Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Όπλα και χαντζάρια στο σπίτι του Αιγύπτιου που γάζωσαν στα Εξάρχεια

Παλιός γνώριμος, αλλά μαζί και... άγνωστος προέκυψε ο Αιγύπτιος που δέχθηκε χθες στα Εξάρχεια δολοφονική επίθεση. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι πρόκειται για ένα άτομο που έχει πέσει στα χέρια των αρχών πέντε φορές, αλλά κάθε φορά δήλωνε και διαφορετικά στοιχεία...

Όπλα και χαντζάρια στο σπίτι του Αιγύπτιου που γάζωσαν στα Εξάρχεια


Κάπως έτσι ξεκίνησε έρευνα πόρτα, πόρτα για να βρεθεί το σπίτι του και να εντοπιστούν στοιχεία που θα βοηθήσουν στην εξιχνίαση του εγκλήματος. Οι αστυνομικοί βρήκαν πάνω στον Αιγύπτιο ένα κλειδί που...
έγραφε Ερεσού. Έτσι γνώριζαν τουλάχιστον την οδό όπου διέμενε. Μετά από πολύωρη έρευνα εντόπισαν τελικά το σπίτι του το οποίο έκαναν... φύλλο και φτερό.


Μέσα στο διαμέρισμα βρήκαν όπλα ρέπλικες αλλά και ένα εννιάρι πιστόλι, ένα μεγάλο μαχαίρι και πολλά έγγραφα και σημειώσεις στα αραβικά. Τώρα ελπίζουν η μετάφραση των σημειώσεων να τους βοηθήσει, όμως την ίδια ώρα μελετώνται όλα τα στοιχεία. 

Ακόμη και η χρήση όπλου τύπου “τοκάρεφ” που χρησιμοποίησαν οι δράστες, αλλά και το γεγονός ότι βρέθηκε μια αχρησιμοποίητη σφαίρα στον τόπο της εκτέλεσης στην οδό Θεμιστοκλέους στα Εξάρχεια είναι στοιχεία που μπορούν να αξιοποιηθούν από τους αστυνομικούς. Στο σπίτι του 36χρονου πάντως δεν βρέθηκαν ναρκωτικά. 

Οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή υποπτεύθηκαν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών που λυμαίνονται την περιοχή, ωστόσο προς το παρόν τα στοιχεία δεν επιβεβαιώνουν το σενάριο. Η έρευνα βρίσκεται ακόμη στην αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου