Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

ΕιΠΑΜε... Με αφορμή μια μπάμπουσκα... Άλλα κόλπα

Το πρόβλημα με σένα θεοσκότεινε, είναι ότι δεν έχεις τα κότσια να είσαι σπουδαιότερος από ελάχιστος. Τόσος ήσουν πάντα… Και όταν ολοκληρωθεί αυτή η φαιδρή ιστορία, θα παραμείνεις ακόμη λιγότερος...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΠΑΜΠΟΥΣΚΑ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ

Η προσωπική σου πολιτική τραγικότητα, ξεπερνά κατά πολύ την τραγικότητα της χώρας, για την οποία προφανώς και δεν έχεις αντιληφθεί τίποτε, διαφορετικά δεν θα επιζητούσες εναγωνίως την πολιτική δικαίωση, προκλητικότατων τσαρλατανισμών. Και φυσικά θα σου θυμίσω, πως το παράπονο των φελλών, είναι πως επειδή πάντα επιπλέουν, κατά κανόνα ξεβράζονται στα απόνερα μαζί με την υπόλοιπη σαβούρα.

Βιωματικοί λοιπόν οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιείς… Ενσωματωμένη απόλυτα στην τραγικότητά σου και η αποτυχία σου… Μηδενική επίγνωση για το...
σεντόνι της κενολογίας που σκοτώθηκες να γράφεις από χθες κατηγορώντας άλλους για σεντόνια, και σήμερα που το ολοκλήρωσες, επιχειρείς να κρίνεις τρίτους. Μοναδικό σου εφόδιο και αυτή τη φορά η πολιτική γλίτσα, η μιζέρια και η κακομοιριά. Τολμάς γελοίε να βάλεις στο στόμα σου εσύ ανθρώπους σαν τον καθηγητή στο καταγέλαστο γονατογράφημά σου. Γι’ αυτό και μόνο θα έπρεπε να ντρέπεσαι διπλά. Αλλά αυτό προϋποθέτει τσίπα...

Προφανώς αθεράπευτη και η παράνοια σου, αφού κανέναν λογικό άνθρωπο δεν τον παραιτείς ως αποτυχημένο, κι αυτός να συνεχίζει να σέρνεται πεσμένος στα γόνατα ζητιανεύοντας ένα χτύπημα στην πλάτη από τον Αγά.

Ανίκανος να καταλάβεις τη διαφορά ανάμεσα στο μέλος ενός οργανισμού και στην παραίτηση από αρμοδιότητες συγκεκριμένες. Ψιλά γράμματα θα μου πεις, η διαφορά ανάμεσα στην ιδιότητα του μέλους και στην παραίτηση από κάθε αρμοδιότητα, και πως να την κατανοήσεις σαλιαρίζοντας με παιχνιδάκι και αναπόσπαστο προσωπικό αξεσουάρ, την περικεφαλαία δια πάσαν χρήσην.

Αυτός είσαι όμως. Αυτός ήσουν πάντα. Ένα απόλυτο πολιτικό τίποτε. Ένα σιωπηλό «ΝΑΙ σε ΟΛΑ». Χωρίς σταθερή άποψη, χωρίς πολιτική φωνή και πάντα πρόθυμος να κάνει τη βρώμικη δουλειά για λογαριασμό του αφέντη.

Κι όταν σε κάναμε τσακωτό με τη γίδα στην πλάτη σαλιάριζες και μυξόκλαιγες για να σε λυπηθούν.

Αυτό που δεν κατάλαβες μαριονέτα του σκότους, είναι ότι εγώ είχα τα ούμπαλα να φύγω όρθιος από το παραμάγαζο, γιατί ούτε την πολιτική μου υπόσταση, ούτε το προσωπικό μου κύρος, ούτε πολιτική αναγνωρισιμότητα απέκτησα μέσα σ αυτό. Τα είχα πολύ πριν εσύ ανακαλύψεις την πολιτική, ενώ χαζολογούσες με κραυγές και έπαιζες με περικεφαλαίες. Διαφορετικά δεν θα πονούσε και κανέναν η αποχώρησή μου. Αντίθετα ήταν πολλοί εκείνοι που προσπάθησαν να με φέρουν στο παραμάγαζο, για να καρπωθούν πολιτικό αποτέλεσμα από τη δουλειά μου. Μέχρι που κατάλαβα ότι επρόκειτο για παραμάγαζο. Μέχρι που κατάλαβαν και αυτοί, πως δεν μπορούσαν να με βάλουν στο χέρι.

Κάποιοι ελάχιστοι επιμένουν να μην έχουν αντιληφθεί πως πρόκειται για παραμάγαζο, και δυστυχώς για σένα, συμπεριλαμβάνεσαι ανάμεσά τους. Ηχηρά ονόματα όλοι τους… Ας μην τα αναφέρουμε αναλυτικά!!! Δεν είναι ώρα τώρα για ξεκαρδίσματα... :) :) :) 

Και ναι βεβαίως… Όλη σου η ποταπότητα και η γλίτσα υπάρχει αποτυπωμένη στο χαρτί με βούλα και σφραγίδα. Και ξέρεις καλά πως τον προσωπικό σου πολιτικό εξευτελισμό τον έχεις συγγράψει με τα ίδια σου τα χέρια Θεοσκότεινε. Αν τολμάς, προκάλεσε την τύχη σου να σκαλίσεις μνήμες, και τότε θα χρειαστεί να γράψεις βιβλίο για να εξηγήσεις τα ανεξήγητα.

Πάρε κανένα τηλέφωνο τώρα Σκοτεινέ να μαζέψεις κανένα like, γιατί βλέπω το πόνημά σου να ξεμένει με το μοναδικό που εξασφάλισες και με το οποίο μπορεί να κέρασες μόνος σου τον εαυτό σου από άλλο σου προφίλ (το 'χετε εκεί στο παραπαΠΑΜ και αυτό το χούι). Αντε... Το πολύ – πολύ να σου έρθει και κανένα ακόμη δράμα από Καβάλα μεριά για να δέσει το σορόπι.

Όσο για το τελευταίο άρθρο μου, για τα «ΤΕΝΕΚΕΔΕΝΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ», στο αφιερώνω προσωπικά. Το τιμάς απολύτως με την προσωπική σου πολιτική υπόσταση.

Συνέχισε τώρα να εξηγείς σε αφελείς γιατί έφυγα από το παραμάγαζο Σκοτεινέ. Οι σοβαροί άνθρωποι άλλωστε το αντιλαμβάνονται από την κατάντια στην οποία το οδήγησε ο πρόεδρας, συνεπικουρούμενος από κάτι τύπους σαν εσένα.

Καλή συνέχεια θεοσκότεινε... Και μέχρι να τραβήξει και ο τελευταίος το ΚΑΖΑ(να)ΚΗ θα έχουμε πολύ γέλιο ακόμη.



2 σχόλια:

  1. Τα μέιλ ανέβασε Κυριάκο ποιους κατεγγελνε ο φωτεινός; τον Καζακη; τον κυπριωτη; καραμπας κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Αν έχουν τα κότσια ας προκαλέσουν. Προς το παρόν χαζολογάνε.Και ο θεοσκότεινος φτιάχνει το προσωπικό του προφίλ στο εσωτερικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή