Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν κάτι τρομακτικό για την Ευρώπη

Ο ηγέτης του κόμματος «Ατάκα», Βόλεν Σιντέροφ, προέβη σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους  σχετικά με την απόφαση του λαού του Ηνωμένου Βασιλείου να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση...


Επεσήμανε ότι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος δείχνει ότι η ΕΕ είναι μια πυραμοειδής δομή της Γραφειοκρατίας και όχι Ευρώπη ίσων χωρών.

Το δημοψήφισμα δείχνει ότι το ευρωσκεπτικιστικό προβάδισμα στην πολιτική εδώ και χρόνια είναι... ισχυρό. Περισσότερα έχουμε λάβει ως λόγια παρά ως πράξεις. Για την Τουρκία ξοδεύουν τα χρήματα ασύδοτα και εμείς βρισκόμαστε συνεχώς υπό επιτήρηση και απειλούμαστε ότι θα μας κόψουν τα κονδύλια της ΕΕ, τα οποία είναι σημαντικά μικρότερα από τη συμβολή μας στην ΕΕ», δήλωσε ο Σιντέροφ.

Ο επικεφαλής του «Ατάκα» βλέπει και κάτι άλλο από αυτό το δημοψήφισμα: 

«Η Βρετανία ήταν πάντοτε ένα υποβρύχιο των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ευρώπη, για έναν πιθανό πόλεμο», είπε και πρόσθεσε: μετά την ανεξαρτητοποίηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση, οι Αμερικανοί, προφανώς, ετοιμάζουν κάτι τρομερό για την Ευρώπη. Εάν κερδίσει τις προεδρικές εκλογές η Χίλαρι Κλίντον, θα κυριαρχήσουν τα ‘γεράκια’ που θέλουν να ξεσκονίσουν τα όπλα. Σε μια πρώτη γραμμή κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας θα είμαστε εμείς τα πρώτα θύματα», είπε ο Σιντέροφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου