Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Η Ελλάδα σε καθεστώς Πιουριφόυ

Η κίνηση της Ρωσίας να απελάσει αναλογικά δύο Έλληνες διπλωμάτες και να στρέψει προσωπικά τα βέλη της κατά του Έλληνα ΥΠΕΞ, απαγορεύοντας την είσοδο στην Ρωσία στον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Νίκου Κοτζιά, δείχνοντας, έτσι, την έντονη δυσαρέσκειά της στο πρόσωπό του... 
διπλωμάτες
Ηταν αναμενόμενη, μετά την άκρως δυσμενή για τα εθνικά μας συμφέροντα αδιανόητη και πρωτοφανή απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να απελάσει πρώτα, κάτω από από τις οδηγίες των ΗΠΑ, δύο Ρώσους διπλωμάτες με αναπόδεικτες κατηγορίες.
Οι ελληνορωσικές σχέσεις, εξ αιτίας μιας κυβέρνησης παραδομένης και... 
χειραγωγούμενης με τον χειρότερο δυνατό τρόπο από τις ΗΠΑ, έχουν φτάσει στο ναδίρ  σε μια πολύ κρίσιμη για την Ελλάδα περίοδο, θέτοντας σε κινδύνους, ακόμη και στην εθνική μας ασφάλεια, οι οποίοι ελπίζουμε να μην αποδειχθούν μοιραίοι για τον τόπο και την Κύπρο.

Πολιτικοί κύκλοι στην Αθήνα χρεώνουν όχι μόνο στον ΑλΤσίπρα αλλά πρώτα απ’ όλα στον Νίκο Κοτζιά την εξωφρενική απόφαση να πληγούν βαρύτατα οι ελληνορωσικές σχέσεις.
Η απόφαση αυτή Τσίπρα – Κοτζιά ελήφθη σε συνεννόηση και καθ’ υπόδειξη του Αμερικανού πρέσβυ στην Ελλάδα J. Pyatt και εξυπηρετεί τους σχεδιασμούς των πιο αντιδραστικών αντιρωσικών κύκλων των ΗΠΑ.
Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πηγές, Τσίπρας – Κοτζιάς έχουν ενταχθεί σε έναν επικίνδυνοσχεδιασμό μετατροπής της Ελλάδας σε Ουκρανία του Νότου, δηλαδή σε ένα αμερικανικό και ευρωενωσιακό προτεκτοράτο νεοψυχροπολεμική αιχμή στην μάταιη και ανεδαφική επιχείρηση απομόνωσης της Ρωσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου