Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Kαι μια ματιά στην ιστορία του πρώτου Ράϊχ

Ο ιδρυτής και δημιουργός αυτού που λέμε σήμερα "Δύση", ο μέγας Κάρολος ή Καρλομάγνος, είναι για τους Δυτικούς σήμερα ο μέγιστος των Βασιλέων στην ιστορία ολόκληρης της Δυτικής Ευρώπης και ένας από τους τέσσερις σπουδαιότερους όλων των εποχών (σύμφωνα με αυτούς)... 

Αποτέλεσμα εικόνας για karlomagnos

Ο Καρλομάγνος, ο Βασιλιάς σύμβολο, που ξυπνούσε και κοιμόταν με το όνειρο πως να κλέψει την δόξα και το ανυπέρβλητο μεγαλείο του Βυζαντίου. Η ζήλια του κατά των προγόνων μας και η δίψα του για δόξα και εξουσία εφάμιλλη της Ρωμαίικης (Βυζαντινής) τον έσπρωξαν αρχικά στο...

να ζητήσει σε γάμο την χήρα Αυτοκράτειρα Ειρήνη την Αθηναία με σκοπό να αναρριχηθεί στο θρόνο του Μεγάλου Κωνσταντίνου. 


Όταν οι προσπάθειές του απέτυχαν δεν το έβαλε κάτω. Με λυσσαλαία προπαγάνδα προσπαθούσε να επηρεάσει τον υπό αιχμαλωσία λαό της Δυτικής Ρωμανίας (που έως τότε ένιωθε ίδιος λαός με αυτόν της Κωνσταντινούπολης και Ανατολικής Ρωμανίας), λέγοντας ότι η Ρωμαίικη (Βυζαντινή) Αυτοκρατορία δεν είναι Ρωμαίικη ούτε και Ορθόδοξη, γιατί εγκατέλειψε τη λατινική γλώσσα, εγκατέλειψε τη Ρώμη σαν πρωτεύουσα και μεταφέρθηκε στην Κωνσταντινούπολη και τέλος γιατί είναι αιρετική και δεν δέχεται το φιλιόκβε. 

Οι Ρωμιοί της Δύσης και οι Πάππες, που τότε ήταν Ορθόδοξοι, αντιστάθηκαν στον κατακτητή φράγκο Καρλομάγνο, όμως εκείνος κατάφερε τα Χριστούγεννα του 800 μ.Χ. να στεφθεί από τον Πάππα Αυτοκράτωρ των Ρωμαίων προσπαθώντας έτσι να κλέψει έναν τίτλο, που δεν ανήκε ούτε στον ίδιο, ούτε στη γερμανική φυλή των φράγκων. 

Ταυτόχρονα αυτός και οι απόγονοί του ξεκίνησαν να λένε την Αυτοκρατορία των προγόνων μας Γραικική Αυτοκρατορία και όχι Ρωμαίικη. Μέχρι και πριν μερικά χρόνια στα λεξικά τους ο Γραικός (για αυτούς) σήμαινε ο περιθωριακός, ο πονηρός, ο απατεώνας. Ο βάρβαρος αυτός γερμανός της φυλής των φράγκων σαν αυτοκράτωρ πλέον έβαλε τα θεμέλια της Αγίας Ρωμαίκης Αυτοκρατορίας. Της Αυτοκρατορίας του γερμανικού έθνους, του Πρώτου Ράιχ, που κράτησε για 9 αιώνες περίπου. Η Δυτική Ευρώπη έχει την μορφή, που έχει σήμερα κατά κύριο λόγο, εξαιτίας αυτού του ανθρώπου, του Καρλομάγνου. 

Ονόμασε τους Έλληνες Ρωμιούς προγόνους μας αιρετικούς Γραικούς και τόνισε με σατανική μαεστρία στους Δυτικούς συμπατριώτες μας Ρωμιούς το πρόσθετο "Λατίνοι" για να μας διαχωρίσει. Αυτός ήταν ο πραγματικός υπαίτιος του σχίσματος, που συνέβη μερικούς αιώνες αργότερα. Αυτός μετέτρεψε την Δυτική Ορθόδοξη Χριστιανοσύνη στο γερμανο-βάρβαρο έκτρωμα, που υπάρχει ως σήμερα (καισαροπαπισμός), διώχνοντας αρχικά από την υπόδουλη σε αυτόν Γαλατία (Γαλλία) όλους τους Έλληνες επισκόπους και βάζοντας στη θέση τους φραγκο-γερμανούς. 

Αυτός έβαλε τα θεμέλια για τον Μεσαίωνα, που έζησε η Ευρώπη. Αυτός για το άδικο και πρωτόγονο σύστημα του φεουδαρχισμού. Αυτός και οι απόγονοί του για το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας (σύμφωνα με τον Σ.Ράνσιμαν), την άλωση της Κωνσταντινούπολης από τους φράγκους το 1204. Μέχρι και σήμερα εμπνέει, θυμίζει την ισχυροποίηση της Δύσης και είναι το σύμβολο των ισχυρών σύγχρονων σταυροφόρων της νέας τάξης πραγμάτων.

Maria Veremi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου