Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Στα όρια της επίορκης διαχείρισης, τα σχέδιά τους... το έκτρωμά τους... τα ανδρείκελά τους

Το ΑΚΥΡΟ Δημοψήφισμα, το οποίο διατύπωσε με ΜΗ ΕΓΚΥΡΟ τρόπο, ένα εκβιαστικό δίλημμα μιας ΑΚΥΡΗΣ ως προς το τυπικό μέρος των διατυπώσεών της "συμφωνίας", κατέστησε ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΑΚΥΡΟ και ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟ το έκτρωμα των Πρεσπών...

μέλους της ΠΓ του "Μετώπου ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ"
και της "Πανελλαδικής πρωτοβουλίας για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας και της Πατρίδας μας"

Αυτό το δημοψήφισμα επομένως, δεν έχει μόνο ανάγνωση εκλογική, και τα συμπεράσματά του δεν μπορούν να αποκωδικοποιηθούν ολοκληρωμένα, με μοναδικό εργαλείο την τεχνική εκλογική ανάλυση.

Στην ουσία του, ήταν μια πολιτική διαδικασία που ενεργοποίησε ένα ντόμινο επικίνδυνων διεργασιών, ΚΑΙ για όσα έφερε στην επιφάνεια… ΚΑΙ για όλα αυτά που επιβεβαίωσε… αλλά ΚΑΙ για όλα εκείνα που σηματοδοτεί, και των οποίων οι συνέπειες, υπερβαίνουν κατά πολύ τα γεωγραφικά όρια του γειτονικού κρατιδίου.

Χειραφέτηση και απονομιμοποίηση
Η πρωτοφανής χαμηλή συμμετοχή στη δημοψηφισματική διαδικασία (36,91%), δεν συνιστά παθητική στάση του πληθυσμού, πολύ δε περισσότερο που το κυρίαρχο επίδικο ενσωματώθηκε σε μια κατάφορα εκβιαστική διαδικασία που αφορά στο μέλλον της γειτονικής χώρας, και η οποία αυτοτελώς αξιολογούμενη, δεν αφήνει αδιάφορους τους πολίτες των Σκοπίων. Η προοπτική δηλαδή της ένταξης της χώρας στις Ευρωνατοϊκές δομές, αυτοτελώς δεν αποδοκιμάζεται σε μια κοινωνία που κυριαρχεί ο ορυμαγδός των αυταπατών και της κατευθυνόμενης παραπληροφόρησης.

Η μη συμμετοχή των πολιτών στο συγκεκριμένο δημοψήφισμα, είναι καθαρή, μαχητική και απολύτως ενεργητική συμπεριφορά μιας κοινωνίας που στην συντριπτική της πλειοψηφία, δηλαδή το 63,19% (και σχεδόν στο σύνολο του σλαβικού πληθυσμού) αρνήθηκε να νομιμοποιήσει την...
συγκεκριμένη Ελληνοσκοπιανή συμφωνία.

Και αυτό ακριβώς το στοιχείο της πλήρους και καθολικής ΑΠΟΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ, είναι που θέσαμε πρώτο (και ενδεχομένως πρώτοι) με τη σχετική ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του «Μετώπου ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ» στις 30 του Σεπτέμβρη λέγοντας πως: ‘’ Η αποχή των πολιτών στο δημοψήφισμα των Σκοπίων υπήρξε πρωτοφανής. Αυτή η εξέλιξη απονομιμοποιεί πλήρως το έκτρωμα των Πρεσπών, και μαζί με αυτό απονομιμοποιεί και τα παρασκηνιακά σχέδια του δουλοπρεπούς πολιτικού προσωπικού της Αθήνας. Απονομιμοποιεί τα πάντα, ΚΑΙ ως προς τον τύπο αλλά ΚΑΙ ως προς την ουσία τους’’.

Ο σλαβικός πληθυσμός των Σκοπίων επομένως, μαζικά και συντεταγμένα με εργαλείο την αποχή, έδειξε αποφασισμένος να χειραφετηθεί και εν τέλει να μην ενδώσει στις εκβιαστικές πιέσεις, απειλές και προειδοποιήσεις του Ευρωνατοϊκού συρφετού που παρέλασε στον τόπο του, διότι έβαλε πάνω απ όλα τον επίπλαστο και κατευθυνόμενο, ισχυρά ριζωμένο εθνικισμό του.

Καθολική αποδοκιμασία
Εάν τώρα σε αυτό το ποσοστό συνυπολογίσουμε και το 5,66% που την απέρριψε ΚΑΙ με τη συμμετοχή του, τότε το ποσοστό του πληθυσμού, που είτε την αρνείται στην ουσία της, είτε αρνείται να την νομιμοποιήσει (επειδή ακριβώς την απορρίπτει ως προς την ουσία της) αγγίζει το 70%.
  • Πρώτο συμπέρασμα: Τόσο η καθολική σχεδόν αποδοκιμασία της συμφωνίας από τον σλαβικής καταγωγής πληθυσμό, όσο και η επίσης σχεδόν καθολική υπερψήφισή της από τον Αλβανικής καταγωγής πληθυσμό, είναι ένα γεγονός το οποίο δεν μεταφράζεται με καθαρά εκλογικούς όρους.
Είναι μια πολιτική συμπεριφορά που καταδεικνύει πως τόσο ο αλυτρωτικός «Μακεδονισμός», όσο και Αλβανικός μεγαλοϊδεατισμός, είναι βαθύτατα ριζωμένοι στις συνειδήσεις των απλών καθημερινών ανθρώπων, και αυτό είναι ένα φαινόμενο νοσηρό, αφού στην συντριπτική τους πλειοψηφία, τους καθιστά ευάλωτους και απολύτως χειραγωγούμενους, σε ένα περιβάλλον έτσι κι αλλιώς αποσταθεροποιημένο.

Αλυτρωτικός "Μακεδονισμός και Αλβανικός μεγαλοϊδεατισμός
Έχει την αξία του να τονίσουμε πως στη σχετική μας αρθρογραφία, υπήρξαμε οι πρώτοι που μιλήσαμε για ευθεία σύνδεση ΚΑΙ των απεχόντων αλλά ΚΑΙ των συμμετεχόντων, με την δυναμική ενσωμάτωση των επιθετικών εθνικισμών στις συνειδήσεις των πολιτών του γειτονικού κρατιδίου. 

Λέγαμε λοιπόν πως: ‘’Την χθεσινή ημέρα επιβεβαιώθηκε πως ο επιθετικός αλυτρωτικός «Μακεδονισμός», είναι βαθιά ριζωμένος στις συνειδήσεις των πολιτών του γειτονικού κρατιδίου, και η επιθετικότητά του ήταν αναμενόμενο να υπερενισχυθεί, από τη στιγμή που διαπίστωσε πως οι Έλληνες «διαπραγματευτές» προσυπέγραψαν το «δικαίωμά» του να καπηλεύεται εθνική ταυτότητα, γλώσσα και Ιστορία. Η απροθυμία του λοιπόν να προσέλθει και να υπερψηφίσει το έκτρωμα, δεν προέκυψε επειδή του στέρησαν δήθεν το δικαίωμα στην καπηλεία όπως ψευδώς ισχυρίζονται τα κυβερνητικά φερέφωνα. Προέκυψε επειδή διαπιστώνει πως μέσα σε ένα περιβάλλον ανεπίτρεπτων ελληνικών υπαναχωρήσεων, μπορεί να εκβιάσει και να απαιτήσει να πάρει ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Τη χθεσινή μέρα επίσης, αναδεικνύεται ανέλπιστα ισχυροποιημένος ο Αλβανικός μεγαλοϊδεατισμός, αφού όλα δείχνουν πως το συντριπτικά πλειοψηφικό κομμάτι αυτών που συμμετείχαν στη δημοψηφισματική διαδικασία, ήταν οι Αλβανικής καταγωγής κάτοικοι των Σκοπίων’’. Και νομίζουμε ότι αυτή η διαπίστωση πια, είναι εκ των πραγμάτων επιβεβαιωμένη.
  • Δεύτερο συμπέρασμα: Η συγκεκριμένη πολιτική συμπεριφορά, ΤΟΣΟ του σλαβικού στοιχείου, ΟΣΟ και των Αλβανόφωνων, καταρρίπτει στην ουσία της την ψευδέστατη περί «νέας εποχής στις σχέσεις των δύο λαών» και λοιπά κουραφέξαλα, τα οποία επιστράτευσε το επικίνδυνο δίδυμο Τσίπρα – Κοτζιά, για να εξαπατήσει την Ελληνική κοινωνία… να συγκαλύψει τον πραγματικό ρόλο του… και να υποβαθμίσει το μέγεθος της δουλοπρέπειας η οποία σηματοδότησε τους χειρισμούς του, και της μειοδοσίας που οδήγησε στο έκτρωμα των Πρεσπών.
Πλήρης απονομιμοποίηση και της Ελληνικής κυβέρνησης
Όταν λοιπόν εν τοις πράγμασι έχει καταρρεύσει το σύνολο του αιτιολογικού συλλογισμού που επιστρατεύτηκε για να στοιχειοθετήσει την ανάγκη προσυπογραφής μιας ΤΕΤΟΙΑΣ συμφωνίας, είναι φανερό πως έχει καταρρεύσει… πως έχει επί της ουσίας αυτοακυρωθεί… ΚΑΙ το ίδιο το προϊόν (η συμφωνία). Επομένως καμία Ελληνική κυβέρνηση δεν μπορεί να συνηγορήσει στο να παραχθούν έγκυρα νομικοπολιτικά τετελεσμένα από ένα ανυπόστατο αιτιολογικά κείμενο.

Αυτός είναι και ο λόγος που από την πρώτη στιγμή στη σχετική μας ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, τονίσαμε πως: ‘’Απαγορευτική επίσης θεωρούμε πως είναι και η οποιαδήποτε σκέψη της Ελληνικής κυβέρνησης, να δρομολογήσει διαδικασίες νομιμοποίησης του εκτρώματος μέσα στο Ελληνικό κοινοβούλιο, στη βάση των συμφωνηθέντων με την Σκοπιανή ηγεσία. Γι’ αυτό και την καλούμε να εγκαταλείψει άμεσα κάθε σχετικό προς τούτο σχεδιασμό και φυσικά να διακόψει άμεσα κάθε δρομολογημένη διαδικασία στο παρασκήνιο (όπως για παράδειγμα τις προβλέψεις του άρθρου 8 για την αξιολόγηση των σχολικών βιβλίων)’’.

Αποκαλύψεις στα όρια της επίορκης διαχείρισης... 
Η δυναμική επιβεβαίωση ανομολόγητων επιδιώξεων αλλά και σκοτεινών διαπραγματευτικών διαδρομών, μετά το δημοψήφισμα προσλαμβάνει πλέον χαρακτήρα χιονοστιβάδας. Το παρασκήνιο της άθλιας διαπραγμάτευσης, αποκαλύπτει πλέον αρκετά από τα αυτονόητα, και για τα οποία το επικίνδυνο δίδυμο Τσίπρα – Κοτζιά, ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ πλέον να λογοδοτήσει με όρους επίορκης πολιτικής συμπεριφοράς.

Ο κ. Ζάεφ, φαίνεται να βιάζεται να κλείσει το ζήτημα της συμφωνίας, ‘’πριν αλλάξουν τα πράγματα και χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ την εξουσία, και πως τώρα οι προϋποθέσεις είναι ευνοϊκές, αφού στην Ελλάδα είναι η Αριστερά στην εξουσία’’
Θα μας πείτε κύριε Τσίπρα γιατί αυτή η πρεμούρα από τον ομόλογό σας;;; 
Μήπως ένοιωσε γοητευμένος από την διαπραγματευτική σας σκληρότητα και δεν ήθελε υποδεέστερο αντίπαλο πέραν υμών;;;

Ο κ. Ζάεφ, φαίνεται επίσης να γνωστοποιεί στον κ. Τσίπρα, πως ‘’Η αλλαγή του Συντάγματος δεν συνιστά οριστική λύση’’, άρα κακώς επιμένετε σε αυτό και του δυσκολεύετε δίχως λόγο τη ζωή. Ο κ. Ζάεφ δηλαδή ομολογεί, ότι αφού πάρουν αυτά που θέλουν (δηλαδή τον Μακεδονισμό στη γλώσσα και στην εθνικότητα), το Σύνταγμά τους θα μπορεί να επανατροποποιηθεί σε μεταγενέστερο χρόνο. 
Ο κ.Ζάεφ δηλαδή ομολογεί ότι σας εξαπατά, κι εσείς του προσφέρατε στο πιάτο την πολιτισμική υπόσταση της Ελλάδας. 
Γιατί κ. Τσίπρα;;; 
Γιατί κύριε Κοτζιά;;;

Ο κ. Ζάεφ, ομολογεί πως «η Ελλάδα έκανε μια σημαντική παραχώρηση αποδεχόμενη να ονομάσει τη “μακεδονική γλώσσα” ως μακεδονική γλώσσα και την υπηκοότητα «μακεδονική/πολίτης της Δημοκρατίας της Μακεδονίας». 
Πως γίνεται κύριοι Τσίπρα και Κοτζιά, αυτό που οι ίδιοι αναγνωρίζουν ως υποχώρηση, εσείς να τολμάτε να το σερβίρετε ως ΝΙΚΗ και δη ως περήφανη διαπραγμάτευση;;;

Σημαντικές οι αποκαλύψεις… Πολλά τα «αναπάντητα» ερωτήματα… Και οι υποψίες για τον ύποπτο όσο και αμφιλεγόμενο ρόλο των κκ. Τσίπρα και Κοτζιά, παύουν πλέον να συνιστούν υποψίες, και αποκτούν υπόσταση αδιαμφισβήτητης βεβαιότητας. Ας επανέλθουμε ωστόσο στα πραγματικά δεδομένα…

Κλιμακώνεται η πολιτική εκτροπή και η κατάρρευση της Συνταγματικής νομιμότητας και στις δύο χώρες...
Οι Ευρωνατοϊκοί δυνάστες έχοντας φροντίσει να προκαταβάλουν τις εξελίξεις, έχουν ήδη σπεύσει να οικοδομήσουν υποδομή προτεκτοράτου στο γειτονικό κρατίδιο, και οι προειδοποιήσεις μας τόσο μέσα από τη σχετική ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, όσο και μέσα από τη σχετική ΕΚΠΟΜΠΗ, επιβεβαιώνονται με τρόπο δραματικό. 

Λέγαμε πως: ‘’Οι πιέσεις θα κορυφωθούν… Τα φαινόμενα πολιτικής εκτροπής θα κλιμακώνονται τόσο στην Ελλάδα όσο και στα γειτονικά Σκόπια… Και η πιθανότητα να επιχειρηθεί να τροποποιηθούν τα δεδομένα, μέσα από περαιτέρω κλιμάκωση των εκβιασμών, ακόμη και μέσα από εκτεταμένες προβοκάτσιες, έρχεται στο προσκήνιο με επείγοντα τρόπο’’. Οι πρώτες αντιδράσεις των Ρώσων που προειδοποιούν ότι θα φέρουν το ζήτημα στο ΣΑ του ΟΗΕ, είναι ενδεικτικές για όλα όσα εξυφαίνονται στο παρασκήνιο από τους Ευρωαμερικανούς «προστάτες».

Ενδεικτική είναι και η πρεμούρα του Ζάεφ να καταφύγει όπως – όπως στο κοινοβούλιο βιάζοντας την δημοψηφισματική ετυμηγορία, προκειμένου να αποσπάσει με πιέσεις, εκβιασμούς και λοιπά ανομολόγητα μέσα, τις ψήφους ακόμη και αποστατών, φροντίζοντας έτσι να δημιουργήσει επικίνδυνα τετελεσμένα σε βάρος της Ελλάδας.

Σε ότι μας αφορά, τονίσαμε από την πρώτη στιγμή στη σχετική μας ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ότι μετά το δημοψήφισμα «Η κυβέρνηση των Σκοπίων έχει ήδη χάσει την δεδηλωμένη μέσα στην Σκοπιανή κοινωνία, και αυτό καθιστά απαγορευτική κάθε σκέψη για τη συνέχιση της συμφωνηθείσας διαδικασίας στο Σκοπιανό κοινοβούλιο, και σε κάθε περίπτωση την απονομιμοποιεί πλήρως ΚΑΙ έναντι της Διεθνούς κοινότητας».

Το δημοψήφισμα βεβαίως δεν ήταν υποχρεωτική πρόβλεψη στο έκτρωμα των Πρεσπών. Από τη στιγμή όμως που πραγματοποιήθηκε, το αποτέλεσμα του δεν μπορεί να αγνοηθεί. Παράγει από μόνο του Νομικά αποτελέσματα, πολλαπλά ισχυρότερα από μια παρωδία κοινοβουλευτικής διαδικασίας που θα στηρίζεται σε αποστάτες ή (υπάρχουν και τέτοιες φημολογίες) σε εξαγορασμένους βουλευτές.

Ντελίριουμ εθνικισμού με φερετζέ Δημοκρατίας...
Ο κ. Ζάεφ κατέφυγε στο δημοψήφισμα έχοντας συγκεκριμένες επιδιώξεις τις οποίες εκτενώς αναλύσαμε σε σχετική μας ΕΚΠΟΜΠΗ, αλλά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος…
  • Α. Επιβεβαιώνει αυτό που από την πρώτη στιγμή τονίσαμε, ότι δηλαδή ‘’Η «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ως αναπόσπαστο κομμάτι του αλυτρωτικού «Μακεδονισμού», ουδέποτε εγκαταλείφθηκε από τη Σκοπιανή ηγεσία, αντιθέτως παραμένει και θα παραμένει παρούσα στη Διεθνή σκηνή μέχρι την οριστική ΚΑΙ τυπική της δικαίωση’’.
  • Β. Αποδεικνύει αυτό που επίσης αποσαφηνίσαμε, ότι δηλαδή ‘’Ο «μετριοπαθής» κ. Ζάεφ, καθίσταται όμηρος του Αλβανικού στοιχείου, ενώ ο σλαβόφωνος αλυτρωτισμός με τον «αέρα της δικαίωσης» θα κλιμακώσει έτι περαιτέρω την επιθετικότητά του’’. Και…
  • Γ. Αποκαλύπτει αυτό που επιμένουμε να αναδεικνύουμε από την πρώτη στιγμή, ότι δηλαδή ‘’Οι κκ Τσίπρας και Κοτζιάς, σπρώχτηκαν σε αυτή την τραγωδία, δέσμιοι της δουλοπρέπειας και των επικίνδυνων αυταπατών τους, με την εντολή να ξεπουλήσουν τα πάντα για να προκύψει αποτέλεσμα’’
Και τώρα… όμηροι της δουλοπρέπειας και των υπογραφών τους, επιχειρούν να ‘’Χρησιμοποιήσουν το Ελληνικό κοινοβούλιο για να ξεπλύνουν μια συμφωνία μειοδοσίας, παραγνωρίζοντας ακόμη και την πλήρη τυπική απονομιμοποίησή της από την πρόσφατη δημοψηφισματική διαδικασία στα Σκόπια’’.

Απ’ όλα τα παραπάνω γίνεται φανερό πως…
Η πραγματική τραγωδία που πιστοποιήθηκε από το δημοψήφισμα των Σκοπίων, δεν αφορά στον κ. Ζάεφ και στον «Μακεδονισμό» του που ποτέ δεν υπέστειλε, αλλά στον κ. Τσίπρα… στον κ. Κοτζιά… Και συνεπακόλουθα στην Ελληνική εξωτερική πολιτική που την οδήγησαν σε πολλαπλή κατάρρευση.

Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, λειτουργεί ως θρυαλλίδα που δρομολογεί επικίνδυνες εξελίξεις, αφού ενδυναμώνει ενεργούς και επικίνδυνους εθνικισμούς και ταυτόχρονα παρακινεί σε ακόμη πιο απροκάλυπτες παρεμβάσεις το Διεθνή παράγοντα. Και τέλος γίνεται φανερό πως…

Στο διακεκαυμένο περιβάλλον της Βαλκανικής που παραδίδεται πλέον σε γενικευμένη αποσταθεροποίηση, η ευέλικτη και ικανή πολιτική ηγεσία που έχει ανάγκη ο τόπος μας, προφανώς και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η τρισάθλια συγκυβέρνηση της δουλοπρέπειας των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Αντιθέτως… Αυτή η επικίνδυνη κυβέρνηση… Και ιδιαιτέρως το επικίνδυνο δίδυμο Κοτζιά –Τσίπρα… Είναι οι πρωταίτιοι της φωτιάς που δυναμώνει αφού με την ολέθρια υπογραφή τους στις Πρέσπες, ουσιαστικά αφύπνισαν τον επικίνδυνο εφιάλτη που είναι η κατάρα της Βαλκανικής.

Τόσο στην ανακοίνωση της Πολιτικής μας Γραμματείας… όσο και στη σχετική αρθρογραφία μας (ΕΔΩ και ΕΔΩ)… αλλά και στις εκπομπές μας… το «Μέτωπο ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ» όχι μόνο προειδοποίησε έγκαιρα για όλα όσα απειλούν να τινάξουν στον αέρα τη Βαλκανική… Αλλά περιέγραψε με σαφήνεια και νηφαλιότητα την κατάρα που ενεργοποιήθηκε μετά το δημοψήφισμα της 30ης του Σεπτέμβρη.

Γι’ αυτό και καλέσαμε ‘’Τους Έλληνες πολίτες σε καθολική επαγρύπνηση εν όψει εξελίξεων, και σε ασυμβίβαστη πολιτική δράση για την άμεση ανατροπή της επικίνδυνης κυβέρνησης που ενέδωσε στο έκτρωμα των Πρεσπών, και που παράλληλα με αυτό οδήγησε σε γενικευμένη αποδόμηση και τις διεθνείς σχέσεις τις χώρας’’.

Γι’ αυτό επιμένουμε (πολύ δε περισσότερο τώρα μετά από τις σχετικές αποκαλύψεις) σε αυτό που απαιτήσαμε από την πρώτη στιγμή τονίζοντας πως: ‘’Μετά και από αυτή την εξέλιξη, (το δημοψήφισμα και το αποτέλεσμά του) θεωρούμε ότι η παραίτηση αυτής της κυβέρνησης είναι μονόδρομος’’.

Όπως επίσης «Μονόδρομος θεωρούμε πως είναι και η ανάληψη πρωτοβουλιών για την ευρύτατη δυνατή συσπείρωση των Δημοκρατικών – Πατριωτικών δυνάμεων, με στόχο τη συγκρότηση ενός ρωμαλέου κινήματος για την πολιτική ανατροπή και την Δημοκρατική – Πατριωτική Εξουσία».


Το ΑΚΥΡΟ Δημοψήφισμα, το οποίο διατύπωσε με ΜΗ ΕΓΚΥΡΟ τρόπο ένα εκβιαστικό δίλημμα μιας ΑΚΥΡΗΣ ως προς το τυπικό μέρος των διατυπώσεών της "συμφωνίας", κατέστησε ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΑΚΥΡΟ και ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟ το έκτρωμα των Πρεσπών.

Οι Ευρωνατοϊκοί νταβατζήδες αγωνιούν να κρατήσουν "ζωντανό" το έτσι κι αλλιώς θνησιγενές έκτρωμα... Η Ελληνική κοινωνία, οφείλει να προσπεράσει τους επικοινωνιακούς αντιπερισπασμούς που επιχειρούν (ακόμη και με την κατάρρευση του Χρηματιστηρίου), και να ακυρώσουν...
  • Τα σχέδιά τους...
  • Το έκτρωμά τους...
  • Τα ανδρείκελά τους...
Και εν τέλει το συνολικό πλαίσιο που τροποποιεί την φυσιογνωμία και την ταυτότητα της ιδιοκτησίας και της κυριότητας στην πατρίδα μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου