι του Κατσίφα, σύμφωνα με καταγγελίες, οι αστυνομικοί της RENEA βιαιοπράγησαν κατά της μητέρας που δε γνώριζε το παραμικρό για όσα είχαν προηγηθεί, ζητώντας της να αποκαλύψει πού κρύβεται ο γιος της. 

Γράφει από τους Βουλιαράτες ο έγκυρος και έγκριτος δημοσιογράφος Παναγιώτης Σαββίδης: «Νωρίς το πρωί της περασμένης Κυριακής περιμένοντας να ξεκινήσει η δοξολογία για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στην εκκλησία του χωριού, ο Κατσίφας -σύμφωνα με μαρτυρίες- διαπληκτίστηκε με έναν Αλβανό αστυνομικό που υπηρετεί χρόνια στην περιοχή γνωρίζοντας πρόσωπα και καταστάσεις. Σαν άλλος σερίφης, ο Q.P. ζήτησε επιτακτικά από τον ομογενή εξηγήσεις για την ελληνική σημαία που είχε ζωγραφίσει λίγες ώρες νωρίτερα στον τοίχο του σχολείου. Ο Κατσίφας του απάντησε ότι πρόκειται για το εθνικό σύμβολο των κατοίκων του χωριού, το οποίο θα πρέπει να γίνει σεβαστό. Συνεχίζοντας στο ίδιο έντονο ύφος και κουνώντας επιδεικτικά το υπηρεσιακό του περίστροφο ο αστυνομικός τού έδειξε με το δάχτυλο την ελληνική σημαία στην κορυφή του λόφου -επάνω ακριβώς από το Στρατιωτικό Κοιμητήριο- λέγοντάς του: “Αυτή θα κατέβει σύντομα από εκεί”. Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Κατσίφας λογομαχούσε με τον “σερίφη” για τις ελληνικές σημαίες στο χωριό, σε μια προσπάθεια εκφοβισμού του. Δυστυχώς όμως ήταν η τελευταία….». Ο εν λόγω αστυνομικός προκάλεσε ακόμη περισσότερο με τα λόγια και τις κινήσεις του τον 35χρονο ομογενή, ο οποίος απομακρύνθηκε φανερά εκνευρισμένος και αναστατωμένος από την πλατεία. Η συνέχεια λίγο πολύ είναι γνωστή. 

Ο Κατσίφας επέστρεψε στην πλατεία του χωριού κρατώντας ένα καλάσνικοφ. Για όσους απορούν πού το βρήκε, υπενθυμίζουμε ότι στην Αλβανία όλοι έχουν από δυο τρία όπλα στο σπίτι τους (έχουν γεμίσει και την Ελλάδα κάποιοι Αλβανοί με ναρκωτικά και όπλα)! Ο 35χρονος Βορειοηπειρώτης εβρισκόμενος εν μέσω ασφυκτικού κλοιού, πυροβολεί στον αέρα με τους Αλβανούς αστυνομικούς να απαντούν με τα υπηρεσιακά τους περίστροφα. Ο 35χρονος που είχε υπηρετήσει ως καταδρομέας στις Ένοπλες Δυνάμεις, εάν ήθελε να αφαιρέσει ζωές, θα μπορούσε να το κάνει με τεράστια ευκολία. Τα πραγματικά γεγονότα όμως, δείχνουν ότι σε καμιά περίπτωση, δεν είχε τέτοια πρόθεση… 

Σύμφωνα με μαρτυρία βοσκού της περιοχής, ο Κατσίφας έφθασε έως την κορυφή του απέναντι βουνού. Άγνωστο γιατί, αντί να συνεχίσει την πορεία του πίσω από το βουνό και να διαφύγει, επέλεξε να επιστρέψει κατηφορίζοντας προς τους Βουλιαράτες. Εκεί βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τους RENEA που τον καταζητούσαν με το τέλος του να μοιάζει προδιαγεγραμμένο. Οι επίλεκτοι της αλβανικής αστυνομίας, παρότι άριστα και άρτια εκπαιδευμένοι σε τέτοιες καταστάσεις, δεν επιχείρησαν να τον συλλάβουν. Οι εντολές από το ναρκο-καθεστώς του Έντι Ράμα ήταν ξεκάθαρες: Τον θέλουμε νεκρό! Την προηγούμενη μέρα, ο ίδιος και κάποιοι φίλοι του είχαν σημαιοστολίσει, όπως σε κάθε εθνική επέτειο, την κεντρική οδό του χωριού έως το Στρατιωτικό Κοιμητήριο – με σημαίες, που όπως όλα τα τελευταία χρόνια αγόραζε ο Κατσίφας… Παρακολουθώντας κάποιος όλη τη δράση του, εύκολα αντιλαμβανόταν το μεγάλο πάθος του για την Ελλάδα, ένα πάθος που τον οδηγούσε και σε λαθεμένες κινήσεις, στην προσπάθεια του να ευαισθητοποιήσει τους συμπατριώτες του και όλους τους Έλληνες για τη συνεχιζόμενη καταπίεση και συρρίκνωση του βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού. 

Τις πρώτες ώρες μετά τη δολοφονία του Κατσίφα, τα αλβανικά ΜΜΕ επιχείρησαν να τον παρουσιάσουν ως άτομο με ψυχολογικά προβλήματα και στη συνέχεια ως εξτρεμιστή και μέλος της Χρυσής Αυγής. «Αρχικά», γράφει ο Παναγιώτης Σαββίδης που βρέθηκε στους Βουλιαράτες για να καλύψει τα γεγονότα, «τα αλβανικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για σύλληψη του “Greek extremist” σημειώνοντας ότι κατά τη σύλληψή του φώναξε: “Zήτω η Ελλάδα. Ζήτω ο Ελληνισμός”. Μισή ώρα αργότερα, οι τίτλοι άλλαξαν σε “Νεκρός ο Έλληνας εξτρεμιστής”. Τι μεσολάβησε σε εκείνα τα λεπτά και ο Κατσίφας από “συλληφθείς” κατέληξε “νεκρός” ίσως να μην το μάθουμε ποτέ… Το ίδιο ισχύει και για τη δήλωση του Αλβανού πρωθυπουργού περί “τρελού εξτρεμιστή”. Και σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, είχαμε και τις αλβανικές αρχές οι οποίες εμμέσως ομολόγησαν την ενοχή τους καταστρέφοντας στοιχεία της ιατροδικαστικής έρευνας». Από την άλλη ο μόνιμος εφιάλτης του Ελλαδικού ενδοτισμού κτύπησε και πάλιν, με την ελληνική κυβέρνηση να αδιαφορεί προκλητικά. 

Σύμμαχος στην αλβανική προκλητικότητα και η Ελληνική Αστυνομία όπου άφησε επίτηδες να διαρρεύσει μέσω του Α.Π.Ε. εμπλοκή του σε υπόθεση εμπορίας χασίς πριν από δέκα χρόνια, παρότι είχε απαλλαγεί από τις κατηγορίες…. Συνειδητά, η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας προσπάθησε να στιγματίσει/καταδώσει το νεκρό, παραβιάζοντας γραπτούς και άγραφους νόμους και προσφέροντας το καλύτερο δώρο στην αλβανική προπαγάνδα, διαρρέοντας ότι ο φόνος του Κωνσταντίνου Κατσίφα ήταν άσχετος με την ελληνική σημαία… που δεν έχασε την ευκαιρία να τον παρουσιάσει ως κακοποιό που έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα.… Στο ίδιο μήκος κύματος και η υπουργός Πολιτισμού Μυρσίνη Ζορμπά, η οποία, χωρίς να έχει ξεκάθαρη εικόνα, έσπευσε να υποβαθμίσει το περιστατικό και να επιβεβαιώσει με ανάρτησή της στο Facebook ότι όλα είχαν γίνει καλώς! Όσοι γνώρισαν τον Κωνσταντίνο Κατσίφα, γράφει σε ρεπορτάζ του από την Αλβανία ο Παναγιώτης Σαββίδης, μιλούν με τα καλύτερα λόγια γι΄ αυτόν: Χαμογελαστός και ευδιάθετος, βοηθούσε όποιον του το ζητούσε, χωρίς δεύτερη κουβέντα. Ο ίδιος αναλάμβανε με τους φίλους του εξωραϊστικές δράσεις και πρωτοστατούσε κάθε Δεκαπενταύγουστο στο φημισμένο παραδοσιακό ηπειρώτικο πανηγύρι του χωριού. 

Σε ηλικία 7 ετών, και μετά την πτώση του καθεστώτος του Ενβέρ Χότζα το 1990, ο Κωνσταντίνος Κατσίφας μετακόμισε με τους γονείς του και τις τρεις αδελφές του στην Αθήνα. Μοναχογιός της οικογένειας, μεγάλωσε με αγάπη, υποστήριξη και πολλές ιστορίες από τους Βουλιαράτες, όπου η οικογένειά του πήγαινε με κάθε ευκαιρία. Σε μία από τις πολλές αναρτήσεις στο Facebook φαίνεται να οριοθετεί τη πορεία της ζωής του και να προδικάζει το τέλος: «… Χρειάζεται τόλμη και πίστη προκειμένου να πλησιάσουμε το στόχο και να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα μας… H ζωή μας δεν είναι μια πρόβα στο έργο που θα ακολουθήσει: είναι το ίδιο το έργο με μία και μοναδική παράσταση! Εμείς γράφουμε την πλοκή, εμείς οριοθετούμε το διάλειμμα, εμείς ορίζουμε το φινάλε». Και το φινάλε ήρθε απροσδόκητα την ώρα που ετοιμαζόταν να γιορτάσει στον τόπο που γεννήθηκε την μεγάλη μας Εθνική Επέτειο και όσους έπεσαν, υπερασπιζόμενοι την παγκόσμια ελευθερία, στο Αλβανικό Μέτωπο. 

«Η γη μας είναι η ψυχή μας. Είναι οι μνήμες των προγόνων μας και των θυσιών τους», είχε γράψει κάποτε ο 35χρονος ομογενής. Εκεί όπου έπεσε όρθιος. Στην αγαπημένη του γη, στον τόπο που λάτρεψε, έχοντας ως τελευταία εικόνα τα βουνά της πατρίδας… Με τους στερνούς παλμούς της καρδιάς του να κτυπούν δυνατά για την αιώνα πατρίδα -την Ελλάδα που εξακολουθεί να σκοτώνει τα παιδιά της- καθώς η ψυχή του φτερούγιζε δαφνοστεφανωμένη στους ουρανούς της αιώνιας δόξας. 

Υστερόγραφο 1: Σαν αρχαία τραγωδία η κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα που αναπαύεται πια στη γη των Βουλιαράτων. Δώδεκα ολόκληρες μέρες κρατούσαν άθαφτο τον Κωνσταντίνο οι αλβανικές αρχές, οι οποίες εμπόδισαν λεωφορεία από την Ελλάδα να φθάσουν στους Βουλιαράτες την ημέρα της κηδείας του. Τέτοια κοπρόσκυλα είναι τελικά! Η μεγαλύτερη ντροπή όμως είναι η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα που έβγαλε το σκασμό (και ο Καμένος κατάπιε τη γλώσσα του). Ούτε ένα συλλυπητήριο μήνυμα δεν έστειλαν στην οικογένεια του. Και τους ψηφίσαμε κιόλας δηλώνει η μητέρα του… Τέτοια Αγία γυναίκα που είναι αδύνατον να μην την πιστέψουμε…. 


Υστερόγραφο 2: Δεν έχω τίποτε εναντίον των νομοταγών Αλβανών. Δεν τους βλέπω όμως να ξεσηκώνονται και να καταδικάζουν τις προκλητικές ενέργειες και το φασισμό στην πατρίδα τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου