Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Φιλοερντογανικός αρχηγός μαφίας απειλεί τις ευρωπαϊκές χώρες! (βίντεο)

Απίστευτο και όμως τουρκικό. Ο Σεντάτ Πεκέρ (τουρκικά: Sedat Peker), καταδικασμένος για τον αρχηγικό του ρόλο σε ομάδα οργανωμένου εγκλήματος, ένθερμος υποστηρικτής του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν...
Και ηγετικό στέλεχος των Γκρίζων Λύκων, σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε χθες στο προφίλ του στο Facebook προειδοποιεί την Ευρώπη με...
βίαιες διαδηλώσεις, χειρότερες από αυτές του 2013 στο πάρκο Γκεζί στην Κωνσταντινούπολη. 

Όπως λέει, οι διαδηλώσεις θα είναι η απάντηση στις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις που υποστηρίζουν το «όχι» στο τουρκικό δημοψήφισμα που έχει ως ερώτημα τη διεύρυνση των εξουσιών του Τούρκου προέδρου. Στην ουσία αφήνει να εννοηθεί ότι θα ενεργοποιήσει τους πυρήνες των Γκρίζων Λύκων που βρίσκονται στην Ευρώπη, και θεωρεί ότι η ακύρωση εμφανίσεων Τούρκων υπουργών στη Γερμανία εξυπηρετεί το στρατόπεδο του «όχι».
«Όταν έρθει η σωστή ώρα, οι Ευρωπαίοι θα μάθουν πως η φυλή μας –που έχει ανατραφεί με την πεποίθηση ότι εκείνοι που αντιμετωπίζουν τη ζωή ατρόμητα δεν φοβούνται το θάνατο–, μπορεί να οργανώσει τέτοιες διαδηλώσεις σε κάθε γωνιά της Ευρώπης, πολύ χειρότερες από τις διαδηλώσεις στο Γκεζί», είπε χαρακτηριστικά ο Σεντάτ Πεκέρ.

2 σχόλια:

  1. οταν δε θα αρχισουνε να πεφτουνε ΒΡΟΧΗ οι απελασεις - και αποστολη δια του διπλωματικου σακου στην τουρκια - ως 'persona non grata' των διαφορων ηλιθιων τουρκοφωνων απ'τις ευρωπαικες χωρες, που'πεσαν θυματα της προπαγανδας του εν λογω τραμπουκου, τοτε θα δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος μιστερ γκριζε - του κωλου σου τα εννιαμερα - λυκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά λέει ο βρωμότουρκας καί πολύ θα χαρώ να πραγματοποιήσει τις απειλές του!.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή