Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Το τελευταίο τους χαρτί είναι η προβοκάτσια

Ας ελπίσουμε να πρόκειται απλά για απερισκεψία… Ας ελπίσουμε πως έχουμε να κάνουμε με τρίτης διαλογής πολιτικούς κουφιοκεφαλάκηδες, που βάλθηκαν να πείσουν εαυτούς, για το φτηνό, φαιδρό, ιδεοληπτικό τους παραμύθι...



Ξέρουμε ωστόσο πως αυτό το παραμύθι σταδιακά αναβαθμίζεται σε κυρίαρχη πολιτική στάση, και οφείλουμε όλοι μας να είμαστε αμείλικτοι και σαφείς στον τρόπο της αντιμετώπισής του…
  • Καμιά Χρυσή Αυγή και απολύτως καμία ακροδεξιά δεν κάνει πάρτι στη Βόρεια Ελλάδα, όπως ψευδώς ισχυρίζεστε, τροφοδοτώντας τα πανιά του νεοναζισμού με αισιοδοξία…
  • Κανένα αυγό του φιδιού δεν εκκολάπτεται μέσα στα σχολειά, και συνιστά πολιτική εξαπάτηση και προσβολή πρώτου μεγέθους αυτός ο ισχυρισμός, γι αυτό μην τον συνεχίζετε…
  • Καμιά αθλιότητα από αυτές που αναπαράγετε κύριοι των ΜΜΕ δεν έχει υπόσταση.
Θα έχει όμως κόστος η επιλογή σας να συνεχίσετε να την αναπαράγετε, αβαντάροντας και απενοχοποιώντας μια πράξη κατάφωρης Εθνικής μειοδοσίας, και τέτοια είναι το έκτρωμα των Πρεσπών.

Στα σχολειά της Μακεδονίας, αυτό που υπάρχει είναι αγανάκτηση… 
  • Αγανάκτηση και αηδία… 
  • Αηδία και αποτροπιασμός… 
  • Και κυρίως υπάρχουν νιάτα που δεν καταστρέψατε παρά τις φιλότιμες και μακροχρόνιες προσπάθειές σας… 
Νιάτα που η συνείδηση και η ψυχή τους δεν εκφυλίστηκε στο...
ελεεινό αλεστήρι που στήσατε για να μετατρέψετε σε κρεατόμαζα την Ελληνική νεολαία.

Το στοίχημα του εκφυλισμού  αυτής της νεολαίας το χάσατε. Και αυτό είναι η πραγματική εκδίκηση του δίκιου και της ιστορίας.

Το προτελευταίο σας χαρτί, είναι η προσπάθεια να κατασυκοφαντήσετε και να στιγματίσετε αυτόν τον αγώνα. Και το επιχειρείτε με το θράσος σας, αλλά και με τα τσιράκια της πατριδοκαπηλίας που βάζετε στο παιχνίδι, για να δηλητηριάσουν με βρώμικα συνθήματα μια όμορφη υπόθεση… μια μάχη αξιοπρέπειας… έναν υπέροχο αγώνα… μια επιλογή τιμής που έκανε η μαθητική νεολαία της Μακεδονίας, και απειλεί να ανάψει τη φωτιά σε ολόκληρη την επικράτεια.

Όμως και αυτό το ύπουλο στοίχημα θα το χάσετε. Και θα το χάσετε από τους γονείς που αντιδρούν και εξοργίζονται με την κατασυκοφάντηση των παιδιών τους. 

Αυτός ο αγώνας δεν θα λερωθεί… Τα τσιράκια που χρησιμοποιείτε θα ξεσκεπάζονται και θα κρεμιούνται στα μανταλάκια.

Και μαζί με αυτά θα αποστομώνονται και τα δεκανίκια του εθνομηδενισμού, που έσπευσαν ν αναλάβουν υπηρεσία σ αυτό το βρώμικο σκηνικό. Αυτά θα τα τσακίσουμε πολιτικά όλοι εμείς, αποκαλύπτοντας τα υποκριτικά και κίβδηλα επιχειρήματά τους, στα οποία  επιχειρούν να προσδώσουν αθωότητα, μέσα από την προβιά της πέτσινης δημοκρατίας που επικαλούνται. Οι μασκαράδες του κίβδηλου «αντιεθνικισμού» δεν θα περάσουν. Θα ξεβρακώνονται με το ονοματεπώνυμό τους μόλις ξεμυτίζουν για να ξεράσουν το γνωστό υποκριτικό τους δηλητήριο.

Το έκτρωμα που υπογράφτηκε έχει ήδη ακυρωθεί στη συνείδηση του Ελληνικού λαού και το γνωρίζετε πάρα πολύ καλά.

Το τελευταίο χαρτί που σας μένει, είναι η προβοκάτσια. Η προβοκάτσια με τις κουκούλες… Η προβοκάτσια ακόμη και με δολιοφθορές… Το ποια από τις δυο θα επιλέξετε ή αν θα καταφύγετε στο δεκανίκι και των δυο, έχει ελάχιστη σημασία. Το ξήλωμα των 105 πυραμίδων στη μεθοριακή γραμμή, βρωμάει πολύ περισσότερο κι από το βρωμερό παραμύθι σας.

Θέλουμε να πιστεύουμε πως δε θα τολμήσετε να σύρετε τη χώρα στο διχασμό, ρίχνοντας στη μάχη για το βολικό άλλοθι που σας χρειάζεται, τα ψωνισμένα ανδρείκελα που πουλούν «μακεδονισμό» συμπαρασύροντας φτηνές και απερίσκεπτες πολιτικές καρικατούρες στο βρώμικο παιχνίδι τους, που παραμυθιάζονται ότι θα καταστούν σημαντικές περσόνες της επόμενης μέρας.

Μαζέψτε λοιπόν τους εμετούς της δήθεν ειδησεογραφίας, και μη δηλητηριάζετε άλλο την καθημερινότητα των πολιτών. Μαζέψτε τους αφελείς από τη διατεταγμένη υπηρεσία της κατασυκοφάντησης, αλλά και τις ψωνάρες κάθε λογής που χρησιμοποιείτε στο απαράδεκτο παιχνίδι σας.

Κυρίως όμως αναλογιστείτε πόσο κακό κάνετε σ αυτό το λαό και σ αυτή την πατρίδα, για να αποσπάσετε τα εύσημα της δουλοπρέπειας από τ αφεντικά που προσκυνήσατε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου