Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Που πας ρε Καραμήτρο???

Εμφανίστηκε λοιπόν σήμερα στα μικρόφωνα του νεκραναστενάρη Χατζηνικολάου ο πολύς κ. Φώτης Κουβέλης για να μας πει τι λέτε??? Ότι είναι διατεθειμένος να βάλει πλάτη για να σωθεί η χώρα και να διασφαλιστεί η Ευρωπαϊκή πορεία της...


Ρε μπάρμπα… Αυτό δεν έκανες και την προηγούμενη φορά με τα παλιά συνεταιράκια σου??? Εσύ έβαλες πλάτη… Το πόσους έβαλες στο χώμα με τη «σωτήριο» πλάτη σου είναι κάτι για το οποίο αναρωτήθηκες ποτέ αιματοβαμμένε σωτήρα μας???

Εμφανίζονται επίσης ορισμένα γκλαμουράτα στελέχη του καλοσυνάτου πλέον γεροντάκου που παίρνει τα χάπια του και παραμένει ήρεμος (τον οποίον επίσης φρόντισε ο ίδιος νεκραναστενάρης να τον φυτέψει στο κοινοβούλιο) και δηλώνουν πρόθυμοι και αυτοί να βάλουν πλάτη για τη διασφάλιση της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας.

Παππού… Θα στα πάρουν τα στελέχια σου τα γκλαμουράτα τα άλλα μαντριά και θα μείνεις με την πουλάδα στο χέρι. Ξεκαβαλίκεψε… Άσε τις προφητείες… Και επιτέλους έχε επίγνωση για το ποιο είναι το μπόι σου πραγματικά και όχι εκείνο που επιδιώκουν οι άλλοι να σε κάνουν να βλέπεις.

Ολέ… το κλου της ημέρας είναι η εμφάνιση του διδάκτορα των Οικονομικών και μέλους της Πολιτικής Γραμματείας της Λαϊκής Ενότητας και...
υπεύθυνου Οικονομικής Πολιτικής, Γιάννη Τόλιου. Και τι μας είπε ο διδάκτορας???

Ότι: «Η αποδέσμευση από την ευρωζώνη και το ευρώ, καθώς και η μετάβαση στο εθνικό νόμισμα, αποτελεί βήμα ανάκτησης της εθνικής και λαϊκής κυριαρχίας και ειδικότερα της δυνατότητας χάραξης οικονομικής πολιτικής που εξυπηρετεί τον λαό και τη χώρα, με μια ανάλογη κυβέρνηση».

Μια ερώτηση κυρ διδάκτορα…

Δε σου μάθανε στο σχολείο ακριβέ μας ότι το εθνικό νόμισμα παραμένει καμμένο χαρτί χωρίς δυνατότητα άσκησης εθνικής νομισματικής και οικονομικής πολιτικής, και ότι άσκηση εθνικής νομισματικής και οικονομικής πολιτικής δε μπορεί να ασκηθεί από μια χώρα που αλυσοδένεται με προβλέψεις, ρήτρες, ντιρεκτίβες, και λοιπά τερτίπια που διέπονται από τις πολυπλόκαμες ευρωενωσιακές συνθήκες???

Δε σου μάθανε στο σχολειό πολύτιμέ μας, πως όλα αυτά για να μπορέσουν στοιχειωδώς να ασκηθούν, ΕΝΑ από τα πράγματα που απαιτούνται είναι η αποχώρηση από την ίδια την Ευρωπαϊκή Ένωση και η απαλλαγή από το πλαίσιο των ρυθμίσεων που αλυσοδένουν τη χώρα???

Δεν άκουσες βρε καλλιτέχνη της πολιτικής, πως στη Βρετανία που κυριαρχεί το ΒΡΕΧΙΤ, υπάρχει εθνικό νόμισμα και αυτό δεν είναι το ευρώ αλλά η λίρα???

Και καλά όλοι εσείς…

Μπορεί να επιδίδεστε από τα γενοφάσκια σας στο σπορ της πολιτικής εξαπάτησης, αλλά έχετε σκεφτεί πως για να συνεχίσετε να πορεύεστε ανεμπόδιστα ως «Καραμήτροι» αυτό προϋποθέτει έναν λαό που παραδέρνει στην αφέλεια, και ότι μεόλα αυτά τα φοβερά και τρομερά που συμβαίνουν γύρω του, θα έρθει σύντομα η στιγμή που θα σας τσακώσει από το γιακά και θα σας στείλει από κει που ήρθατε???





1 σχόλιο:

  1. Αστον μην τον ξενερώνεις τον μπάρμπα Φώτο, άστον.
    Αστον τώρα που είναι πρόσφατη η φάπα που τον έστειλε
    εκτός Βουλής, να δηλώσει πρόθεση συνεργασίας με Σύριζα
    και καθώς και ο Σύριζα είναι το Νο 1 της Δημοφιλίας, να πέσουν
    παρέα στα Τάρταρα όπου τους περιμένει ο συμπαθέστατος
    κύριος με την Τρίαινα και την ουρά.
    Έχει πείσμα ο Μαθουσαλίξ, άστον λοιπόν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή