Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Το πραγματικό ΝΕΟ ΤΑΜΑ του Ελληνισμού

Η ανεύθυνη διαχείριση των πληροφοριών που σχετίζονται με τα μυστικά κονδύλια, οι οποίες από τη στιγμή που είναι διατυπωμένες με τον πλέον επίσημο τρόπο, παύουν πλέον να αποτελούν «κοινό μυστικό» πάγιας διεθνούς πρακτικής, και αναβαθμίζονται σε ομολογία πολλαπλής ενοχής την οποία θα βρει μπροστά της η χώρα μας με τρόπο επώδυνο την επόμενη περίοδο...

μέλους της ΠΓ του "Μετώπου ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ"
και της "Πανελλαδικής πρωτοβουλίας για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας και της Πατρίδας μας"

Η προχθεσινή εξέλιξη στο κοινοβούλιο των Σκοπίων, υπήρξε προαναγγελθείσα… Ήταν αναμενόμενη… Και σε κάθε περίπτωση τροποποιεί τα δεδομένα με τρόπο δραματικό, τοποθετώντας πλέον την χώρα μας στο επίκεντρο καινούριων απροκάλυπτων πιέσεων και πολλαπλών εκβιασμών…

Ότι και αν αποκαλυφτεί… Όσα αίσχη και αν προκύψει πως υποκρύπτονται πίσω από την εκβιασθείσα απόφαση της Σκοπιανής Βουλής, το βέβαιο είναι πως όλα αυτά θα αποτελέσουν επουσιώδη ανθυπολεπτομέρεια για τη Διεθνή κοινότητα, αφού το πρωτεύον για τους «αξιοτίμους εκπροσώπους της» ήταν να εκμαιεύσουν την απόφαση της γεωπολιτικής αυτοχειρίας του γειτονικού κρατιδίου.

Διασφαλισμένη επίσης είναι και η απρόσκοπτη ολοκλήρωση όσων απομένει να διευθετηθούν σε κοινοβουλευτικό επίπεδο στη Σκοπιανή Βουλή, έτσι ώστε το μπαλάκι με το βαρύ φορτίο του να μετατοπιστεί στην Ελληνική πλευρά με όλες τις τραγικές του συνέπειες. Η πατρίδα μας εισέρχεται κυριολεκτικά στον αστερισμό αφόρητων πιέσεων… Συντριπτικών γεωπολιτικών συμπληγάδων… Και ταπεινωτικών διαχειριστικών απαιτήσεων εκ μέρους όλων.

Το πρώτο θύμα θα είναι η πολιτική…
Και πιο συγκεκριμένα η πλήρης αξιακή αποδόμηση αυτού που απέμεινε να προσδίδει την όποια ταυτότητα στην πολιτική, με τους πρωταγωνιστές που σηματοδότησαν την μεταπολιτευτική της πορεία, να μετασχηματίζονται σε...
ατμομηχανές του γενικευμένου της εκφυλισμού.

Βαλτωμένοι στο ψεύδος και στην εξαπάτηση, στην νοσηρή ιδεοληψία και πρωτίστως στην απροκάλυπτη δουλοπρέπεια, τα αμαρτωλά δίπολα παλιάς και παρούσας συγκυβέρνησης, είναι υποχρεωμένα να σέρνονται, να καθυποτάσσονται και να προσκυνούν όλα όσα απαιτούν και υπαγορεύουν οι ισχυροί πάτρωνές τους, δέσμια των ντροπιαστικών υπογραφών και των κάθε λογής ανομημάτων τους.

Και το πρόσωπο αυτής της υποταγής, δυστυχώς για την χώρα μας πρόκειται σύντομα να εκφραστεί ως τρισυπόστατος εφιάλτης.
  • Η μια του όψη σχετίζεται με τις «θεσμικές» πιέσεις στο επίπεδο των διεθνών μας «συμμαχιών», με στόχο την ταχύτατη και σε πολλές περιπτώσεις καταγέλαστη προσαρμογή των πάντων, στη ρότα των συμφωνηθέντων.
  • Η δεύτερη αφορά στην εκδικητική βουλιμία του κρατιδίου των Σκοπίων, το οποίο ΚΑΙ στο επίπεδο των διμερών σχέσεων, θα σπεύσει να ωφεληθεί τα μέγιστα από τις υπογραφές των ελεεινών. Από τα δικαιώματά του ως «περίκλειστο κράτος» μέχρι τα απορρέοντα που θα το εμφανίσουν να απαιτεί πιεστικά την αναγνώριση των σλαβολάγνων κλώνων του εντός της Ελληνικής επικράτειας (Ουράνιο Τόξο κλπ). Και…
  • Η τρίτη έχει να κάνει με την επιθετική κλιμάκωση του Αλβανικού μεγαλοϊδεατισμού, και με πρώτη στόχευση την ευρύτατη «ατζέντα» που φρόντισε να θέσει σε καθεστώς διαπραγμάτευσης ο παραιτηθείς κ. Κοτζιάς, με ευρύτατη συνενοχή της κυβέρνησης στο σύνολό της.
Τραγική λεπτομέρεια…
Σε αυτή τη θλιβερή ιστορία, είναι εκτός όλων των άλλων και η ανεύθυνη διαχείριση των πληροφοριών που σχετίζονται με τα μυστικά κονδύλια, οι οποίες από τη στιγμή που είναι διατυπωμένες με τον πλέον επίσημο τρόπο, παύουν πλέον να αποτελούν «κοινό μυστικό» πάγιας διεθνούς πρακτικής, και αναβαθμίζονται σε ομολογία πολλαπλής ενοχής την οποία θα βρει μπροστά της η χώρα μας με τρόπο επώδυνο την επόμενη περίοδο.

Η εξωτερική πολιτική σε απόλυτη κατάρρευση…
Και αυτό είναι η μοιραία εξέλιξη για μια γεωπολιτική οντότητα που εξέπεμψε την «ταυτότητα» της «ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ». Διότι «ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΧΩΡΑ», σημαίνει χώρα χωρίς εθνική στρατηγική… χωρίς εθνικές προτεραιότητες… Χωρίς κόκκινες γραμμές οι οποίες επιπροσθέτως να είναι και αδιαπραγμάτευτες…

Σημαίνει μια χώρα φοβική… Μια χώρα άτολμη… Μια χώρα που δεν συνειδητοποιεί πως κάθε προηγηθείσα υπαναχώρησή της, δημιουργεί μια νέα περισσότερο προωθημένη επιθετική αφετηρία ΚΑΙ για τον αντίπαλο αλλά ΚΑΙ για τον πάτρωνα που την κρίσιμη στιγμή σπεύδει να την χρησιμοποιήσει ως χρήσιμο εξάρτημα στο δικό του γεωπολιτικό παζλ.

Μια «ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΧΩΡΑ» φροντίζει να αποδομηθεί πριν καν τολμήσει να μπει στη λογική της διαπραγμάτευσης, και αυτό ακριβώς έκανε ο κ. Κοτζιάς αφήνοντας την τελευταία νοσηρή του παρακαταθήκη, κατά τη διάρκεια των σχετικών του αναφορών για τα χωρικά ύδατα ΜΟΝΟ στο Ιόνιο.
  • Είναι πρωτοφανές… Είναι απαράδεκτο… Συνιστά πρόκληση πρώτου μεγέθους, αλλά και πράξη με διάσταση εσχατοπροδοτική, το πολιτικό προσωπικό μιας χώρας να παραδέρνει τόσο βαθιά στο βούρκο της δουλοπρέπειας, που να οδηγεί την χώρα σε ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΗ και ΕΚΟΥΣΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ από τα εκ του Διεθνούς δικαίου απορρέοντα δικαιώματά της. 
Αυτά κύριοι ούτε με πόλεμο δεν γίνονται… ΟΥΤΕ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ… Κυριολεκτώ...

Και το «μεγάλο πακέτο» Κύπρος – Αιγαίο – ΝΑ Μεσόγειος – Ενεργειακές συμφωνίες είναι μπροστά…

Η κοινωνία αντιμέτωπη με σοβαρές προκλήσεις…
Και η κορυφαία αυτών, αφορά στη σχέση της με την ίδια την πολιτική διεργασία. Είναι φανερό πια πως η εναπόθεση της διαχείρισης των κορυφαίων εθνικών υποθέσεων στην αντιπροσωπευτική διαδικασία, δεν αποτελεί εγγύηση και ασφαλή δρόμο για συνετή και εθνικά συμφέρουσα διαδρομή αυτών των υποθέσεων.

Το πολιτικό προσωπικό, βαλτωμένο στην κακοδαιμονία της μεταπολιτευτικής αντίληψης για τον χαρακτήρα της χώρας ως πλήρως εξαρτώμενο μέγεθος από τις βουλήσεις των ισχυρών, έχει απωλέσει τα στοιχειώδη και προαπαιτούμενα που μπορούν να συνθέσουν την αυτονόητη «Εθνική» του φυσιογνωμία. Και αυτή η δραματική εξίσωση ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ… Πρέπει να ΣΠΑΣΕΙ… Επείγει να ΣΠΑΣΕΙ πριν η χώρα οδηγηθεί στον αφανισμό...

Η εκφυλιστική βιομηχανία πατριδοκαπηλείας που έχει στηθεί, και η οποία ελέω Θεού (αλλά πρωτίστως ελέω ανθρώπων) αυθαιρετεί με τη λογική του κατσαπλιά με την κακοποίηση της Εθνικής ατζέντας, επιβάλλεται να περιθωριοποιηθεί άμεσα, και να αποσυντεθεί στα εξ ων συνετέθη. Η συνεισφορά της είναι ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΗ… Και ΜΟΝΟ ΕΠΙΖΗΜΙΑ ΑΛΛΟΘΙ προσφέρει στο σύστημα της δουλοπρεπούς εξουσίας.

Το ζήτημα της ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ… Στο συνδυασμό του με αυτό της διαφύλαξης της ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ… Και όλα τούτα μαζί με το κορυφαίο πρόβλημα που συνίσταται στην ανάγκη να αποκτήσει η εξωτερική πολιτική υπόσταση, μαζί της και η χώρα, στο πλαίσιο μιας πραγματικά μαχητικής αντίληψης για την ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ… Είναι το κορυφαίο στοίχημα, το οποίο μόνο ένα Ρωμαλέο Δημοκρατικό αυθεντικά λαϊκό Πατριωτικό Κίνημα μπορεί να φέρει σε πέρας επάξια και τελεσφόρα.

Πρόκειται για το μεγάλο στοίχημα ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ… Για το πραγματικό ΝΕΟ ΤΑΜΑ του Ελληνισμού, που αν δεν συνδεθεί ευθέως με το ζήτημα της ταυτότητας της πραγματικής εξουσίας, τότε μέλλον για τον τόπο μας δεν πρόκειται να υπάρξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου