Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Απειλή για βόμβα μετά τους πυροβολισμούς - Yπάρχουν νεκροί

Χάος επικρατεί στο Λας Βέγκας. Ελεύθερος σκοπευτής σε μουσικό φεστιβάλ. Μπορεί οι δράστες να είναι περισσότεροι. Δύο νεκροί και τουλάχιστον 70 τραυματίες. Οι 12 σε κρίσιμη κατάσταση. Υπάρχει απειλή για βόμβα στο Luxor Hotel...



Δεκάδες άνθρωποι φάνηκε να εγκαταλείπουν την περιοχή στο Λας Βέγκας από εναέρια πλάνα. Ελεύθερος σκοπευτής σκόρπισε τον τρόμο. Αναφορές πως...
πυροβολούσε από τον 32ο όροφο. Υπάρχουν αναφορές, σύμφωνα με τη Mirror, για 20 νεκρούς από τους πυροβολισμούς. Στο φεστιβάλ βρίσκονταν πάνω από 30.000 άνθρωποι.

Ο μουσικός Luke Combs δήλωσε πως υπήρχε ελεύθερος σκοπευτής στο φεστιβάλ που γινόταν κοντά στο Mandalay Bay. Ένας ύποπτος, όπως δήλωσε πηγή της αστυνομίας στο CNN, βρέθηκε νεκρός στον 32ο όροφο. Υπάρχουν αναφορές για πολλούς ελεύθερους σκοπευτές χωρίς να έχουν επιβεβαιωθεί οι πληροφορίες.

Βρίσκομαι στον 6ο όροφο. Αναφέρθηκαν πυροβολισμοί στον 29ο όροφο. Πυροβολήθηκε ο φρουρός στον 32ο όροφο», έγραψε ο χρήστης Stefantrix στο Twitter. Ο χρήστης Fitz έγραψε στο Twitter πως τον ενημέρωσε φίλος του που εργαζόταν στο event ότι έγινε την ώρα του σετ του Jason Aldean.

Νεκρός ύποπτος στο Λας Βέγκας: Χαροπαλεύουν 14 τραυματίες, πληροφορίες για δεύτερη επίθεση.


Ο εκπρόσωπος του University Μedical Center Hospital δήλωσε ότι 14 από τους τραυματίες βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση και φέρουν τραύματα από σφαίρες. Η αστυνομία του Λας Βέγκας ανακοίνωσε στο Twitter: «επιβεβαιώνουμε ότι ένας ύποπτος εξουδετερώθηκε. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη. Επαναλαμβάνουμε, μην κυκλοφορείτε στην περιοχή της κεντρικής λεωφόρου (the Strip) αυτήν την ώρα». Αν και τα μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι ένας ύποπτος σκοτώθηκε, αυτό δεν επιβεβαιώνεται από τη διατύπωση του μηνύματος της αστυνομίας στο Twitter, που δεν διευκρινίζει εάν ο ύποπτος είναι νεκρός ή τραυματίας. 


Οι New York Times είχαν μεταδώσει νωρίτερα ότι η στυνομία ερευνά πληροφορίες για ένοπλες επιθέσεις και σε άλλα σημεία της γνωστής κεντρικής λεωφόρου του Λας Βέγκας. Η αστυνομία δεν έχει σχολιάσει αυτήν την πληροφορία. Πληροφορίες που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωινκής δικτύωσης ανάφεραν ότι το ξενοδοχείο Mandalay Bay Casino είχε αποκλεισθεί και ότι δύο ένοπλοι πυροβόλησαν έναν σωματοφύλακα και αστυνομικούς. Σε βίντεο από τον τόπο της επίθεσης που αναρτήθηκαν στο Ιντερνετ φαίνονται οι θεατές της συναυλίας να πέφτουν στο έδαφος , ενώ ακούγονται πυρά αυτόματου όπλου. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πυροβολισμούς και στο ξενοδοχείο, όπου η αστυνομία αναζητούσε τον δράστη της επίθεσης, σύμφωνα με το CNN και τους NYT. Οι πτήσεις στο διεθνές αεροδρόμιο ΜακΚάραν του Λας Βέγκας έχουν διακοπεί προσωρινά.

mignatiou.com & 
on alert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου