Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Τρία πράγματα που η έκβασή τους θα είναι μοιραία αν τα αφήσουμε στα χέρια των προσκυνημένων

Επειδή κανείς δεν πρόκειται πλέον ν ασχοληθεί με το "αριστερό" σούργελο, η ανάγκη να πάρουμε τώρα στα χέρια μας τις τύχες της χώρας, είναι ιστορική και εθνική...


Και επειδή αυτό δεν πρέπει να θεωρηθεί ως μεγάλη κουβέντα χωρίς αντίκρυσμα, καλό είναι να έχουμε υπ όψιν μας τα εξής:

Πρώτον: Η άρνηση της κυβέρνησης να αναλάβει επιθετικές πολιτικές πρωτοβουλίες αμέσως μετά το Βρετανικό δημοψήφισμα, την καθιστά ακόμη πιο δουλοπρεπή και μοιραία συμπαρασύρει τη χώρα σε έναν επικίνδυνο κατήφορο. (Το τι θα μπορούσε να κάνει το έχουμε διατυπώσει επανειλημμένα ΕΔΩ και ΕΔΩ).

Δεύτερον: Η αλλαγή της κεντρικής πολιτικής ατζέντας στην Ευρώπη, θα έχει ως συνέπεια το να εγκαταλειφθεί η χώρα και τυπικά στα χέρια των τεχνοκρατών της Ευρωαμερικανικής συμμορίας, και η ταπεινωμένη κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου, το μόνο με το οποίο θα έχει να ασχοληθεί, θα είναι με το "ξεροκόμματο" του μνημονίου που προσυπέγραψε, υπό τα άγρυπνα βλέμματα, τις πιέσεις και τους αλλεπάλληλους εκβιασμούς των τεχνοκρατών.

Τρίτον: Ακόμη χειρότερες μέρες περιμένουν τη χώρα, αφού παράλληλα με...
τις συμπληγάδες του μνημονίου, του κόφτη, και του υπερταμείου που προσυπέγραψαν τα "αριστερά" σούργελα, ακόμη μια επικίνδυνη εξέλιξη δρομολογείται, που θα δρομολογήσει νέα επικίνδυνα δεδομένα.

Η απόπειρα της Ευρωπαϊκής ελίτ, να "κεράσει" φιλοδωρήματα εθνικού προστατευτισμού τους λαούς της Ευρώπης, θα ακυρώσει στην πράξη ακόμη και τα ελάχιστα που έχουν συμφωνηθεί αναφορικά με τη διαχείριση του λαθρομεταναστευτικού, και η χώρα μας κλειδώνει οριστικά, ως ένα μόνιμο και διαρκές στρατόπεδο μόνιμης πλέον εγκατάστασης ισλαμιστών λαθροεισβολέων από ολόκληρο τον πλανήτη, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για την εθνική ασφάλεια ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Αυτές είναι οι εξελίξεις... Τι λέτε... Θα περιμένουμε τα χειρότερα???


Σχετικά μας άρθρα...

Για τις πολιτικές υπαρχει πολιτική αποδοκιμασία - Για τα ανδρείκελα υπάρχει πολιτική τιμωρία και θα πρέπει να είναι παραδειγματική


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου