Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Απροκάλυπτες παρεμβάσεις για να επιβάλουν την επιλογή των Πρεσπών

Ο Καγκελάριος της Αυστρίας, Σεμπάστιαν Κουρτς, η χώρα του οποίου προεδρεύει της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει εκφράσει την επιθυμία να επισκεφθεί τα Σκόπια πριν από δημοψήφισμα, όπου θα επισημάνει τη σημασία της  επίλυσης του θέματος της ονομασίας της χώρας...


Ο Κουρτς, σύμφωνα με το πρακτορείο  ειδήσεων APA σκοπεύει να πάει στα Σκόπια στις αρχές  Σεπτεμβρίου. Το δημοσίευμα επισημαίνει ότι η επίσκεψη του  ακολουθεί την... πρόσκληση του πρωθυπουργού των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ, πιθανώς στις 7 Σεπτεμβρίου.

Την ίδια στιγμή σειρά οργανώσεων κλιμακώνουν τις ;αντιδράσεις τους με σκοπό να οδηγηθείτο δημοψήφισμα σε ναυάγιο. Πιο συγκεκριμένα...

Η οργάνωση της 'χριστιανικής αδελφότητας' ανακοίνωσε ότι θα αγωνισθεί μέχρι τέλους, ώστε να αποτύχει το δημοψήφισμα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για τη συμφωνία με την Ελλάδα και την ένταξη της χώρας στις ευρωατλαντικές δομές.

Άλλες τριάντα οργανώσεις υπό την ηγεσία του κόμματος των Σκοπίων «Ενωμένη Μακεδονία» ξεκίνησαν εκστρατεία με το σύνθημα «Η Μακεδονία μποϊκοτάρει».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου